Sarrah Sarrah komentáře u knih

My My Elle Kennedy

Bože, kde začít.... Naprosto skvělé, úžasné, prostě boží. Telefonický rozhovor Wese a paní Canningové mě dohnal k slzám. A Blake..., Blake byl třešinka na tak již dokonalém dortu :D Škoda, že těch hvězdiček je tu tak málo.

18.02.2020 5 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Jestli tohle má být série, tak šup sem s dalším dílem. Za mě super čtení.

21.02.2024 5 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Musím říct, že jsem čekala asi všechno, ale takový konec teda ne, ještě teď tomu pořád nějak nevěřím. Posledních 50 stran doslova zhltnutých a i slza ukápla. Po přečtení jsem si připadala stejně jako, když jsem odcházela z kina po shlédnutí filmu "Šestý smysl". Nádherné čtení. Od Jodi to byla má první kniha a určitě ne poslední. Každopádně knihu bych doporučila všem milovníkům slonů jako jsem já.

28.01.2018 5 z 5

Vražedné znamení Vražedné znamení Andreas Gruber

Když pominu nepovedené vydání, fakt mě naštvali, tak to byla jízda. Proč je tu tak málo hvězdiček?! Snad další díl vyjde dřív než za rok.

30.10.2024 5 z 5

Vražedné pohádky Vražedné pohádky Andreas Gruber

No díky Bohu, že mám doma hned další díl, protože čekat bych nevydržela .

13.08.2023 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Za mě super, Kate je sympaťanda a těším se na 4.

04.07.2023 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Teda, chci další... Bavilo mě to, v každé kapitole byl podezřelý někdo jiný. Konec překvapivý a otevřený, že by pokračování...?

04.06.2020 5 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Zase a opět dokonalé, ale fakt jsem měla tentokrát o Eriku strach.

28.07.2023 5 z 5

Vražedný rej Vražedný rej Andreas Gruber

Já chci další, Sabina a Maarten super dvojka. Promiňte, Maarten S. Sneijder :-)

04.09.2023 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

:´( Krásně napsané, sic konec knihy přes slzy zamlžený.

02.04.2019 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

U žádné knihy jsem se ještě nikdy tak nenasmála. Po všech těch trailerech a psycho trailerech je to parádní oddechovka.

13.01.2019 5 z 5

Vánoce na skotském hradě Vánoce na skotském hradě Donna Ashcroft

Příjemné předvánoční čtení. Hned se vrhám na další várku romantiky s knihou Vánoce ve skotské vesničce.

07.11.2024 5 z 5

Hodná sestra Hodná sestra Sally Hepworth

Knihu můžu jen doporučit, moc hezké čtení. Fern jsem moc fandila, z Rose jsem od začátku neměla dobrý pocit.

10.03.2024 5 z 5

Hospodyně Hospodyně Joy Fielding

Tak tohle mě opravdu bavilo.

28.01.2024 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Jako fakt wau, ze všech tří se mi líbila nejvíc, jen teda doufám v pokračování, jinak budu smutná... 10 hvězdiček :D

29.12.2020 5 z 5

On On Elle Kennedy

Uff, tak to byla jízda a pokud to bude mít pokračování, tak šup sem s ním. Od autorek to byla moje prvotina a rozhodně nelituji. Poslední kapitoly mě vehnaly i slzy do očí, což se mi už dlouho u knihy nestalo. Knihu doporučuji všemi deseti.

26.10.2019 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Uff, tak to byla jízda a pan Bryndza to vyjádřil v poznámce přesně: Sociální sítě jsou v mnoha ohledech skvělé - můžeme být ve spojení s příbuznými a přáteli tisíce kilometrů vzdálenými, utvářejí naše názory, často jsou pro nás ventilem vlastních pocitů. Ale existuje i jejich temná stránka, kterou se, podle mého názoru, všichni ještě snažíme pochopit. Buďte opatrní, co zveřejňujete a co ostatní můžou vidět. Nevíte, kdo vás sleduje... Kdybych mohla dát 10 hvězdiček, tak je dám.

09.07.2019 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Opět Robert jak ho známe. Po zklamání z poslední knihy Tíživé ticho, můžu dát opět plný počet hvězdiček. Doufám, že příběhy s Erikou budou pokračovat dál.

06.06.2024 5 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Bohužel tohle byla ta nejslabší kniha, nikdy jsem se s knihou od tohoto autora neprala a to jsem přečetla všechny vesměs jedním dechem. Až konec se mi vcelku líbil. Čekala jsem asi víc lékařského prostředí. A ty zdlouhavé popisky, to bylo snad to nejhorší. Knihu jsem dostala 19.11. k narozeninám a dočetla dnes 2.1. což asi vypovídá za vše. Škoda

02.01.2024 3 z 5

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Moje prvotina od této autorky a pokud podle recenzí čtu, že je nejslabší, tak se těším na další, protože pro mě to bylo krásná vánoční romantika.

07.11.2023 5 z 5