stacy1638 Online stacy1638 komentáře u knih

Callum Callum Eleanor Corvin (p)

Tak tahle kniha byla bomba a to jsem váhala, zda si ji přečíst. Kniha je vtipná ale najdete v ní i pár smutných okamžiků. Určitě doporučuji všem přečíst a už se těším na příběh o Noahovi.

09.01.2025 5 z 5

Vražedná cesta Vražedná cesta Katy Cooper

Tak tenhle díl mě zklamal. Dokážu pochopit chování ,když vás potká taková tragédie,ale pak ho každou chvíli nechávala ,ať si užívá jinde, to jako fakt ?!!!! Pak to přejde ,jako kdyby se nic nestalo. Celý příběh byl přetažený za vlasy. Nejvíc se mi líbila poslední kapitola. Nevím, zda se pustím do dalšího dílu.

02.01.2025 3 z 5

Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Tento příběh byl něco. Kniha je prostě plná lásky, ale hlavně je plná smutku, tragédií, psychických problémů, první velké lásce a velkých rozhodnutích. Úžasný příběh Kylanda a Tenleigh a patří mezi mé srdcovky.

Leo Leo Mia Sheridan

Díky této knize,se dostala autorka mezi mé oblíbené. Příběh Evie a Lea se mi moc líbil.

27.12.2024

Leova šance Leova šance Mia Sheridan

Příběh se mi líbil,jak z pohledu Evie,tak i Lea. Obě verze jsou skvělé. Knížka je úžasná a doporučuji přečíst.

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Zbožňuju knihy od této autorky a ani u téhle nezklamala. Příběh se mi moc líbil,byl plný zvratů, které jsem nečekala.

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Jedna z nejlepších knih ,co jsem četla. Určitě doporučuji přečíst. Archer je moje srdcovka.

27.12.2024

Knoxova zastávka Knoxova zastávka Jamie Begley

Tento díl se mi líbil mnohem víc, než předchozí. Knoxe jsem si hned oblíbila. Moc se těším na příběh o Lily a Shadowa.

27.12.2024 3.5 z 5

Nový kluk Nový kluk Sarina Bowen

Miluju knížky o hokejistech a tahle byla také úžasná. Gavin s Hudsonem, byli úžasný. Sice to nebylo úplně top jako Wesmie ale i tak se mi knížka líbila.

03.12.2024 4.5 z 5

Zakázané doteky Zakázané doteky Monica Dake

Kniha mě mile překvapila, na to ,že ji napsala česka autorka. Podobných příběhů je plno ale tenhle se mi hrozně moc líbil. Hned jsem si zamilovala Hanryho s Willow. Knihu řadím mezi mé oblíbené.

28.11.2024 5 z 5

Surový princ Surový princ Rina Kent

Tak tohle byl další díl z mé oblíbené série Royal Elite . Byla jsem docela zvědavá na Ronana a Teal.Příběh byl úžasný, plný erotiky a tajemství. Každému doporučuji přečíst,nebudete zklamáni ani u jednoho dílu.

22.11.2024 5 z 5

Šílenství v nás Šílenství v nás Annora Nesta

Vůbec nevím,jak knihu ohodnotit. Příběh byl docela zvláštní.Devon s Raven ,byli skutečně šílení. Celé mi to přišlo přetažene za vlasy. Po druhé si knihu určitě ne přečtu.

21.11.2024 3 z 5

Nezkrotný Nezkrotný Jodi Ellen Malpas

Tak, to byla jízda. Takový zvrat jsem tedy nečekala, při zjištění kdo je Medvěd. Určitě bych knihu zkrátila, příběh mi přijde zbytečně moc dlouhý,ale celá série mě moc bavila .

15.11.2024 5 z 5

Vzkříšený Vzkříšený Jodi Ellen Malpas

Tak tenhle díl byl něco. Už jsem si myslela, že konečně zjistili,kdo je Medvěd a ono to tak není. Už se těším na závěrečný díl.

10.11.2024 5 z 5

Zvrácený Zvrácený Jodi Ellen Malpas

Tento díl je zbytečně zdlouhavý ale vyplatí se přečíst až do konce . Hned se pouštím do třetího dílu a věřím ,že ani tady nebudu zklamána.

09.11.2024 5 z 5

Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

Moje první kniha od této autorky a hned si mě získala už od samého začátku. Až moc se toho dělo, nechybí násilí, bolest,touha, pomsta,zrada a boj o přežití. Knihu doporučuju,skvělý příběh.

03.11.2024 5 z 5

Srážka Srážka Alexander Stainforth (p)

Příběh byl krásný,jen krátký. Rozchod Maxe a Filipa by mohl být víc propracovaný a i epilog,mohl být delší ale ráda se k ní vrátím.

31.10.2024 5 z 5

Sestra mého nejlepšího kamaráda Sestra mého nejlepšího kamaráda Vi Keeland

Miluju knihy od autorky a tady mě také nezklamala. Příběh o Laney a Holdenovi byl úžasný, úplně jsem si je zamilovala. Věřím,že další díl bude také skvělý.

24.10.2024 5 z 5

Viperova cesta Viperova cesta Jamie Begley

Za mě je tenhle díl mnohem lepší, než první. Víc mě bavil příběh Vipera a Winter. Jsem zvědavá na další díly.

23.10.2024 3 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Moje první kniha autorky . Příběh Beth a Razera mě moc neoslovil,i když miluju knihy o motorkářích. Jsem zvědavá na další díly.

23.10.2024 2 z 5