terkezka

Skvělá kniha, čtivá, napínavá, zpočátku mi trvalo, než jsem se zorientovala ve střídání postav a období, ale poté se kniha četla jedním dechem.

Čtivá kniha, ale přesto mě bavila asi nejméně ze všech děl od p. Mornštajnové.

Za mě zatím nejlepší kniha ze série vysetrovatelky Eriky. Ta koncová pointa? Nečekaný! 5*

Úžasná kniha, četla jsem jedním dechem, autorka dokáže zaujmout a totálně vtáhnout do děje. Hana byla také skvělá, ale tohle mi přijde snad ještě lepší. Těším se na další knihy od paní Mornštajnové !

Bavilo, ale už tak od půlky knihy jsem tušila, kdo za tím má prsty :)

Po několika ne moc pochvalných recenzích jsem od této knihy zpočátku moc nečekala. K mému údivu jsem se do knihy začetla, přečetla ji takřka jedním dechem. Kniha mě moc bavila, nemohla jsem se odtrhnout a doporučuji všem :)

Čtivý a napínavý příběh, ten konec byl teda vskutku neuvěřitelný :)

Po shlédnutí - poměrně rozpařčitých - recenzí jsem se na knihu moc netěšila, ani jsem od ní nic neočekávala, ale musím tedy uznat, že jsem ji přelouskala jedním dechem a že byla neskutečně napínavá ! Akorát ta dějová linka s Currym byla tak trochu mimo mísu..

Ze začátku jsem se do příběhu nemohla dostat, ovšem pak už nešlo přestat, čtivé, poutavé a napínavé. Slepá mapa i Hana za mě asi lepší, ale i tak super kniha !

Prvních sto stran bylo utrpení, vůbec jsem se neorientovala v postavách ani v časových skocích. Pak si to sedlo a bylo to úžasně zajímavé čtení, místy velmi smutné, ale tak to asi není nic neobvyklého v knize s takovým tématem.

Snad první Carterova kniha, kterou jsem steží vydýchávala, mám ráda tento žánr, ale tohle byla síla i na mě :)
Když pominu tu brutalitu, kterou jsem musela přeskakovat, tak to bylo napínavý, jak blázen, ostatně jako vždy u tohoto autora.

Přečetla jsem za dva dny, napínavá, nedalo se odtrhnout, ostatně - jak se u pana Bryndzy zvykem .. :) doporučuju :)