Tereyciiik komentáře u knih
Vážně? Příběh probíhající pouze v uzavřené komunitě mnichů a necelých 400 stran?
Ale ne, to ne, ne..
Ale jo, to jo, jo..
Funguje to naprosto perfektně a vyjde z toho úžasná, nervy drasajici kniha, že po dotčen jsem musela hned sáhnout po další.. Její otevřené konce miluji..
Tak dotčeno a musím znovu říct, že to bylo senzační. Zprvu nenápadně a pomaloučku se rozjizdejici příběh, který se stejně rychle a nečekaně rozjede jako nůž v másle. Výborný příběh připomínající vaší nejhorší noční můru. Konec opět, tedy alespoň pro mě naprosto nečekaný a to jsem se tentokrát vážně snažila. Opravdu doporučuji.
No, knihu jsme měla doma rok a teď, po přečtení si říkám, proč jsem ji už dávno nemela přečtenou. Výborný, 2 dny a bylo po ní. Wolf výbornej a protiklad Baxterova super. Jsem ráda, že u těchto knížek prostě jen čtu a představují, ale nepřemýšlím o konci abych pak byla jo překvspena, ale u této knihy by to stejně bylo asi jedno, když se vrah za celou knihu ani nezmínil. Za mě parada, těším na další díl.
No, bylo to super, konec už jsem jen hltala a hltala, ani nevím, zda jsem si knihu užila a nebo jen rychle četla, abych vedela, jak to vše dopadne. Scénu v divadle ci na nádraží jsem měla při čtení úplně na papíře.
Jen je mi líto Rouche. Ale těším se co bude v posledním díle, kdyz je zpět Wolf.
Hned od začátku této série se jí nemohu nabažit. Každý díl originál. Nejlepší skupina inspektorů, se kterými jsem se setkala.
Malebná vesnička s pořádnou partou bláznivých cvoků, co tomu dodávají šmrnc a to právé grady.
Nevím, zda se jednou s nimi dokážu rozloučit.
Každopádně tento díl byl také skvělý. I když od začátku začínáte něco tušit, nikdy si nemůžete být jistí. Osudy Armanda a Jean G. jsou vynikající souhrou a základním kamenem celého tohoto kolotoče. Jsem zvědavá, jak si v dalším díle bez něho poradí.
Vynikající čtení, které i přes spoustu stránek zhltnete během mžiku.
Opět pěkně napsaná kniha. Sice jsem se občas ztrácela, tim že byl příběh hodně spletený vraždami, prostředím a hrdinou, které spolu zdánlivě nesouviseli, ale jako takový, to byl skvělý příběh a opět jsem na vraha prošla až s Washingtonem. Tily opět brilantní, i když v tomto díle ji bylo méně než obvykle..
Další díl čeká
Mě se to libilo. Dobrý nápad, i zpracování. Chtěla jsem si stěžovat na slovník, ale vlastně ani nemůžu, protože hned na první stránce je varování autorky, takže super. Užila jsem si to a pobavila se. Hlavní postavy jsem si rychle oblíbila. Jediné co mě mrzí, že autorka se hodně opakuje. Každopádně jsem zvědavá na další díl
(SPOILER) První kniha z celé série, co byla o něco slabší, i když čtiva a krásně psaná jako předchozí, jen samotný příběh byl slabší. A ten konec? Proč? To se mi moc nelíbilo, vždy její knihy dopadli dobře a tentokrat... Hm, snad to další knihou nápravý. Ale předpokládám, že už napinavejsi nebudou, kdyz šel inspektor do vysluzby. No, nechám se ráda překvapit.
No ty vago, super. Přečteno během dvou odpoledne. Bylo to senzační, i když se celkem brzy dalo odhadnout a pak i bylo prozrazeno, kdo to udělal, stejně byl ten konec celkem šok. Vše se mi mic líbilo, asi jako první kniha co jsem od ní četla, těším se až si pořídím další.
Úžasná kniha. Opravdu, velice povedený díl. Obdivuji, jak může napsat takový román, obří zápletka, spousty postav, prolínajíci se různé dějové linky, šílený motanec, ve kterém se ale kupodivu nezamotáte.
Armand se znovu předvedl a díky za to. A krásné na tom bylo, že se konečně sešla celá rodina a případ vyřešila. A nejlepší část, konec..! Kéž by to nikdy neskončilo.
Aida prostě pecka. Žádná křehká květinka, co neumí ani ň. Líbila se jí její kuráž, důvtip a humor. S Callumem se perfektně doplňovali a dohromady to bylo skvělé, svižne čtení. Jen mě občas mrzela vilgarita, bez které by se to také obešlo. A erotika tomu dodala ten správný šmrnc . Jen samotný příběh, který měl byt, asi, napínavý trochu pokulhával, ale jak jsem psala, ty dva to všechno skvělé vynahradili
Těším se, co vymysli v dalším dile
Kniha se mi moc libila. Mladá láska nikdy nevyhasne, i přesto že hlavní hrdiny potkal smutný osud, dokázali si v něm najít a vydobit svůj kousek štěstí. Knihy tohoto autora se mi moc líbí.
(SPOILER) Další pěkná, dobře propracovaná kniha. Musela bych se stále opakovat. To, co mi zde vadilo, bylo, že jste velmi brzy zjistili, kdo za všemi těmi hrůzami stojí. Dvoji dějová linka byla zajímavá, vlastně jsem vše věděli a nemuseli jste nikde tapat.
Další Lapena. Kdo zná, nemůže být překvapen. Do děje zapleteno spusty podezřelych, příběh zamotaný a spletity, ale nějak se v něm stejně časem zorientujete a samozřejmě na konci zjistíte, že je to vlastně fuk.
Každopádně opět čtivé, vtáhne vás a nepustí a i když si říkáte, že tentokrát se moc nepřekonala, musíte stejně číst dál. A konec? Stará dobrá klasika.. Za mě pěkné počtení, čekání se mi vyplatilo.
Za mě super. Kniha má od začátku našlápnuto má pořádnou jízdu, kde se nezastavíte ani na chvilku. Ma dobry, překvapivý dej, který se během minut vyvyji, mění a roste. I když je kniha krátká, určitě se v ní na nic nezapomíná, spíš naopak, nejsou v ní zbytečně zdlouhavé a nic neříkající pasáže, prostě rovnou na věc. Hlavní hrdinka znovu borka, neohrožena, vtipná a hlavně jí to myslí. V tomto spisovateli jsem se opravdu nespletla.
Jako vždy nezklamala. Úžasná kniha, krány popis prostředí i postav. I když se vlastně v knize stalo neštěstí až na konci, kniha se čte úžasné a jedním dechem a nenechá vás odejít. I když nechcete, musíte soucítit i nenávidět a to se mi na jejich knihách moc libi. I při více hlavních postavách se neztratíte a tím spíš se vám kniha líbí a nepřichází o své kouzlo a napětí. Prostě Joy.
Teď jsem to dočetla.
Jako fakt úžasný, super, moc se mi to líbilo, ale....
Přišlo mi to moc krátke..
Bylo tam víc osobního života Wolfa a Emily..
Šťastný, přehnaný konec..
Četla se jedním dechem, ani nevím, jak jsem to rychle.precetla. Popravdě, předchozí díly byli lepší, napinavejsi, krutejsi a barvitejsi. Ale i tak se mi moc líbilo, že zapojili celý tým a nešlo jen o hrdinské jednotlivce, což je super. To jak si Wolfova partička krásně povodila komisaře, jako kočka myš. Škoda, že už je konec.
P. S. Rouche ti dal, Juchůů :-D
Mrzí mě, že jsem se vůbec nebála, jako u předchozích několika knih. Ale příběh se mi moc líbil. Četli se to krásně, dej svižně odplouval a nešlo přestat číst. Hlavní postavy se mi také zamlouvaly, hlavne Sophie, nebyla to žádná hloupá, třesouci se a uječena blbka. A nejlepší bylo, do jaké doby byl příběh zasazený. Opět nezklamala
Musím bohužel říct, že mě to vůbec nebavilo. Styl, jakym to bylo psané mi absolutně nesedl. Hodně jsem postrádala nějaký dej, nějaké dialogy nebo prostě něco, ale tohle bylo pro mě utrpení a dočetla jsem to jen horko těžko.
Další fantastický dil. Řekla bych, že se autorka díl od dílů zlepšuje. Asi jsem opožděně, ale netušila jsem přesně, kdo by to mohl být, podezirala jsem každého druhého :-D a popravdě se ani o to moc nesnažím, pak si konec vychutnam o to víc. Nikdy bych se nechtěla dostat do potíží jako Bea, ktera je zažívá pořád, ale umět zachovat klid a chladnou mysl, to je záviděnihodné. Už se těším na další díl.