Tereyciiik

Sama jsem překvapená, ale mě se to líbilo. Že začátku jsem měla snahu to přirovnávat k filmu, ale ta mě naštěstí brzy přešla a knihu jsem si opravdu užila. Líbil se mi styl vyprávění, a to že sám autor nás místy provázel sám a líčil nám svůj příběh. Knihu jsme zavirala s uspokojením. I když je to zvláštní, příběh byl psaný v romantickém stylu a to se mi na tom líbilo.

Naprosto jsem se odprostila od Eragona a Safiry, ale zůstala jsem v Alagaësii a okolí Dračích hor. V tomto díle jsme se ale vydali do vzdáleného kouta země, kde se objevil nový nepřítel.
Knihu jsem si maximálně užila. Dozvíte se zde zase něco málo o Murtahově životě a minulosti. Kniha plyne a neustále se zde něco děje, není zde žádné hluché místo. Jen škoda, že kniha má jeden díl, a vše v něm končí. Ale opravdu to tak je??
Doufám ale, že dalšího dílů opravdu dočkáme.

Tuto spisovatelku mám moc ráda. Píše poutavé a napínavé příběhy s parádní zápletku. Vraha skoro nikdy neuhodnu, přeskakuji z jednoho na druhého jako včelka na květ. Knihy jsou kratší, ale to neubira, spíš to rychle plyne a nic nevázne. Těším se na další. Myslím, že po nějaké době se knim znovu vrátím.

Další letní pohodička. Mám tyto knihy ráda. Čtu je vždy mezi jinými knihami jako odpočinek kde se nemusí nic vymýšlet a jen se necháte unášet.

Neurazí ale ani nenadchne. Na letní dny, kdy si chcete odpočinout a nechat myšlenky plout je to ideální.

Moje oblíbená kniha z dětství a vlastně úplně první,kterou jsem přečetla celou. A teď ji čtu znovu se svým synem. Je skvělé vědět, jak by to taky mohlo dopadnout, kdyby vyhrálo zlo s jak by to bylo špatně, takže jsem rada, ze se mu líbí a snad si z ní vezme, to nejlepší.

Výborne pokračování, které muselo přijít a poodhalit nám další tajemství a divy dračí země a jejich neméně odvážnějších obyvatel. Další cestování a dobrodružství se Safirou je jejím jezdce Eragonem. A konečně prošla na řadu další zajímavá postava a to Murtagh, který tomuto příběhu zas přidá na jedinečnost. Tato série nabírá na obratkach a já muzi říct pouze " jen tak dál ".

Naprosto famózní fantazy příběh o mladém chlapci a jeho dračici, kteří spolu mají výjimečný a pro běžné smrtelník nepochopitelný vztah. Kniha je jako stvořená pro čtenáře, kteří miluji napětí, dobrodružství, přátelství, rozmanitost národnosti a hlavně DRAKY.

Naprosto úžasný vánoční příběh. Plný poučení a naděje. Vždy se k němu ráda vracím a čtu svým dětem.

Za mě naprosto TOP! Zatim jedna z nejlepších dílů. Od začátku do konce se stale něco děje. Kniha se rozpíná nekolika směry, takže nevíte, který sledovat. Ale nevadí, Armand vás navede, a jestli se vám to zdá zamotané? Ano je, ale vlastně jen tak na oko. A je tu konec a vy ani nevíte, kam se těch 500 stran vlastně podělo.
Byla to velmi citliva a dechberouci kniha, kde zas trochu víc poznáte detektiva Beauvoira a jeho jemnou a oddanou stránku.
Dojemný díl a zároveň poučný, a i strašidelný, a co všechno je člověk schopen vymyslet.

Co? Naprosté zklamání. V tomto díle nebylo absolutně nic. Žádné napětí, žádné drama ani akce. Žádná vášeň ani romantika. Strašně uspěchané a bez příběhu. Jako kdyby to psala z nudy přes víkend a ještě jiná spisovatelka. Oproti předchozím dílům nebe a dudy. Doufám, že dalším dílem se to zlepsi. Prostředí mafie mám ráda a obě rodiny mi sedli hned od začátku, takze mě tento díl mrzí, ale nezanevřu,

Už si úplně přesně první díl nepamatuji, ale tento se mi líbil. I když byla kniha dlouhá, příběh hezky plynul. Jen tedy žádná extra akce, ale asi to není ten druh knihy, kde se bez přestání něco děje, až vám z toho jde hlava kolem. Mám i raději knihy, kde se spíš musí přemýšlet a vymýšlet, než vytáhnout zbraň a mít to vyřešene raz dva. Poslední přečtu hned a budu vědět

Tak to bylo úžasné počtení. Nemohla jsem se odtrhnout. Asi zatím nejlepší. Bylo to tak zamotané, místy to vůbec nedávalo smysl a přece na samém konci to bylo vše správně. Neustále nějaká akce a když už to vypadalo na konec, znovu se něco přihodilo a pak ještě a ještě. Opravdu paráda. I když se všechny jeho knihy odehrávají pouze o jednom dni nebo noci, vůbec ničemu to neubírá a ani vás to neošidí o tu správnou dávku napětí.

Mě se to moc líbilo. Nemůžu říct, zda je lepší nebo horší než první díl, prostě je nějaký. Musím říct, že je to hodně naivní, ale tak to asi víme, když čteme takovy žánr. Já si u těchto knížek opravdu odpočinu, pobavím a někdy i něco " priučím ". Další díl už čeká v knihovně.

Za mě lehké zklamání. Těšila jsem se na další ďábelské dílo, ale bohužel 4 krátké povídky. Hlavní příběh byl tedy delší, ale i tak to nebylo úplně ono.
Musím uznat, že se mi líbila všechna 4 díla, ale za mě by poslední dvě zasloužila určitě dlouhé zpracování, protože myšlenka či nápad jsou opravdu zajímavé, i když mi přijdou trochu okoporovane od jiného autora. Každopádně se těším na další knihu.

(SPOILER) Další pěkná, dobře propracovaná kniha. Musela bych se stále opakovat. To, co mi zde vadilo, bylo, že jste velmi brzy zjistili, kdo za všemi těmi hrůzami stojí. Dvoji dějová linka byla zajímavá, vlastně jsem vše věděli a nemuseli jste nikde tapat.

(SPOILER) Oproti předchozímu dílů to byla pecka. Nemusí sednout každému, ale já byla nadšená a nemohla jsem se odtrhnout. Každou kapitolou jsem byla poháněna vpřed a nemohla knihu odložit. Příběh jako takový se asi opakuje často, ale to, jak ho
pojala Kaira, bylo perfektni. Od začátku do konce v napětí. Každou kapitolou se přikláníte na různé strany a nevíte, komu můžete věřit a kdo lže. A ten konec, prostě pecka. Konečně vyjde pravda najevo, ale stále si říkáte, sakra, která z nich je ta potvora.

Kniha se mi opět líbila. Hlavně doba, do které byl příběh zasazen. Popis hlavních postav a jejich propojení, kterému se nedalo uniknout, bylo skvělé popsáno. Asi není více co říct.

Úžasná kniha. Opravdu, velice povedený díl. Obdivuji, jak může napsat takový román, obří zápletka, spousty postav, prolínajíci se různé dějové linky, šílený motanec, ve kterém se ale kupodivu nezamotáte.
Armand se znovu předvedl a díky za to. A krásné na tom bylo, že se konečně sešla celá rodina a případ vyřešila. A nejlepší část, konec..! Kéž by to nikdy neskončilo.

Pro mě zatím nejlepší kniha od
M. W. C.
Poe předvedl své nejlepší dovednosti a znalosti, co má, aby vyřešil dva velmi komplikované případy. A myslím, že nebýt Tilly a jejich zdravých svačinek, určitě by to nezvládl tak brilantně. Hlavně, když v jenom z jeho případů, jde o jeho velmi blízkou osobu. Také mi tato kniha přišla nejvtipnější a to krásnym a nenásilným humorem jak od Tilly tak Poea. Příběh úžasné plynul a díky krátkým, a skvěle navazujícím kapitolám, jsem měla co dělat, abych knihu alespoň na okamžik odložila. Těším se na další příběh.