stoun25 komentáře u knih
Vážně skvělá kniha, kdysi jsem ji četl, ale teď jsem se k ní vrátil ve formě audioknihy a je to pořád stejná Bomba jako si pamatuji knihu. Za mě neuvěřitelné dílo
Skrývá v sobě velkou moudrost... doporučuji
A doporučuji dále přečíst od stejného autora Odvedu vás do Sierry Madre, což je také absolutní pecka
Byl jsem překvapen jakou krásnou a poetickou knihu mám v ruce navzdory hodnocení zde. Já dávám plný počet bodů,protože Hrabal je úžasný
Tento díl se mi snad líbil ještě víc než první. Kniha se stejně jako ta předchozí pozvolna rozjíždí a za polovinou už je to pořádně rozjetý těžký vlak.
Plný počet.
Tato kniha si doopravdy zaslouží vyšší hodnocení než 65%. Za mě dávám plný počet.. Autor se vyznamenal se svojí prvotinou a doslova do ní dal celý svůj život stejně jako jeho hlavní postava do obrazu. Kniha ve mě zanechala hluboký dojem.
MilBart vystihl I můj postoj a tak již nemusím nic dodávat.
Kniha je skvěle zpracovaná jako veškerá díla pana Gromana. Klobouk dolů a dávám plný počet hvězd
Další kniha, která by měla být zařazena do povinné četby.. 5 hvězd.
Absolutní bomba.
Seriál až znám hromadu let, ale kniha je naprosto úžasná. Krásná oddechovka a hned jdu na Lepší než život.
Absolutní pecka. Zase jsem se půl hodiny válel smíchy a nemohl číst dál. Doporučuji.
Frederika Forsytha mám rád a tato kniha mě silně překvapila.. Nejúžasnější je, že Roschmannovi tato kniha udělala ze života v Argentině peklo.
Kniha která dokázala nejen pobavit plno čtenářů, ale i jednomu masovému vrahovi změnit život.
Perfektní dokončení předešlých knih. Čtivé, napínavé.
Do této knihy jsem se "zakousl" snáze než do předchozích dvou ze série a děj poměrně svižně utíkal.
Skvělá kniha. Nikdy neměla být zfilmována.. Když jsem si onehdá povídal s kamarádem a říkal jsem mu o této knize, tak mě dostal tím, že to viděl a že to není nic moc.. Číst to? To by byla ztráta času..
Blbost říkám já a dávám plný počet.
Takže, prošel jsem tady ty komentáře a nějak mi to nesedí... Ale to může bejt, třeba jsem divnej a zralej na odlet balonem...
Nicméně jsem to poslechl jako audio v Rozhlasu a hodnotím nejvíš, jelikož je to příběh z jiného úhlu pohledu a i takový úhel mě přijde dost zajímavý. Od autora to je dle mého názoru výkon.
Ti, co tady dole pode mnou něco píší o honění jsou ti největší honimírové a kdo tvrdí, že to není pravda je největší...
Audio této knihy je profi práce.
Hrabal je pro mě mistr pera.
Některé povídky jsou dobré a některé... Ještě lepší.
Tak tuhle knihu jsem nečetl, ale poslouchal jsem ji, když mi každý večer maminka četla, takže patří mezi nejkrásnější a dávám 7 hvězdiček
Jedna z mých nejoblíbenějších knih pro děti.
Rád se k ní vracím a dětem se líbí i když už vše slyšely.
Já dávám 5 hvězd.
Lehká četba, oddychovka a nejspíš hodnotím takto vysoko, protože já už si se svým tátou takhle nepokecám. Možná takové dílo dokáže ohodnotit jen ten, kdo o tohle přišel...
Smutné...
A ještě smutnější je kolik znám lidí, které to stále táhne doleva, kteří věří v návrat SSSR a doufají v návrat primakomunismu.
Blb blbem zůstane... Vesměs to jsou lidé kteří nečtou..
Krásně sepsaná kniha i se zdroji.
Celá rodina Mašínů jsou pro mě hrdinové. Škoda, že takových hrdinů jsme neměli víc. Poslední kapitoly jsou naprosto pravdivé a je smutné, že komáři jsou pořád u kormidla.. Mraky komančů bude tvrdit, že to bylo nefér... Přál bych jim zažít svůj sen na východě jako naši kteří se vydali do SSSR v rámci projektu Interhelpo