tezzpoletsar komentáře u knih
Souhlasím s tím, že první část knihy se mi líbila více. Celkově moc hezký příběh.
Skvělá, propletená, ze života, vtipná, dojemná, čtivá a bavila!:)
Vtipná knížka. Občas jsem si ťukala na čelo, jestli to má autorka zapotřebí:) Ale bavilo mě to.
Krásná a upřímná knížka. Pro mě, jako vystudovaného sociálního pracovníka, hodně emotivní. Mám pocit, že si jí snad koupím a přečtu znovu. Dokonalý pohled do světa autistů.. Díky za ni!
Četla jsem Bábovky a Dobře mi tak, tuhle knížku asi řadím zatím na první příčku a hned v závěsu za ní Bábovky. Skvělé oddechové čtení, se zajímavým příběhem. Za mě určitě jo!
ps. v knížkách, kde se objevuje více postav, si vždy ke konkrétní postavě/jménu vybavím určitou smyšlenou "osobu", pak se mi to tolik neplete:)
Zase naprosto skvělá! Jen mě za Báru&Petra strašně mrzela ta několikaletá nevyřešená bublina..ztratili společný čas. Vykreslení budoucnosti super.
Krásná knížka. Občas mi i slza ukápla. Určitě si přečtu i pokračování!:)
Knížka se mi moc líbila, četla se krásně. Takový příběh jsem ještě nečetla, takže mě to oslovilo a prožívala jsem to s hlavní hrdinkou, která mi byla sympatická. Konec mě docela dojal, celkově smutnější ale moc pěkné.
ps. krásná obálka!
Hrůza, kterou si nedokážu představit, že se tohle pořád ještě na světě odehrává.. Smutné, děsivé. Prožívala jsem to s hlavní hrdinkou, která je pro mne opravdu hrdinka.
Pro mě upřímně jedno z těch těžších čtení, občas jsem se musela vracet na začátek odstavce a číst znovu, abych děj vstřebala. Zvláštní kniha, z úplně jiného prostředí a kultury. Chvílemi děsivá až bizarní. Ale jo, proč ne!