sajanka

Pro mě nejlepší kniha od autora. Četla jsem ji jako první a od té doby jsem vyhledávala jeho knihy, bylo to dost těžké, vzhledem k tomu, že byly zakázané.
Byla jsem strašně ráda, když jsem sehnala ještě dvě: Jak chudná moc a Opožděné reportáže.

Kniha, která je opravdu úžasná, jako ostatní od Mňačka. Přidávám se k ostatním komentářům.
Někdo níže píše, že neví, jestli se jednalo o konkrétního člověka nebo fiktivní osobu.
od začátku jsem byla přesvědčená, že se to nese na prezidenta Klementa Gottwalda, ale třeba se pletu.

Kniha se mi četla strašně těžce. Je to příběh, ani ne příběh, ale popis vypovídající o praktikách nacistů. Pohrávali si krutým způsobem s lidmi, kterým dávali naději a opět uvrhali do beznaděje... až došlo k tomu poslednímu.

Knihy Vlasty Pittnerové jsem obejvila náhodou. Zaujaly mě, jsou poutavé, plné vášně a zajímavých zápletek. Zastaralé výrazy mi nevadí, jsou přitažlivé.

Jako první jsem viděla film, na který se můžu dívat opakovaně. Je to silný příběh, který ve mně zanechal hluboký dojem. Jakmile jsem natrefila na knihu, hned jsem po ní drapla. Jsem ráda, že ji mám. Opět jeden ze skvostů literatury.

K této knize se opakovaně vracím od dětství. Řadí se k jedné z mých nejoblíbenějších. Vlastně bych řekla, že je na prvním místě.

Četlo se dobře, výborná kniha spíše pro mládež, ale já jsem se neodtrhla. Ilustrace Františka Lopoura jsou úžasné, připomínají mi kresby Zdenka Buriana.

Scifi nemusím, ale knihu jsem si zakoupila v jednom knihkupectví. A četla jsem s chutí, zaujalo.

Tuto knihu můžu číst opakovaně. Úžasný příběh, jeden z nejlepších a mých nejoblíbenějších. Jen ten konec mě rozesmutnil. Ach jo...

Jelikož mám moc rády psy a zažívám s nimi taky všelijaké chvíle, je tato kniha pro mě jednou z nejlepších knih mého života. A koukám, že to má i druhý díl, to jsem nevěděla.
Bohužel tuto knihu už jsme měli doma dvakrát, někomu se půjčila a už ji nevrátili. Budu muset shánět znovu.

Jena z nejlepších knih od Dicka Francise. Všechny knihy jsou úžasné a plné napětí.
Dostihové prostředí autor důvěrně zná. Také mě fascinovalo, jak vše dokáže precizně popsat, např. při focení vyvolávání filmů, byla to celá věda. Je vidět, že se tím zabýval. Dick a Agátha jsou zkrátka nejlepší. Dickovy knihy jsou všechny na pětihvězdičkování.

V této knize je spousta laskavosti a hlavně kouzelných výroků, které říká maminka. Ráda se k nim vracím. Je v nich spousta pravdy a moudrých vyřčení, získaných životními zkušenostmi.

Syn má všechny knížky Švandrlíka. Když se chci zasmát, tak po nich opakovaně sáhnu. Jsou velmi zábavné a vtipné.