uzivatel83509 komentáře u knih
Kniha mě zaujala svou obálkou. Příběh Sus, která to neměla v životě lehké, mě celkem bavil, i když jsem s ní v mnoha ohledech nesouhlasila.. kdyby pořád nevymýšlela kraviny, myslím, že zrovna ona, by se dokázala vyhrabat na nohy a ´mít se lépe´.. ale každý v životě bojujeme tak, jak umíme a vždy to není zrovna snadné. Kniha se dobře a rychle četla, díky krátkým a stručným kapitolám.
Kniha mě bavila, ale za celkově zbytečně protahovaný děj, musím ubrat hvězdičku.
Bylo to zvláštní číst od spisovatelky knihu o ženě, ne o dívce, jak jsem byla často zvyklá z jejích předešlých knih - pořád jsem hlavní postavě ubírala roky... Eriku obdivuju, že u Maxe vůbec vydržela bydlet - musí to být peklo, když vám někdo takto hrabe do soukromí, jako to dělala jeho matinka...
Spisovatelka patří k mým oblíbeným už od základní školy, spoustu jejich knih mám doposud v knihovně a nemíním se jich vzdávat ani po mnoha letech.
Ježiš, to bylo úžasné čtení! Hrozně jsem se bavila od začátku až do konce a vůbec mi nevadilo, že děj byl totálně předvídatelný! Bavilo mě to erotické napětí a jiskření mezi Charlynn a Maxxem. Sexy bručoun a jeho živelná zrzavá vichřice, která ho postaví.. zpět na nohy :-) Milovníkům tohoto žánru můžu jen a jen doporučit!
Kniha mě trošičku zklamala. Četlo se to dobře, ale děj se mi zdál zbytečně roztahaný do krátkých kapitol a chybělo mi tam jiskření mezi hlavními postavami. Nicméně kniha byla čtivá oddechovka. Tajemná labuť, kterou jsem od autorky četla, se mi líbila víc :-)
Od autorky jsem četla lepší knížky.. předešlé dva díly jsem nečetla... nicméně tento příběh byl odvyprávěn bez nějakého náboje či jiskřením mezi Jamesem a Jessie.. Koňské závody, divné noční sny, poklad... kniha mě trošičku zklamala.
Ráda si dělám na knihy svůj vlastní názor.. tady se bohužel musím přiklonit k předešlým komentářům. Kniha byla velice čtivá a začínala opravdu skvěle. Hodně mě bavil styl psaní, děj a také občasný humor :-) Bohužel, asi tak do půlky knihy... postupem času se opravdu čtenář ztrácí jak v ději, tak v postavách.. škoda! - kniha měla ze začátku opravdu hezky našlápnuto a vůbec mi nevadilo, že se střídalo hororové tajemno s krimi...
Celkem hezky zpracovaná kuchařka pro milovníky houbaření a hub :-) jen bych dala fotky jídel přímo k receptům (jsou pouze 4 fotky ze začátku a pak ke konci knížečky s odkazem na stranu, kde je jejich recept) - uvítala bych více fotek a přímo u receptů.
Hlavní kostra příběhu byla hezky vymyšlená, ale docela dost zaobalená do nudných pasáží a zbytečně protáhlá.. uf, ale mám to dočtený... Líbilo se mi, jak se Olivie snaží získat Jacka, který si ji snažil držet od těla.. zítra si už na tuto knihu ani nevzpomenu, přitom spisovatelku mám ráda..
(SPOILER) Kniha se četla dobře, škoda jen, že měla plno zbytečných částí a tím byl celý příběh docela natáhnutý. Naopak konec byl dost urychlený, což mě zamrzelo.
Příběh Drummonda a Clary (Johany) byl hezky napsaný, Johana se místy chovala dost naivně a Drummond tápal v nevědomosti (na můj vkus) docela dlouho... :-) i tak to bylo hezké oddechové čtení.
Od knihy jsem čekala více erotiky. Nicméně bylo to čtivé a líbilo se mi to. Co mi přišlo trošku přitažené za vlasy bylo to, že Wallace jen tak šel s cizí ženskou k ní na ostrov a vůbec netápal po své minulosti, rodině... Taky to, že jako bohatého a známého člověka ho nikdo nikde nepoznal.. o inzerátu v novinách ani nemluvím (to bylo vtipné, brácha je opravdu hlavička) :-) Příběh se docela táhl a konec byl pro změnu urychlený. Ale celkově se mi kniha moc líbila :-)
Čtení pro dívky - příběh byl hezky sepsaný, přeskakování Česko/Německo mi nevadilo. Děj snadno předvídatelný, ale knížka mě bavila a přečetla jsem ji na jeden zátah :-)
Příběh ze života. Líbilo se mi, jak byl ten chlap naivní, ono to tak bývá, když se člověk zamiluje a má na očích ty pomyslné růžové brýle. Eva byla moc statečná, že situaci začala řešit hned. Hezky napsaná kniha.
Kniha byla velice zvláštní. Co mě nebavilo: číst pořád dokola a dokola to, jak si Flora neustále připomínala chvilkové vzpomínky a taky její cestování za Drakeem - to se přiznám, že jsem i pár řádků přeskočila, bylo to moc zdlouhavě napsané a asi bych čtení vzdala v půlce knihy.
Konec příběhu, kdy se konečně s Drakeem setkala, se mi fakt líbil, jak byl sepsaný - i přesto, že to nebyl happy end :-) chtěla jsem dát tři hvězdy, ale za ten konec dávám 4
(SPOILER) Kniha byla napínavá od začátku až do konce a dobře se četla. Krátké kapitoly, místy malinko nudný děj, který mě i tak nutil číst dál a dál. Byla jsem zvědavá, jak to bylo s bráškou Teddym, který se před lety ztratil a později i s Danem, kterého někdo zabil. Smyšlená kamarádka Eliza tomu dodávala na "divnosti" :-) SPOILER: Konec mě moc nenadchl, čekala jsem trošku více "psycho" a navíc jsem nedostala úplnou odpověď, co se stalo s bráškou... zabila ho teda Lucy (tělo se ale nenašlo), jak se tam jednou prořekla, nebo ho někdo unesl? Hm...
(SPOILER) Od knihy jsem očekávala víc erotiky, ale stačilo. Čím si musela projít Niké bylo hrozné, nedovedu si představit být v její situaci. Bez práce, bez chlapa, bez rodiny, čekat dvojčata a navíc pak přišla o jedno z dětí.. ještě, že potom měla alespoň klub "děvčat" :-) A pak, ji ten hrozný právník, který byl opravdu nelítostný, sebral to jediné, z čeho se mohla radovat.. ale vše se k lepšímu obrátilo, když Stephen zjistil, co právník, jeho jménem, udělal...okamžitě se chopil nápravy a příběh nakonec dovedl do zdárného happy endu :-)
Kniha je zajímavě sepsaná, ale nijak mě neuchvátila. Navíc fotky, které kniha obsahuje, jsou opravdu nevydařené.
Knížka mě hodně bavila, ale čekala jsem v ní daleko více sexu :D i tak super čtení
Kniha byla hezky napsaná, ale dějově se tam nic moc nedělo. Díky obálce jsem čekala něco více romantického. Bylo to milé, ale chyběl tomu šmrnc.
(SPOILER) Kniha se dobře četla, příběh Šerin a Amara mě bavil, byl to hezky zpracovaný příběh zakázané lásky dvou mladých lidí, kvůli rozdílné víře jejich rodin. Amar to měl v životě lehčí, než Šerin... já, být na jejím místě, asi bych nebyla tak silná, jako ona... šílené... jak ji mlátili kvůli telefonu, hrůza... Amar mě hrozně naštval, když za ním Šerin utekla a on ji odmítl, že ji nic nemůže nabídnout a vrátil ji zpět k rodině, která ji hned odvezla k mulláhovi... na jednu stranu ho chápu, ale na druhou stranu bych ho nakopala... od té doby mě dost štval (slušně řečeno) a knihu jsem dočetla jen kvůli Šerin...
Příběh mě bavil natolik, že jsem to musela přečíst na jeden zátah. Byl to takový trošku romantičtější R. L. Stine, ale mě se to líbilo :-)
Melissu něco nadpřirozeného pronásleduje. Později zjišťuje, že je to duch, který se ji hezky sám i představí (vtipné) Je to Paul, kterého prý zabila a teď ji to přišel vrátit. Melissa začne pátrat, co se stalo... od setkání s kluky na parkovišti je snadno předvídatelný děj, ale i tak to bylo hezké čtení. R.L.Stine mě prostě baví!