smithynka komentáře u knih
Velmi napínavá kniha. Líbila se mi více než předchozí dvě s Beatrice Kaspary.Příběh z prostředí psychiatrické léčebny je poutavý, konec velmi zajímavý a přiznám se, že jsem ho takový nečekala.
Skvělá kniha. Velmi dobře se četla a občas bylo i napětí, jak děj bude probíhat dál. Musím říct, že Bella byla úžasná, ale její myšlení mě dost iritovalo a každou chvíli jsem říkala, jaká je to k**** .
Tento díl mi přišel o trochu slabší než předchozí díly, ale vůbec jsem se nenudila. Příběh je čtivý, zajímavý až do konce.
Knihy od S. J. Bolton mám ráda. Líbila se mi od ní série s Lacey Flint.
Kniha "Malé temné lži" je trochu slabší kousek, ale dobře se mi četl. Příběh mě bavil a netušila jsem, jak to celé dopadne.
Na knize mě zaujala obálka, tak jsem ji zkusila a nelituji. Napínavý a čtivý příběh, který se četl sám.
Super navázání na Chirurga. Kniha má zajímavý příběh a dobře se čte. Určitě doporučuji přečíst.
Kniha se mi líbila. Na začátku jsem se nemohla začíst, ale po cca 100 stránkách mě kniha začala bavit. Klidně bych přidala i více historie.
Zkusím další knihy od tohoto autora.
Krásná trilogie. Eleonor Akvitánská byla silná žena a velká královna, ke které osud nebyl zrovna přátelský. Když se nad tím zamyslím, kolik žen by zvládlo to co ona a přitom se nezbláznila a dožila se tak úctyhodného věku jako Eleonor.
Kniha se četla dobře, přečtená za den :). Příběh zajímavý, poutavý, spíše trochu lehčí děj než abych to nazývala psychothriller.
Začátek mi přišel trochu nudný, ale pak jsem se začetla a musím říct, že kniha se čte opravdu dobře.
Kniha je skvělá. Děj plný zvratů a překvapení. V jednu chvilku si říkáte, proč nejde na policii a chová se trochu jako husa a pak přijde rozuzlení, kdy všechno pochopíte :).
Skvělý autor, který píše skvělé knihy.
Příběh byl zajímavý, měl zápletku i napětí.
Kniha mě zaujala už od začátku. Byla čtivá, zajímavá, hlavní postavy sympatické... Konec byl trochu předvídatelný, ale jinak velmi zajímavá kniha.
Knihu jsem přečetla a jsem ráda, že už to mám za sebou. Vůbec mě nebavila. Hadrový panák se mi líbil. Ale myslím, že další díl už čist nebudu.
Knihu jsem měla už několik let doma a moc jsem se do ní nehrnula, nic jsem od ní neočekávala. Teď jsem ji dočetla a musím říct, že jsem nadšená. Zajímavý, poutavý příběh, který se čte skoro sám.
Knihu jsem četla podruhé. Film jsem také viděla, kniha je prostě kniha. Dobře napsaná a čtivá. Prosně krásný upírský příběh s pravým přátelstvím.
Po přečtení komentářů. kdy spousta lidí tady píše, že je to drsnější než Stephen King... No, nevím. Ano, kniha byla občas "drsná", ale s opravdovou Kingovkou se to nedá srovnat.
Knihu jsem přečetla, ale úplně mi nesedla. Nejzajímavější byl příběh Lor, ale zbytek nic moc.
Zajímavá fantasy kniha, která se dobře četla. Jen jsem od ní čekala trochu více a wow efekt se rozhodně nekonal. Chyběla mi vysvětlení na určité postavy a proč se některé věci dějí. Jsem zvědavá na další díl.
Tento díl knihy mi přišel trochu slabší, nezáživný. Malino chování mi lezlo krkem. Doufám, že v dalším díle to bude lepší.