sipkulka sipkulka komentáře u knih

Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Knížka dost inspirovaná strašidelnými domy, nebyla vyloženě špatná, ale série mrazivé zimy se mi líbila o dost víc.

18.03.2024 3 z 5

Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

(SPOILER) Velice zajímavá knížka, první čtvrtina byla velice zvláštní avšak poté co hlavní hrdinka zjistila, že je onen duch ona se celý příběh přetočil vzhůru nohama, začal nabírat rychlost, byl mnohem zajímavější..

11.09.2023 4 z 5

Dům tajemných stínů Dům tajemných stínů Darcy Coates

Tak tenhle strašidelný dům mě velmi mile překvapil. První polovina byla sice lepší než druhá ale i tak tuto knihu posunuji na první příčku strašidelných domů. Přesunutí do historie velice pomohlo.

13.06.2023 5 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Asi první knížka ze série strašidelných domů, kterou sem se měla problém prokousat. Knížky které jsem četla předtím byli lehce strašidelné pohádky s více či méně dobrým příběhem, ale tato mi přišla vyloženě jako slátanina, s příšerně přeslazeným happy endem.

31.05.2023 2 z 5

Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Po dočtení knížky mám dosti rozporuplné pocity. Chvílemi jsem jí úplně ,,žrala", jindy mě nudila. Celkově vlastně nevím jestli se mi líbila nebo nikoli...Asi mi tam chybí nějaké lepší ukončení aneb pomyslná třešnička na dortu se nekoná a s koncem knížky přichází jen zklamání

04.05.2023 3 z 5

Pytel kostí Pytel kostí Stephen King

Za mě bohužel veliké zklamání a to jinak Kingovi knížky zbožňuji. Tato na mě působí velice únavným dojmem, věčné popisy krajiny, okolí .. Možná jsem k této knize ještě nedozrála, tudíž jí dám v budoucnu určitě ještě šanci, ale teď nemám sílu ani náladu pokračovat v jejím čtení.

02.11.2022 1 z 5

Výkřiky v temnotě Výkřiky v temnotě Darcy Coates

No, tak tenhle díl se opravdu povedl. Ač byl chvilkami šíleně přestřelený a člověk si říká že Clare i Dorran musí být zákonitě nesmrtelní nadlidé, tak čas napětí pohání číst dál a dál...

17.08.2022 5 z 5

Bez milosti Bez milosti Lisa Jackson

Lisa Jackson opět nezklamala. S velice propracovanou zápletkou, která až do konce drží člověka v napětí. Nechci psát spoilery, každopádně si myslím že koncem knížky budete trošku zaskočeni jedná se totiž o parádní konec ;).
Hvězdičku ubírám pouze za občasnou vleklejší pasáž, která celou knihu zbytečně natahuje.

20.08.2021 4 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Knížka má vše co se od ní čeká, je napínavá, má spád a stojí za přečtení, jen do té 5 hvězdy jí co si chybí..

15.08.2020 4 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Další super kousek od Cartera.

27.01.2020 5 z 5

Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Oddychovka, která byla směřována pro mladší ročníky. Knížka se dočíst dala a za snahu dávám 2 hvězdičky. Je mi jasné že dostat se mi do ruky kolem 13 roku života byla bych s ní mnohem víc spokojená a četla by se lépe ;)

01.01.2020 2 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Jámu jsem dostala k Vánocům, osobně moc neočekávám od knížek s nápisem bestseller na obálce, ale i přesto jsem se do ní pustila. Děj jako takový se celkem táhl a knížka se mi zdála celkem odfláknutá či napsaná horkým perem. Osobně si myslím, že z tohohle tématu lze dostat mnohem kvalitnější čtivo. Nakonec dávám 3 hvězdičky protože konec překvapil a jako jediný byl celkem dobře napsaný.

01.01.2020 3 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

když jsem knížku začala číst tak jsem myslela že jí nedočtu a to jen díky detailům z vražd, které byli popsány natolik reálně že se mi občas zvedal i žaludek, ale postupně jsem se přes to díky skvělému příběhu přenesla a od půlky knížky jsem se už ,,zvrhle těšila´´ co si vrah na další oběť připraví. Takže shrnutí jakmile si zvyknete na to jak autor píše realisticky , tak je knížka úžasná a suprově se čte.

21.01.2017 5 z 5

Tampa Tampa Alissa Nutting

Ani sem nedočetla jaksi jsem dle popisu čekala trošku jinou knížku :( . Ač nejsem puritánka a o sexu se dokážu bavit otevřeně tak na mě knížka působila jak laciné porno představy 12-leté puberťačky aneb milé bravíčko dnes mě napadlo že .....

23.04.2016

Pastýř smrti Pastýř smrti Ethan Cross

Zajímavá knížka a co k ní dodat ? ......asi jen to že né všechno je tak jak se zdá ....

21.02.2016 4 z 5

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

První třetinu knížky sem víceméně protrpěla a četla jen ze setrvačnosti co se z toho vyklube . druhá třetina už byla čitelnější a zajímavější a poslední třetinu už sem přečetla jedním dechem bez pauzy. takže můj závěr : pokuď nebudu porovnávat s osvícením tak knížka doktor spánek špatná není .

02.02.2016 4 z 5

Na prahu smrti Na prahu smrti Lisa Jackson

Skvělá , skvělá a zase skvělá hold není co dodat ;)

18.06.2015 5 z 5

Ztracené duše Ztracené duše Lisa Jackson

2 knížka z této série co jsem četla a je fakt skvělá ;) . Má úžasný strhující děj který se čte jedním dechem jen Vás musím varovat protože knížka je natolik návyková a tak špatně se od ní odtrhává že práce kolem či starost o děti stojí ;)

25.05.2015 5 z 5

Střípky z ložnic Střípky z ložnic Simona Monyová (p)

Monyová opět nezklamala. Další podařená knížka na odreagování ;)

05.03.2015 4 z 5

Pohřešovaná Pohřešovaná Chris Mooney

Úžasná knížka která dokáže od začátku do konce napnout a překvapit .....no co k ní napsat ? knížka mě zas projednou dostala ;)

05.03.2015 5 z 5