TeriLoch TeriLoch komentáře u knih

Drž se blízko Drž se blízko Harlan Coben

Napínavý a zajímavý příběh. Nebezpečný návrat do minulosti. Ráda si od autora přečtu i další knihy :)

08.12.2024 4.5 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Dobře se četlo, oproti minulému dílu víceméně klidný a milý příběh. Jsem ráda jak to dopadlo :) Doporučuji.

16.11.2024 4 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Velmi čtivé, zajímavý příběh …těším se na další díl ! :)

11.11.2024 5 z 5

Křehkost Křehkost Betsy Reavley

Velmi čtivé a napínavé ! Děsivý příběh, člověk celou dobu doufá... závěr jsem odhadla, ale úplný konec mě dostal. Rozhodně stojí za přečtení, doporučuji !

13.10.2024 5 z 5

Pavučina lstí Pavučina lstí Julie Clark

Zajímavý příběh ! Super jak se člověk posouvá v ději, tak postupně mění názor na hlavní postavy! Strhla bych jen půl hvězdičky, kdyby to šlo, ale jelikož to nejde, tak jedna celá šla dolu, a to jen kvůli tomu, že to nebylo až tak napínavé. Ale i tak rozhodně doporučuji ! :)

04.10.2024 4 z 5

Hypotéza zla Hypotéza zla Donato Carrisi

Opět super, napínavý příběh. První díl asi o trošku lepší, ale nezklamal. Těším se na další díl ! :)

04.10.2024 5 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Pohodová čtivá oddechovka :) Pořád to stejné dokola - holka bez peněz a bohatý chlápek, ale i tak mě každý příběh bavil a líbilo se mi, že se propojují. No prostě je to totální oddechovka pro každého, kdo se chce odreagovat a i se trochu zasmát :)

29.08.2024 4 z 5

Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

Moc zajímavý příběh ! Velmi čtivé a napínavé, hlavní postavy sympatické. Líbilo se mi střídání minulosti a přítomnosti, postupně se odhalovala pravda. Velmi zajímavé také bylo sledovat chování a postavení společnosti předtím a nyní. Určitě doporučuji ! :)

29.08.2024 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Hodně postav, občas jsem měla trochu zmatek a stejně jako předchozí díly pro mě občas trochu zdlouhavé, ale opět čím déle jsem četla, tím napínavější a ke konci jsem se nemohla ani odtrhnout ! :) Všechny 3 díly za mě moc povedené a doporučuji ! :)

27.08.2024

Našeptávač Našeptávač Donato Carrisi

Naprosto super ! Napínavé, čtivé, brutální,... nešlo ani odložit :) Těším se na další díl a rozhodně doporučuji !

27.08.2024 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Dobře se četlo, zajímavý příběh, k zamyšlení. Trochu výstřední, zvláštní hodně netradiční rodina, ale to mě zároveň i dost bavilo :) Ráda si od autorky přečtu další příběhy.

31.07.2024 4 z 5

Zvedá se vítr Zvedá se vítr Kateřina Surmanová

Velmi dobře se mi četlo, čtivé, napínavé. Stejně jako u autorčiny první knihy se mi líbil styl psaní, takové přirozené, reálné... Moc se mi líbilo spojení skutečných událostí s fantazií, dalo to tak knize úplně jiný nádech. Těším se na další knihu autorky :) Doporučuji !

26.07.2024 5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Taak tohle jsem od téhle knížky nečekala, o to víc mě mile překvapila. Hodně silný příběh, je tam hodně všeho... lásky, štěstí, smutku, bolesti,.... Bylo fajn si přečíst knížku, kde není vše jen růžové..
Moc dobře a rychle se četla, velmi napínavé. Rozhodně si chci přečíst další díl a těším se také na filmovou verzi, doufám, že bude aspoň z části tak dobrá, jako knížka. :)
Doporučuji !

26.07.2024 5 z 5

Černé léto Černé léto M. W. Craven

Druhý díl také nezklamal, naopak ! :) Dobře se četlo, příběh byl napínavý, zajímavý a brutální, takže co víc si přát :) Těším se na další díl.

Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Naprosto pohodová oddechovka :) Dobře se čte, nad situacemi hlavní postavy se člověk často i zasměje. To že člověk vlastně už od začátku ví, jak to celé dopadne, nijak příběh nekazí, naopak, je to o to úsměvnější. :)

Mrtvé od Tichého jezera Mrtvé od Tichého jezera Leslie Wolfe

Super ! Nešlo přestat číst, napínavý příběh, dobře se četlo, sympatická hlavní postava doktorka Kay a taky detektiv Elliot, hezky se doplňují :) Rozhodně se vrhnu na další díl, asi budu mít další oblíbenou sérii :) Doporučuju!

Znám tajemství Znám tajemství Tess Gerritsen

Super !! Moje první přečtená kniha od autorky a rozhodně si musím přečíst předchozí díly ! Napínavé, svižné, zajímavý příběh. Rozhodně doporučuji !

26.06.2024 5 z 5

Letovisko Letovisko Sarah Pearse

Měla jsem velký problém se do knihy začíst. Zajímavá pro mě začala být cca asi až od strany 130. Pak už to začalo být i napínavé a zajímavý příběh. Takže nebylo to špatné, škoda jen toho dlouhého začátku. :)

15.06.2024 3 z 5

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Sarkastické, vtipné, dobře se četlo. Víceméně pořád to stejné dokola, ale tahle série je pro mě fajn oddechovka :)

23.05.2024 4 z 5

Závěj Závěj C. J. Tudor

Nějak jsem si nepřečetla, o čem kniha vlastně pořádně je, proto mě překvapilo, že je to katastrofický příběh :D obvykle katastrofické thrillery nečtu, ale tohle teda byla PECKA !!!
Napínavé, čtivé, 3 postavy - 3 dějové linie, no nemohla jsem se odtrhnout !
Byla jsem zvědavá, jak se příběhy na konci vlastně propojí a byla jsem překvapená!
Zaslouží si lepší hodnocení, doporučuji ! :)

13.05.2024 5 z 5