stacy1638

Příběh se mi moc líbil,docela se jsem se bála, abych nebyla zklamaná ,jak už to u některých knížek bývá ale opak byl pravdou.
Lily s Noahem, už od začátku byli skvělý ale nejvíce se těším na Declana.

Parádní oddechovka, plná humoru a romantiky. Ella,byla prostě skvělá se svými hláškami. Už na začátku knihy,jsem se bavila až do konce.
Určitě doporučuji,nebudete zklamaní.

Knížka byla skvělá. Určitě ji řadím mezi mé oblíbené. Dlouho jsem nečetla tak dojemný příběh. Snad bude víc knih od autorky, protože příběh o Mattym a Grace,byl úžasný a ukradl mi kousek srdce.

Tenhle příběh,byl stejně úžasný, jako předchozí dva díly. Miller s Kaiem, jsem si hned oblíbila ale mnohem víc se těším na příběh o Kennedy a Isaiaha.

Tak to byla bomba. Tenhle díl se mi líbil více než první díl. Knížku, jsem sfoukla na jeden zátah a hned jdu na třetí díl.

Naprostá spokojenost ,autorka opět nezklamala. Miluju MM romance. Tommaso s Cartrem byli skvělý a už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Skvělé zakončení celé série. Mohlo tam být víc akce a více zapojení otce. Ronana jsem si hned oblíbila. Tenhle díl mě moc bavil, dost jsem se na smála. Určitě mi nesmí celá série chybět v knihovně.

Tenhle díl se mi líbil mnohem víc, než první. Tady jde vidět, že protiklady se přitahují .Knížku jsem nemohla odložit a přečetla na jeden zátah. Už se těším na poslední díl.

Dlouho jsem váhala, zda si tuhle sérii přečíst ale nakonec vyhrála zvědavost. Nakonec jsem byla mile překvapená,tenhle díl se mi moc líbil. Mezi Elenou a Nicem, to jiskřilo už od začátku a pořád si říkala, kdy na to konečně vlitnou :D Jdu hned na další díl o Christianovi

Moje první knížka od této autorky a musím říct, že tak silný příběh jsem nečekala. Určitě doporučuji ,aby si ji každý přečetl.

Tak to byla jízda. To byl úžasný příběh, už jsem si myslela, že vím, kdo je vrah a ono je to nakonec úplně jinak. Miluju knížky s takovým zvratem.

Smutný příběh, dost mě to zasáhlo. Co všechno si museli vytrpět,měla jsem co dělat, abych dočetla. Dost informací v příběhu chybí a je smutné, že on vyvázl až moc lehce a ne trpěl. Tato kniha je opravdu pro silné povahy.

Už jsem psala ,že knihy od Mii miluju a pokračování Eden a Caldera,bylo úžasné. Konečně dostali odpovědi na své otázky a hlavně našli sami sebe. Tento příběh řadím mezi mé srdcovky.

Miu prostě miluju,ta umí napsat srdcervoucí příběh. Musím hned na pokračování....

Tak tahle kniha byla bomba a to jsem váhala, zda si ji přečíst. Kniha je vtipná ale najdete v ní i pár smutných okamžiků. Určitě doporučuji všem přečíst a už se těším na příběh o Noahovi.

Tak tenhle díl mě zklamal. Dokážu pochopit chování ,když vás potká taková tragédie,ale pak ho každou chvíli nechávala ,ať si užívá jinde, to jako fakt ?!!!! Pak to přejde ,jako kdyby se nic nestalo. Celý příběh byl přetažený za vlasy. Nejvíc se mi líbila poslední kapitola. Nevím, zda se pustím do dalšího dílu.

Tento příběh byl něco. Kniha je prostě plná lásky, ale hlavně je plná smutku, tragédií, psychických problémů, první velké lásce a velkých rozhodnutích. Úžasný příběh Kylanda a Tenleigh a patří mezi mé srdcovky.

Díky této knize,se dostala autorka mezi mé oblíbené. Příběh Evie a Lea se mi moc líbil.

Příběh se mi líbil,jak z pohledu Evie,tak i Lea. Obě verze jsou skvělé. Knížka je úžasná a doporučuji přečíst.

Zbožňuju knihy od této autorky a ani u téhle nezklamala. Příběh se mi moc líbil,byl plný zvratů, které jsem nečekala.