TeriLoch komentáře u knih
Napínavé od začátku do konce a brutální, nezklamalo !!! Pro někoho možná přehnané, ale aspoň je co číst a nedá se knížka odložit ! :)
Naprosto boží ! Napínavé, čtivé, prostě super ! Joona nikdy nezklame :) Rozhodně doporučuji !
Každý díl snad čím dál víc napínavější!! Od začátku do konce! Nemělo chybu! :) Doporučuji! Těším se na další díl.
Super, milá, vtipná oddechovka :) Řekla bych, že je to taková romantická komedie pro Netflix :D Sympatické postavy, děj hezky plynul a nějak jsem knížku nemohla odložit :)
Já, velká fanynka thrillerů a detektivek a tohle je moje první romantická knížka, do které jsem se pustila a i to je důvod, proč ode mě získala plný počet hvězdiček. :) Asi dám romantickým příběhům větší šanci. Doporučuji :)
Skvělý ! Neskutečně napínavé od začátku až do konce! Četlo se samo, nešlo ani odložit! Vrah překvapil. Kepler nikdy nezklame! Rozhodně doporučuji ! :)
Moje první přečtená kniha od této autorky, na kterou jsem se velmi těšila. Chtěla jsem nejdřív přečíst knihu, než se podívám na film. Kniha mě velmi bavila, dobře se četla. Občas možná lehce zdlouhavé a radši bych trochu akce, ale jinak napínavé a super konec. Kniha je také samozřejmě napsána slušně a spisovně, což je také rozdíl, když čtu některé knihy z aktuální doby, kde se mluví přirozeně a často nespisovně, ale příjemná změna :)
Knihu doporučuji a těším se na filmovou verzi a na další příběhy od autorky.
Za mě teda skvělá kniha ! Něco trochu jiného než klasické thrillery a vraždy, takže příjemná změna. Velmi napínavý příběh, pořád se něco dělo. Chystám se si pustit film, na který jsem dlouho čekala, tak snad nezklame. Také se chystám druhý díl - Na mušce, který mi už leží v knihovně. Každopádně Šedého muže doporučuji ! :)
Konečně druhý díl ! Ještě lepší než ten první, opět napínavé od začátku do konce. Líbí se mi styl psaní autora, čte se samo. Potěšila i zmínka Thea Craye z předchozí série :) Knížku rozhodně doporučuji !
Nějak jsem si nepřečetla, o čem kniha vlastně pořádně je, proto mě překvapilo, že je to katastrofický příběh :D obvykle katastrofické thrillery nečtu, ale tohle teda byla PECKA !!!
Napínavé, čtivé, 3 postavy - 3 dějové linie, no nemohla jsem se odtrhnout !
Byla jsem zvědavá, jak se příběhy na konci vlastně propojí a byla jsem překvapená!
Zaslouží si lepší hodnocení, doporučuji ! :)
Za mě asi trochu slabší díl, ale i tak si podle mě zaslouží plný počet hvězdiček! Tahle série je prostě skvělá! Čtivé, napínavé... od druhé poloviny se knížka opět nedala odložit :)
BOŽÍ ! Moc příjemné, vtipné, upřímné a oddechové čtení ! Nakouknutí do zákulisí Harryho Pottera a do života herce bylo moc zajímavé. Každý fanoušek HP musí povinně přečíst ! Vlastně i všichni ostatní, protože věřím, že to bude zajímavé čtení pro každého :)
Být nemocná má i své výhody, knihu jsem přečetla za jeden den a věřím, že i bez nemoci bych ji měla rychle přečtenou, protože se to četlo prostě samo ! :) DOPORUČUJI !
Obálka vypadá skvěle a příběh je snad ještě lepší ! Kniha napínavá od začátku do konce, nedala se odložit a to i díky krátkým kapitolám, kdy jsem si pokaždé řekla “No… tak ještě jednu..”. Čtivá a plná zvratů! Hned jsem se vrhla na další díl ! Příjemná změna žánru, od thrillerů a detektivek :) Knihu rozhodně DOPORUČUJI !
Skvělý! Opravdu napínavé a neustále se něco dělo. Jdu hned na další díl!
Čtivé, napínavé, dobře se četlo :) Líbilo se mi prolínání současnosti s minulostí. Občas na mě možná jen trochu zdlouhavé.
Každopádně kdo byla záhadná postava na začátku příběhu jsem úspěšně uhádla! (překvapivě, páč se mi to moc často nestává :D)
Moje třetí přečtená kniha od autorky a určitě ne poslední :) Doporučuji.
Líbil se mi první díl a druhý díl taky nezklamal! Stejně jako u prvního dílu na mě byl začátek zdlouhavější a ne tak moc zajímavý, čím víc jsem se ale blížila ke konci, každá stránka byla napínavější! Ale sakra ten konec?! Těším se na další díl! :)
Nebyla jsem si jistá, kolik dát hvězdiček, ale jelikož jsem byla fakt napjatá a knížku nemohla ani odložit, dávám plný počet. Zajímavý, svižný a napínavý děj. Doporučuji :)
Překvapilo :) Moje první přečtená kniha od Kinga, i když pod pseudonymem :) Nebyla jsem si jistá, jak se mi bude líbit ta totalitní vláda, i přesto mě kniha ale velmi lákala a mile překvapila. Celý příběh byl zajímavý. Nemůžu asi říct, že by byl až tak napínavý, i tak jsem ale knihu nemohla odložit a chtěla vědět, co se bude dít dál ! Doporučuji :)
Velmi čtivé, zajímavý příběh. Po přečtení jsem moc nevěděla, co si o knize myslet, je to zkrátka trochu něco jiného než jsem četla předtím, ale knížku jsem i tak přečetla za pár dní, protože nějak nešla odložit :) Takže knihu doporučuji.
Tak zatím za mě nejlepší díl z této série! Napínavé od začátku do konce a díky krátkým kapitolám se četlo samo :)