Simona317 komentáře u knih
Opět předvídatelné, od spisovatelky mi nejvíc seděla Královská vánoční pohádka.
Od spisovatelky pro mě nejslabší kniha. Předvídatelné, ale k tomuto období krásné.
Dnes jsem si přečetla tuto krásnou pohádku ve verších až jsem žasla jak hezky je zpracovaná. Vřele doporučuji.
Kdo by neznal tuto nádhernou knihu básní. Tato jediná kniha se stala moji stálicí od školních let mezi poezií.
K této knize mě přivedla jedna spolupacientka z nemocnice. Vzpomínaly jsme spolu na školní léta a při jedné vzpomínce jsem si musela koupit tuto krásnou knížku plnou básní. Je opravdu kouzelná a ty krásné obrázky tomu ještě přidají. Dechberoucí.
Opět krásná kniha, která vás přivede k zamyšlení nad sebou samým, dá spoustu rad a zbaví stresu.
Moje druhá kniha od autorky. Velmi krásná, opět nezklamala. Vzala jsem si ji v tuto roční dobu a těm, komu už vadí vedra mohu jedině doporučit, vezměte si vánoční, zimní knížku. Uleví se vám
Knihy s podobným tématem ,,tajemství ", mám velmi ráda. Od autorky je to má první kniha a věřím, že ne poslední. Nádherně napsaná minulost i současnost. Vřele doporučuji!
Romantické útěky mám ráda, ale tato kniha mě nudila. Nutila jsem se do čtení. Moc zdlouhavé a nezáživné.
Krásné zpracované téma. Viděla jsem se v něm. Knihy mě naučily odreagovat se, přijít na jiné myšlenky a tím pádem uzdravit. Sice ne úplně, ale bez knihy dnes nedám ani ránu.
Velmi silný příběh, ale vůbec mě nebavil. Tyto témata moc nebudu vyhledávat. Ale autorka píše hezky.
Knihy s vánoční tématikou mě vždy upoutají. Obzvlášť, když je vyprávěn nějakým zvířátkem. Tato kniha nebyla špatná, ale jsou i hezčí.
Upřímně kniha Knihonoš mě tak nadchla, že jsem se na Pekaře příběhů těšila, ale nenadchl mě tolik jak Knihonoš. Nedokázala jsem se vžít do postav, situací a měla jsem pocit, že se děj vlekl. Za mě trochu zklamání.
Kniha nenadchne, ani neurazí. Rad je tam spousta. Ale dočetla jsem ji jen v rámci výzvy.
I druhý díl série Dalajlamovy kočky nezklamal. Skvělá knížka na zamyšlení se nad životem s moudrými radami. Nač si dělat např.starosti, trápit se, když později zjistíte, že to tak mělo být.
Ke knize jsem se dostala díky jógové terapii. Zakoupila jsem si ji, ležela mi doma dlouho a díky výzvě jsem ji už letos otevřela a nelituji. Doporučuji přečíst všem lidem. Ať jsou zdraví, nemocní, každý si najde určitou kapitolu, ve které bude vidět přímo sebe. Jaký problém u něj panuje a jak se ho odnaučit. I když si myslíte, že je vše u vás ok, doporučuji přečíst, protože se sami v nějakém příběhu najdete.
Hezké čtení, ale chvilkama jsem ji chtěla odložit. Dokola opakující se kapitoly, i když s jiným příběhem, mě už pak nebavily. Ale konec mě dostal a nelituji.