Termina

Mám ráda když určité skutky minulosti hrají důležitou roli v budoucnosti .. to mi knížka splnila .. DÍK!

Od začátku do konce jedna velká čtenářská jízda plná zvratů.. konec sice sladší jak v pohádce, ale já se bavila. DÍK!

Neměla jsem teď vůbec rozpoložení na čtení knih s válečnou tematikou, ale tato kniha mě už dlouho volala a prosila o přečtení.. No dobře tedy, na 13 leté děvče měla Anne opravdu pozoruhodný pisatelský talent.. Cením si jejího optimismu a houževnatosti.. při pasážích kdy popisovala co udělá, co si dá k jídlu, s kým se uvidí a kam půjde, až bude volná, mě mrazilo v zátylku.. jelikož si člověk ihned uvědomí ze nic z toho už ji nikdy nebude dopřáno .. DÍK!

Autorčino psaní zbožňuju, na knihu jsem se těšila a nezklamala … DÍK!

Našlápnutý začátek, ponurá atmosféra léčebny, jevilo se to jako slibná čtenářská jízda ze které se nakonec vyklubal utahaný brak.. ani se mi nechce psát moje DÍK!

No jo no… ach jo … co? Uděláme ze všech postav podezřelé a zakončíme to naprostým nesmyslem.. DÍK!

Já nevím, případy Kim mám ráda.. vždy se těším na zajímavou zápletku a svoji neschopnost uhádnout vraha, ale tato kniha za mě patří k těm méně povedeným. Závěr knihy, dle mého uvážení bylo to jediné důležité. DÍK!

Nenáročná, čtivá a ze života .. tak na mě zapůsobila tato kniha. Autorka skvěle popsala postavy a já tak mohla na chvíli žít jiným životem .. DÍK!

Od první strany, jsem se snadno ponořila do příběhu. Nechce se mi věřit, ze chování postav je možné implementovat do normálního života ale o tom to přeci není .. DÍK!

Svižná, oddechová četba :) zajímavá zápletka. Myslím že se podívám po autorčině další tvorbě. DÍK!

čtivé, dynamické a napínavé .. za závěr bych někoho asi praštila, ale budiž … naučím se s tím žít. DÍK !

Opravdu nádherná kniha, víc k tomu snad ani nemám co říct. DÍK !

Agatha Christie je jedna z mých nejoblíbenějších spisovatelek a číst tak jakoukoliv její knihu, je pro mě potěšením.
Musím se ale přiznat že, knihy kde nevystupují prověřené postavy jako je Poirot či slečna Marplová, mě vždy nadchnou překvapivě mnohem více.
Tudíž toto počteníčko pro mě bylo mnohem příjemnější než jiné :) DÍK!

Mám velmi milou, postarší sousedku, která mi čas od času nechává na klice od dveří zavěšené knihy. Jak jsem již díky několika darovaným knižním kouskům zjistila, je to milovnice klasické červené knihovny. Očekávala jsem tedy klasický, stupidní román a byla jsem mile překvapena co mi obsah této knihy nabídl. Za mě velmi pěkný zážitek. DÍK!

Vážně jsem teď dočetla fiktivní příběh nebo naopak náhled do budoucnosti ? DÍK!

Nádhera, nádhera a nádhera, přesně takovou knížku jsem chtěla potkat. DÍK!

Moje první satira a již teď tuším že zdaleka ne, poslední :) DÍK!

Člověk má povědomí, že ne-každý si spokojeně proplouvá životem plného vlastního rozhodování a možností. Přesto je pak střetem s realitou šokován. Zajímavé čtení které ve Vás zanechá pachuť vlastní spokojenosti. DÍK!

Nemám slov, jsem unesena. Podle mě jedna z nejlepších, ne-li nejlepší kniha od Agathy.
Když ji člověk vyloví v antiku za pár kaček rozhodně nečeká takovou smršť.
DÍK!