sipkulka sipkulka komentáře u knih

Odhalená Odhalená Kristin Cast

Oddechovka ;)

18.02.2015 3 z 5

Utrpení neviňátek Utrpení neviňátek John Saul

tahle knížka mě naprosto pohltila :) Chvílema jsem měla opravdu husí kůži a nadávala si proč to čtu když má chlap noční ale nějak jsem se nemohla odtrhnout a i když jsem čekala jinný konec tak 100% vím že jí v budoucnu vytáhnu a přečtu znovu :)

16.05.2014 5 z 5

Označená Označená Kristin Cast

Četla sem celou sérii a co k ní napsat ? Pro mě jasná oddechovka a co den to přečtený jeden díl. Neříkám že je to něco extra ale čte se celkem fajn kord když chcete tkz. vypnout :)

15.05.2014 4 z 5

Šaráda Šaráda Sandra Brown

Tahle kniha se S.B moc povedla :)

24.02.2014 5 z 5

Zhubni Zhubni Richard Bachman (p)

Z téhle knížky mám rozporuplné pocity . Na jednu stranu celkem dobrej děj na druhou stranu zbytečně zdlouhavá a roztahaná . Osobně si myslím že tento příběh by se spíš jak na celou knížku hodil na povídku....

24.02.2014 3 z 5

Dračí oči Dračí oči Stephen King

Další kingovka co jsem bohužel po pár stránkách odložila hold jsem se vůbec nedokázala začíst .

24.02.2014 1 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Knížka moc fajn na první přečtení ale že bych jí měla potřebu jako spoustu jinejch číst znovu to bohužel ne ...

24.02.2014 4 z 5

Černočerná tma Černočerná tma Stephen King

Nejsem zrovna zastáncem a vyhledávačem povídek tak tyhle jsem dostala a musím říct že jou moc pěkně napsaný :)

Carrie Carrie Stephen King

Krásný počtení :)

Co oči nevidí Co oči nevidí Betsy Reavley

Hlavní ,,hrdinka" byla značně manipulativní hlupačka, která si nechala líbit od svého manžela úplně vše. Z počátku mi přišlo že čtu pouze smutný román avšak pak se kniha rozjela a konec byl více než překvapivý.

28.07.2024 3 z 5

Honicí psi Honicí psi Jørn Lier Horst

(SPOILER) Miluju jeho knížky, avšak do téhle jsem se nemohla dlouho začíst. Pořádný spád dostala až cca od poloviny a pak už jsem jí zase nedokázala odložit. Případ byl propracovaný i když sem si myslela že je vrah úplně někdo jiný (jistý policista ve výslužbě...;) )

14.07.2024 4 z 5

Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Zajímavá knížka s napínavým dějem, trošku se dá už očekávat co se bude dít (po přečtení ostatních domů),ale dějová linka s Thomasem přidala něco navíc a o to byla knížka zajímavější.

09.03.2024 4 z 5

Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

(SPOILER) Začátek knihy mi moc nesedl, strašně pomalý rozjezd, ale od prvního ponoru příběh eskaloval a vydrželo mu to až do konce.

Avšak chvíle kdy kvůli prstenu Aiden opět vlezl do vraku plného mrtvol a ostatní se ho vydali zachránit mi přišla již zbytečně překombinovaná a tak nějak navíc, takže jednu hvězdu ubírám.

03.03.2024 4 z 5

Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

Za mě zatím jeden z nejlepších strašidelných domů, příběh byl pěkný, děj eskaloval. Jen mě trošku lezl na nervy svatoušek Neil, který tomu rozmazlenému, rozmrzelému spratkovi vše vždy bez mrknutí oka odpustil :) .

10.06.2023 4 z 5

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Zatím nejslabší z celé série, dočetla jsem to celkem rychle, ale uspokojení se po dočtení nějak nedostavilo.

24.05.2023 2 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Od autorky jsem již přečetla černou zimu u které se mi celá série líbila. Pak přišla na řadu kořist, kterou se do mého vkusu bohužel netrefila a teď nastal čas na strašidelné domy. No a co o této knížce říct? Chvílemi se četla dobře, příběh propracovaný,pak ovšem přišly až zbytečně rozsáhlé popisy u kterých jsem měla chuť čtení ukončit. Sem tam sem našla nejasnosti. Avšak závěr knížky společně s mrzutým kocourem byl super. Podtrženo sečteno lepší průměr a další domy si jako oddechové čtení určitě nenechám ujít.

19.05.2023 3 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

(SPOILER) Knížka se pěkně četla, příběh zajímavý. Avšak více než 3 hvězdy dat nemohu a to z důvodu nesrovnalostí až věcí které naprosto postrádají logiku. Například: to jako tatér z festivalu nepoznal že je Sam žena?

05.04.2023 3 z 5

Prohřešek Prohřešek Brandi Reeds

Tahle knížka vás chytne a nepustí. Zajímavá zápletka, hrůza, která čiší ze slov malé holčičky, až z toho jde mráz po zádech. Překvapivý konec. Za mě prostě jedna z top knížek.

11.04.2022 5 z 5

Slzy mrtvé jeptišky Slzy mrtvé jeptišky Roxann Hill

Vyloženě oddechová knížka na kterou se člověk nemusí moc soustředit. Kdo je vrah jsem odhadla hned z počátku a pak už jen dočítala že setrvačnosti, prostě slabší průměr..

14.03.2022 3 z 5

Lháři, lháři Lháři, lháři Sarah Flint

Zatím nejlepší z celé série, kniha je napínavá, má spád..

16.07.2021 5 z 5