sidonka komentáře u knih
Ke knížce jsem se dostala na doporučení a musím říct, že mě stále ještě mrazí, začátek mě moc nenadchl, ale pak se to rozjelo a opravdu síla, co některé matky pro "slávu" dokáží, jak se to může podepsat na dětech ale i dospělých, jak ze strany účinkujících tak sledujících
Milá oddechovka pro navození vánoční pohody, hned bych na takový tábor vyrazila
Hodně zajímavý příběh velké lásky a touhy po tom druhém, kterou po letech shledání rozbilo přiznání, Inge byla často na ránu, ale nakonec překvapila
U téhle knihy jsem se přesvědčila, jak důležitý je dobrý překlad, nejdříve jsem jí četla jako knihu, ale vůbec mi to nesedlo, hodně těžce čtivý text, pak jsem objevila audioknihu v jiném překladu a pak jsem si to náramně užila
Tedy něco takového už jsem dlouho nečetla, knihu jsem musela odkládat, abych rozdýchala, to neskutečné týrání, o to hůř, že je to příběh podle skutečnosti,
Že by mě to nějak nadchlo, to moc ne, příběh zajímavý, plný zvratů, ale postavy detektivů takové zvláštní, vždycky když dočtu fajn detektivku, těším další příběh s vyšetřovacím týmem, ale tady nějak ne
Dojemný a silný příběh milovnice knih, která prožívá část dospívání v Osvětimi, tak to mi bude dlouho ležet v hlavě
První knížka od autorku a absolutní wau, neskutečně mě ta kniha bavila, krásně provázané dějové linky a nádherný příběh z malířského prostředí
Opravdu strhující příběh, který vás nechá v napětí až do poslední stránky, byla to moje první kniha od tohoto autora, ale určitě ne poslední
Z anotace to vypadalo na hodně zajímavé čtení, ale musím říct, že veliké zklamání, postavy všechny velmi nesympatické, hlavní hrdinka často k uzoufání
Nemohla jsem se do knihy vůbec začíst, místy jsem se ztrácela a dohledávala kdo je kdo, asi bych si jí sama nevybrala, přečteno v rámci čtenářského klubu
Zajímavá kniha se silným příběhem, jen styl vyprávění mi nějak nesedl, často jsem se musela vracet a číst znovu, protože jsem se v příběhu ztrácela
Napínavý příběh, ze zajímavými momenty a nečekaným rozzuzlením
Velmi čtivé, jen ten příběh byl takový zvláštní příbržděný, hlavní postavy nesympatické, na to jak jsem se na Prahu těšila, tak zklamání
Moc fajn oddechovka na víkend, zajímavý pohled do života bohatých a vztahů mezi nimi, věřím, že takových rodin je málo, kde majetek je víc než rodina
Fantazy moc nevyhledávám, ale Princezna Lia si mě získala, její odvaha a odhodlanost byla povzbuzující a kniha měla sice pomalý rozjezd, ale příběh nabral na obrátkách
Moc krásný příběh, taky bych chtěla žít v takové krásné vesničce a mít tak báječné sousedy
Mám ráda knihy z válečné doby a toto dílo v podobě komiksu, bylo opravdu krásné, hezky byly provázené dvě časové linky
Opravdu hodně silný příběh, který se mi občas hůř četl, ale přesto mě to neodradilo, je smutné, jak se někde těžce žije