Sirael Sirael komentáře u knih

Zab mě prosím: necenzurovaná historie punku Zab mě prosím: necenzurovaná historie punku Legs McNeil

To nejryzejší, co jsem k tomuhle tématu zatím četla.

02.09.2019 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Výborná odlehčená věc u které se člověk pobaví za všech okolností, tím spíš když jako já - pracuje na zámku :)
Jsem natěšená až otevřu další díl, protože tohle dílko mne nutilo se nahlas smát i v nemocnici :3

28.05.2017 5 z 5

Měsíční oko Měsíční oko Libba Bray

Pěkná kniha, proč ne, ovšem dnes už by pro mne nebyla.

14.10.2015 4 z 5

Letní rytíř Letní rytíř Jim Butcher

Krásná jako všechny Butcherovy.

14.10.2015 5 z 5

Masky smrti Masky smrti Jim Butcher

Krásná jako vždy.

14.10.2015 5 z 5

Živly Calderonu Živly Calderonu Jim Butcher

Pěkná, čtivá, odráží se v ní autorův styl, ovšem postrádá jeho humor kterým hýří v sérii Harry Dresden.

14.10.2015 4 z 5

Brácha je superstar Brácha je superstar Karen McCombie

Oddechové, nenáročné, zábavné.

29.07.2013 5 z 5

Fantasmagorie: Atlas bájných tvorů, čarovných bytostí a magických stvůr Fantasmagorie: Atlas bájných tvorů, čarovných bytostí a magických stvůr Julia Bruce

Vtipně a kvalitně zpracováno.Já doporučuji.Sice tam něco chybí no ale nikdo a nic není dokonalé že?

Písničky do kapsy Písničky do kapsy Libor Chvojka

Tak bez tohohle zpěvníku bych nepřežila!Bez něj ani ránu!Já ho miluju a vyrostla jsem s ním,sice tam chybí třeba Bratříčku nevzlikej,Tři kříže,Babička Mary,Veličenstvo Kat,Batalion a tak dále ale i tak!

Můj soused Ghúl Můj soused Ghúl Lisi Harrison

Asi nejlepší z dílů.

Kde je vlk, tam je hra Kde je vlk, tam je hra Lisi Harrison

Za den sem jí přečetla a je skvělá!

S příšerami v jedné lavici S příšerami v jedné lavici Lisi Harrison

Mám přečtené všechny,dost dost mě to bavilo a každému kdo to čet bych nedoporučovala ten seriál - zjistíte proč. Ale knihu rozhodně doporučuji!

Dědictví rodu Trnhoffů Dědictví rodu Trnhoffů Gareth P. Jones

Já sem na tom také tak.

Trollí vrch Trollí vrch Katherine Langrish

Velice pěkná kniha která mě moc bavila,je vtipná,napínavá,strhující...

Zrádné hory Dragor Zrádné hory Dragor Michaela Burdová

Tak ta je z celýho poselství nelepší!A celkově od Míši - tedy dle mého názoru.

Strážci dobra Strážci dobra Michaela Burdová

Skvělá kniha opravdu.

29.06.2012 5 z 5

Tragický příběh dánského prince Hamleta Tragický příběh dánského prince Hamleta William Shakespeare

Naprosto nepřekonatelný příběh,od naprosto nepřekonatelného spisovatele s naprosto nepřekonatelnou pravdou... Ach jaký on byl génius! A nejlepší na tom všem je asi to že se s Hamletem naprosto ztotožňuji a už dlouho jsem si knihu tolik neužila jako právě tuto.

29.06.2012

Zelený lučištník Zelený lučištník Edgar Wallace

Tato kniha mě od Edgara Wallace bavila asi nejvíce,a to ať to beru ze strany postav,zpracování,spádu i atmosféry - jak už bylo řečeno - prostě v celku docházím k tomuto názoru - velice pěkná kniha!

Mrtvé oči Londýna Mrtvé oči Londýna Edgar Wallace

Pěkný a spletitý detektivní příběh s v celku zajímavým spádem,no co jiného také čekat od Edgara Wallace,že?

Upíři, démoni & spol. Upíři, démoni & spol. * antologie

Mě osobně se dost líbily třeba Rendes-vous,Poslední upír nebo například osud paní Cabanelové,a v celku mě kniha dosti bavila.