stacy1638 stacy1638 komentáře u knih

Šílenství v nás Šílenství v nás Annora Nesta

Vůbec nevím,jak knihu ohodnotit. Příběh byl docela zvláštní.Devon s Raven ,byli skutečně šílení. Celé mi to přišlo přetažene za vlasy. Po druhé si knihu určitě ne přečtu.

21.11.2024 3 z 5

Nezkrotný Nezkrotný Jodi Ellen Malpas

Tak, to byla jízda. Takový zvrat jsem tedy nečekala, při zjištění kdo je Medvěd. Určitě bych knihu zkrátila, příběh mi přijde zbytečně moc dlouhý,ale celá série mě moc bavila .

15.11.2024 5 z 5

Vzkříšený Vzkříšený Jodi Ellen Malpas

Tak tenhle díl byl něco. Už jsem si myslela, že konečně zjistili,kdo je Medvěd a ono to tak není. Už se těším na závěrečný díl.

10.11.2024 5 z 5

Zvrácený Zvrácený Jodi Ellen Malpas

Tento díl je zbytečně zdlouhavý ale vyplatí se přečíst až do konce . Hned se pouštím do třetího dílu a věřím ,že ani tady nebudu zklamána.

09.11.2024 5 z 5

Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

Moje první kniha od této autorky a hned si mě získala už od samého začátku. Až moc se toho dělo, nechybí násilí, bolest,touha, pomsta,zrada a boj o přežití. Knihu doporučuju,skvělý příběh.

03.11.2024 5 z 5

Srážka Srážka Alexander Stainforth (p)

Příběh byl krásný,jen krátký. Rozchod Maxe a Filipa by mohl být víc propracovaný a i epilog,mohl být delší ale ráda se k ní vrátím.

31.10.2024 5 z 5

Sestra mého nejlepšího kamaráda Sestra mého nejlepšího kamaráda Vi Keeland

Miluju knihy od autorky a tady mě také nezklamala. Příběh o Laney a Holdenovi byl úžasný, úplně jsem si je zamilovala. Věřím,že další díl bude také skvělý.

24.10.2024 5 z 5

Viperova cesta Viperova cesta Jamie Begley

Za mě je tenhle díl mnohem lepší, než první. Víc mě bavil příběh Vipera a Winter. Jsem zvědavá na další díly.

23.10.2024 3 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Moje první kniha autorky . Příběh Beth a Razera mě moc neoslovil,i když miluju knihy o motorkářích. Jsem zvědavá na další díly.

23.10.2024 2 z 5

Mílový klub Mílový klub Liz Tomforde

Příběh se mi moc líbil. Miluju knihy z hokejového prostředí a tahle opravdu nezklamala. Už se těším na další díl.

23.10.2024 5 z 5

Než si pro mě přijde Než si pro mě přijde Monika Holemá

Kniha byla úžasná ,nemohla jsem ji odložit, silný a netradiční příběh . Sama jsem se totálně zamilovala. A asi jsem po dočtení přišla o kus srdce. Nádherná je kniha i vzhledově. Určitě budu doporučovat.

22.08.2024 5 z 5

Anglická lekce Anglická lekce Natasha Boyd

Tenhle knížka byla tak úžasně napsaná.
Moc se mi příběh o Andree a Evanovi líbil. Hltala jsem stránku za stránkou a celou knihu přečetla za dvě hodiny.
Knihu si přidávám mezi mé oblíbené.

22.08.2024 5 z 5

S láskou, Chloe S láskou, Chloe Alessandra Torre

Tuto autorku mám ráda,tak jsem dala šanci této knize,musím říct, že jsem zklamaná. Nic nebylo vysvětleno, tudíž jsem jen hádala. Tato kniha je hodně slabá a po druhé jí číst nebudu.

20.08.2024 3 z 5

Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Váhala jsem,zda si knihu přečíst ale nakonec zvítězila zvědavost. Příběh se mi moc líbil i jsem se občas zasmála. Od teď si dávám autorku do oblíbených.

14.08.2024 5 z 5

Zmetek Zmetek Elle Kennedy

Tahle knížka byla dost slabá. Řekla bych, že je to spíš čtení pro teenagery. Do druhého dílu se ani nepouštím.

02.08.2024 2 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Moc se mi příběh líbil ale předchozí díl byl o něco lepší .

02.08.2024 4 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Prostě paráda, spisovatelka nezklamala.

My My Elle Kennedy

Pokračování je stejně úžasný,jak u prvního dílu. Těším se na další, věřím, že nebudu zklamaná.

On On Elle Kennedy

Tak tahle knížka byla bomba. Hned jsem si je oba zamilovala a jdu hned na další díl.

Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Kniha se mi moc líbila i jsem se na smála. Jen je škoda, že to nebylo i z pohledu Cama,bylo by to zajímavější.

31.07.2024 5 z 5