sidonka komentáře u knih
No dočetla jsem, ale žádné velké nadšení, některé pasáže dost neuvěřitelné, některé moc rozvláčnělé,
Pomalý rozjezd, ale pak úžasné, vtipné, odpočinkové, pohodové
Krásný letní příběh o novém začátku v novém prostředí, jak rozhodnutí pro změnu přináší do života mnoho nového, nové přátele, nové zážitky, ale proměňuje i vztahy k blízkým, krásné počteníčko to bylo
Příběh o rodině korejských emigrantů, kteří se snaží začlenit se do japonské společnosti, o utlačování a ponižování Korejců Japonci, ale i o houževnatosti členů korejské rodiny být plnohodnotnými obyvateli Japonska
Moc milý vánoční příběh jak má být, určitě se ráda začtu i o dalších příběhů lady Osbaldestoneové
Ke knize jsem se dostala díky čtenářskému klubu, není to zrovna můj šálek kávy, tak do poloviny jsem se ke čtení nutila, nechtělo se mi to vzdát a nelituju, nakonec moc zajímavé čtení
Nádherná kniha se závěrem, který tam asi opravdu patří, i když to byl šok, ale takový je život a Ruby byla super
Zpočátku jsem se v tom trochu ztrácela, ale pak jsem se se nemohla od knížky odtrhnout, zajímavé zvraty a sympatická Jossie, hned se pustím do dalšího dílu
Krátké zajímavé příběhy, první plný zajímavých intrik, čekala jsem s napětím, kde Lars udělá chybu, ten druhý příběh byl hodně smutný
Vánoční je maximálně obálka, za kterou se skrývá příběh plný zvratů, zrady, ale i lásky a začne to ztrátou plyšové kravičky Mú
Nezvyklá ale zajímavá forma, občas jsem měla trochu zmatek v účinkujících, ale četlo se to fajn, děj plný zvratů, kde každý tip na vraha je záhy vyvrácen a až konec vše rozuzlí
Vždycky mi Kinga trvá než se začtu a tady než jsem se začetla byl konec, i přesto některé povídky byly dobré, některé slabší
Začátek slibný, ale pak příběh ustal a bylo to pouze o sexu, občas se tam v pár odstavcích příběh posunul, ale jinak slabota
Čtivá oddechovka ze zdravotního prostředí se zajímavými případy, oba hrdinové sympatičtí a velmi hezky popsané prostředí ve Skotsku
První stránky mi přišly strašně depresivní a měla jsem chuť knihu odložit, ale překonala jsem to a bylo to vážně super, silný příběh a spousta situací, která nutí k zamyšlení nad vlastním životem
Krásná pohádková oddechovka, sice hodně předvídatelná, ale každá pohádka končí dobře a pár "zádrhelů" v příběhu bylo milých a úsměvných
Čtivě napsaný příběh, Joel a Frank byli úžasní, v životě prostě potkáváme lidí, které máme potkat a přináší nám do života, ať už je to v jakékoliv jeho části, co nám přinést mají
Po nadšení z prvního dílu, jsem se vrátila k sérii, ale druhý díl pro mě už nebylo takové wauu, některé scény zbytečně zdlouhavé, taková milá nenáročná oddechovka
Četla jsem v rámci Čtenářské výzvy, těšila jsem se na klasiku, ale bylo to jedno velké zklamání, neskutečně těžce se to četlo, styl dlouhých souvětí, mi absolutně neseděl, příběh by byl zajímavý, ale některé situace neskutečně zdlouhavě popisovány
Strašně jsem se se v tom ztrácela, ale některé myšlenky mi opravdu zůstanou v hlavě na dlouho