tynka65

Krásný návrat do Green Valley. Izzy a Will jsou boží, a strašně mě jejich příběh bavil. Určitě jsem knížku nečetla naposledy.

Ten konec jsem opravdu nečekala, a to jsem si myslela, že už mě zápletky v romantických knížkách nemůžou překvapit. No, mýlila jsem se hodně. Nějak se s tím nemůžu smířit a asi to na mě bylo moc. Ale Laura píše úžasně, moc se těším na další díly.

Ruby a James mě v prvním díle bavili mnohem víc. Tady se víceméně nic nedělo až na zvrat na úplném konci knížky. Jediné co příběh zachraňovalo byly dějové linky vedlejších postav a to hlavně Ember a Wrena. Tam jsem opravdu zvědavá jak se to bude vyvíjet dál.
No Mona Kasten sérií Začít znovu nasadila sobě samé laťku tak vysoko, že jí bude hodně těžké překonat a bohužel série Zachraň se je pro mě o hodně slabší. Naštěstí je psána opravdu čtivě, z více různých pohledů.
Jdu se pustit do posledního dílu a trošku doufám, že bude lepší než tenhle prostřední.

Colleen je moje modla, totálně miluji vše co napíše a 9.listopad není výjimkou. Nádherný příběh, který mě chytl a nepustil od samého začátku. Určitě jsem ji nečetla naposledy, tak jako většinu knížek od Colleen.

Německé autorky jsem si opravdu oblíbila a Nové začátky jsou pro mě opravdu skvělým překvapením, které jsem zhltla během asi dvou dní. Moc se těším na pokračování. A Lilly Lucas se pro mě stává mou druhou nejoblíbenější spisovatelkou německých romantických příběhů.

Totálně a zcela jsem se zamilovala do postavy Jeřába a opravdu doufám, že jeho postava bude hodně figurovat v dalších dílech. Prosím!!

Skvělé! Hltám každou stránku, jen čekám na nějakou větší romantiku! Maasová ji umí, to moc dobře vím už ze Dvorů, tak doufám že se dočkám i tady. Jakmile bude romantika, dávám plný počet hvězdiček.

Bože, díky za Maasovou a vše co napíše! Opět se jí povedlo vytáhnout mě že čtecí krize. Miluju to, stejně jako Dvory a hned se pouštím do dalšího dílu.

Proč nám to ty autorky dělají a za každou cenu rozdělí knížku do dvou dílů? První díl byl úžasný, ve druhém se kromě konce nic závratného nestalo.

Příběh obyčejné puntičkářky Ruby a namyšleného floutka Jamese mě bavil, jen by mi bylo milejší, kdyby hlavní hrdinové byli starší, ale to je čistě věc mého vkusu (a věku ). Příběh sám o sobě není nijak převratný, ale je skvěle a čtivě napsaný. Chemie mezi hlavními hrdiny funguje skvěle a místy se člověk i zasměje. Knížka ubíhá pod rukama a na konci zůstaneme zírat s otevřenou pusou. Možná z ní vypustíme i nějaké peprné slovo. Na další díl jsem zvědavá, ale Začít znovu pro mě bylo silnější.

Kasie je moje guilty pleasure k opalování na lehátku u bazénu. Milý romantický příběh, žádná velká dramata a příjemná atmosféra. Tohle k létu prostě patří.

Miluju film Zrodila se hvězda a po přečtení prvních pár kapitol mi přišel příběh Idolu hodně podobný. Frontman rockové kapely se seznámí s obyčejnou holkou, spojuje je vzájemná přitažlivost a především láska k hudbě. No, ale tam, kde Zrodila se hvězda graduje, Idol upadá...
Dokud byli Killian a Libby izolování na svém ostrově neskutečně mě jejich příběh bavil a chemie mezi nimi byla takřka hmatatelná. Poté co se (asi v polovině knihy) přesunuli do "velkého" světa, šlo to s nimi z kopce. A mě příběh vlastně přestal bavit. Konec jsem dočetla spíš z povinnosti, protože nesnáším nedočtené knížky.
No uvidíme co přinesou další díly téhle VIP série.

Poslední díl celé série a mé rozloučení s Briarem a musím říct, že se mi bude strašně stýskat. Určitě se k oběma sériím ještě vrátím. Jsou moje srdcovka.

Miluju! Miluju! Miluju! Jediná vada je, že těch stránek není víc! ... Zapata jen potvrdila (pro mě už po třetí), že je génius. Moc se těším na další její knížku.

Coleen je moje sázka na jistotu. Opět mě hned prvními stránkami vtáhla do děje a nepustila až do samotného konce. Moc mě bavily oba příběhy jak Morgan tak Clary a doufala jsem, že najdou společnou cestu a vzájemné porozumění a také šťastný konec. Miluji ty romantické příběhy z pera Coleen Hoover, protože vždy vám dají TO něco navíc, co Vás nenechá v klidu spát.

Nejdříve musím pochválit obálku, protože ta je úžasná! A hlavně díky ní mě knížka zaujala. .. No a samotný příběh?! Já byla nadšená mezi Danielem a NIcole je neskutečná chemie. Daniel je ten "správný" bad boy, do kterého se nejde nezamilovat a NIcole je prostě dobrá, že ho ustojí. Trošku mi tam chyběla nějaká větší akce, nebo zvrat a být NIcole tak dám Danielovi trošku do těla ať si sype popel na hlavu..... Strašně se těším na další díl, upřímně doufám, že se nám v něm Daniel více otevře a přestane být tak tajuplný.
PROSÍM!! Víc takových českých počinů ! A je škoda, že knížka nemá takový hype jaký by si podle mě zasloužila.

River Wilde mě nadchl, tak jsem se pustila do další knížky od autorky. A příběh Mii a Jordana se mi moc líbil, ačkoli byl opět místy velice smutný. Jordan byl úžasný napravený sukničkář a Mie jsem moc fandila, aby našla sílu postavit se na nohy.

Když potřebuji pohladit na duši beru do ruky knížky od T. J. Reid. Tohle je mé třetí setkání s autorkou a určitě ne poslední. Taylor píše neskutečně čtivě, příběh utíká pod rukama a její hlavní postavy si mě vždy získají. Myšlenka osudu a rozdělení životní cesty jediným malým rozhodnutím mě bavila a živila celou dobu příběhu mou zvědavost. Musím přiznat, že více mě bavila linka s Henrym, kterému jsem fandila hned od začátku.
Možná v jiném životě pro mě nebylo tak dechberoucí jako Jediné pravé lásky (pro mě nejlepší knížka loňského roku) , ale určitě stojí za přečtení. Hannah a její osudové cesty si zamilujete.

Tak tohle mě neskutečně chytlo! Skvělá hrdinka, skvělý příběh a boží Carter!! Příběhy princezen mě nikdy nepřestanou bavit! Nemůžu se dočkat dalších dílů!!

První díl se mi líbil moc a to šlo trošku z kopce. Strašně mě štvala ta šílená nerozhodnost hlavní hrdinky, doufala jsem, že se jí ve druhém díle zbavila a ono NE! Konec byl strašně rychlý a uspěchaný s nezodpovezenymi otázkami. No čekala jsem prostě trochu víc.