vaili komentáře u knih
Stále perfektní čtení jsem zvědavá kolik dílů ještě bude tak dobrých :))
Tak asi nejlepší díl série zatím, protože zde nejsou bezdušší :) na téhle sérii si velice jednoduše vytvoříte závislost :) je to prostě dokonalá fantasy literatura :)
Sice hrdinka je trochu více svá, ale že by mě tak strašně rozčilovala to ne :) navíc je to příjemná změna.. mně se kniha teda vážně líbila :)
Pěkné, moc pěkné i jsem se pobavila, ale doufala jsem že si i pobrečím jako u hvězd, ale ne tak smutné to nebylo..škoda :))
DariDerek jaké pak stýskání vezmi další sérii tam má být Adrian a Sydney hlavně :) už se na to také chystám :)
Tak celkově dobré, ale z použitého výrazu dokonce dvakrát "šošolka hlavy" jsem měla docela záchvat smíchu, asi protože to bylo ještě ve spojení, že tam Zoey políbil :)) střídání vypravěčů mi nakonec až tolik nevadilo :)
Uff, to byla četba trvalo mi delší dobu knihu přečíst protože víc jak 50 stránek najednou jsem nezvládla :) člověk se snaží soutředit ,aby vše pochopil, ale i tak je to velmi velmi náročné :)
No skvělá kniha co dodat, napínavá se skvělými zápletkami. Nechápu jak někdo může napsat červená knihovna, když na 500 strankách je všehovšudy tak 5 z nich o vztahu či sexu :))
Kniha me velmi pobavila jen skoda, ze byla napsana chlapem za zenu.V nekterych situacich a reakcich to bylo moc zrejme :-)
Posledni dil nezklamal jen myslim ze Adrian si zaslouzil lepsi konec, ale napinave a poutave cteni :-)
Perfektni pokracovani ctvrteho dilu. Libi se mi styl ktery jednotlive zapletky nenatahuje a radeji se objevuji nove :-)
Žhavý led nebyl vůbec žhavý jak by se mohlo zdát, ale každopádně mě kniha velice bavila a rozesmála :)
Co pořád psát stále stejně dobré jsou tu skvělé popisy, které nemáte problém si v hlavě představit :))
Tak tenhle díl si zaslouží plný počet :) tady už to bylo pořádně napínavé od začátku do konce :) a líbí se mi v knihách konec nekonec někdy bývají příběhy ukončené úplně nemožně :)
Opravdu jsem se pobavila a nejvíc při pražské autoškole a OH rekreantů u moře :)
Pěkné vyvrcholení série žádné natahování a jsem ráda, že konec nebyl přeslazený :)
S touto knihou strávíte pár příjemných a milých hodin nic víc nic míň :)