semmi komentáře u knih
Sci-fi není úplně můj šálek, četla jsem hlavně kvůli splnění čtenářské výzvy, ale musím říci, že je to krásně barvitě napsáno, ta hra se slovy opravdu povedené.
Ráda poslouchám podcasty pana Lhotského, z knihy mám však smíšené pocity. Kniha mi přišla tak nějak křečovitá.
Pan Bryndza opět nezklamal. Předešlé příběhy se mi líbily přece jen o trochu víc.
Wau efekt se sice nekonal, ale úplně špatné to také nebylo. Občas se to táhlo jak med.
Ač příliš neholduji sci-fi, musím napsat, že se kniha četla dobře. Mnohdy mi příběh až tak sci-fi nepřipadal. Za mne odstrašující příklad toho, kam až může vést přemodernizovaný a přetechnologizovaný svět, a jak může snadno může ovlivnit člověka.
Za mne nejslabsi z celé série, ale vůbec ne špatná, zábavná oddechovka
Chtěla jsem vědět , co na tom má dcerka vidí tak úžasného. No nevím, nevim.....
Včera koupeno dnes přečteno. Krásně napsán hrozný příběh. Paní Mornštajnová, opět před Vami smekám.
V této době, kdy na Vás padá ze všech stran splín, naprosto úžasné odreagování. Dalo mi to možnost vypnout, a zasmát se až k slzám.
I když jsem si díky této knize zavzpomínala na školní léta, kdy jsme museli odevzdat nasušené byliny, tak jsem si k tomuto příběhu cestičku nenašla.