Veeria komentáře u knih
Díl od dílu lepší. :) Kylie vdechla život skvělým postavám. Každá je osobnost, každá je originál. Styl psaní je velice čtivý a příběh vás hravě vtáhne do děje . Škoda, že Stage Dive není reálná. :D Co si budem..... Lena je skvělá (co na srdci, to na jazyku; svéráz, kurážná, milující). 5. hvězda je tudíž tvoje, Leno! :D A Jimmy? Nejde si ho neoblíbit (moje hvězda je však stále Mal, sluníčkový vtipálek :D). Líbí se mi i to, že prostor dostávájí naši ,,staří" přátelé z předchozích dílů. Ach, je to prostě pohádka, ale hodně sexy pohádka. :D A ty jsou potřeba. Snít a věřit. Už se těším na Bena. :)
,,Život je píseň, Anne. Tak si ji pojďme zahrát." (Mal, str.73)
Mal! Nejde si ho nezamilovat. :) Ty jeho hlášky..... druhý díl jednoznačně předčil první. Autorka skvěle vykreslila jednotlivé postavy. Každý z kluků je jiný, ale společně tvoří sehraný tým. Příběh mi přišel více uvěřitelný oproti jedničce. Líbí se mi i plynulé pokračování příběhu, tudíž se objevují i staří známí. Jak píše autorka v poděkování: ,,Přála bych vám, abyste i vy všichni našli pod vánočním stromečkem svou rockovou hvězdu." Kéž by! :D No nic, jdu knižně mlsat dál....Jimmy a Bene, těšte se na moji pozornost! ;) :D
EDIT: Po přečtení 3. dílu cítím, že Mal si prostě plný počet zaslouží. Takže Male, 5. hvězda je tvoje :D
Byť byl příběh původně napsán jako scénář k chystanému filmu, jedná se o čtivé a zajímavé dílko. Působivé jsou přiložené ilustrace, které vypovídají o charakteru hlavní hrdinky Marly. Příběh má na to oslovit více čtenářů svým poselstvím a myšlenkami, které nutí minimálně k zamyšlení. Je zde otisknuta osobnost autorky, která již ve filmu Křídla Vánoc ukázala svoji schopnost zkombinovat mystično s realitou. Opravdu by tomuto příběhu slušelo filmové zpracování. Má na to pomoct někomu změnit svůj přístup k životu. :)
,,Pro tvou cestu, ať povede kamkoli - a třeba ještě dál. Svět potřebuje víc léčitelů."
Díky, Světe, za Sarah. Díky, Sarah, za Tvé knihy. Jsou nepopsatelné. Proč? Protože tohle se musí přečíst a prožít. Nepopsatelný zážitek.
♥ Sartaq, Nesryn, Yrene, Chaol.... zbožňuju je!
Prosím, ať v posledním díle zvítězí dobro a naděje!
Tento příběh je mladistvý, svěží, roztomilý. Prostě taková pohádka.
Jako kdyby člověk jedl cukrovou vatu - sytě růžovou, nadýchanou, voňavou... Tato kniha má mušky, některým pasážím by slušelo dát jim více prostoru a času, pomalejší vývoj. Musím však ocenit oslavu knih a čtení, rovněž sympatické postavy - Cinder a Ella jsou skvělou dvojkou a dokážou vám vykouzlit úsměv na rtech. Knize nechybí i vážnější témata, ty jsou však vykompenzovány nadějí a vírou ve šťastné konce.
Je to odpočinkové čtení, takové na rozjasnění dní a nálady.
Oblíbila jsem si i Vivian, tato postava je vážně skvělá a zasloužila by si více prostoru. :)
A scéna ,,Řekni AUTO" - na tu jen tak nezapomenu - ta je nádherná. :)
,,Pravá krása pochází z nitra člověka. Pokud se cítíš krásná, budeš krásná i pro ostatní bez ohledu na to, co je vidět na povrchu."
Zajímavá kniha, milý příběh plný myšlenek k zamyšlení. Jsem ráda, že se ke mně dostala.
Knihy Lorny čtenářům předají víru v lepší svět, naději. Krásné, obdivuhodné dílko.
Dle mého kvalit Měsíčních kronik tato kniha nedosahuje, leč i v tomto případě se jedná o velmi čtivý příběh, Marissa v sobě nezapře um a talent. Příběh sám o sobě zaujme především příznivce Alenky.
Přesně díky těmto knihám miluji být čtenářkou. Díky Richelle za tento dechberoucí svět a postavy. Miluji je! Návykové počteníčko. Sexy, napínavé, svižné, akční, vtipné. Přesně typ knihy, u které chcete zůstat co nejdéle, a přesto hltáte stránku za stránkou. Adriana bych brala všema deseti i ve svém životě. A Sydney? Je odvážná, silná, milující. V mých očích hrdinka a bojovnice. Získali si mě.
Jsem nadšena. :) Pokračování prvního dílu je temnější, drsnější, akčnější.... S každou další stránkou nevíte, co si pro vás autorka připravila a to mě dost baví! Není zde nouze o překvapivé momenty, napětí... a opět ten konec! Těším se na pokračování. :)
Na tuto sérii jsem si již delší dobu brousila zoubky. A nutno uznat, že jsem si čtení prvního dílu užila. Jedná se o odpočinkové čtení, což mi přišlo vhod. Upírskou tématiku mám ráda a celkově se mi příběh velmi líbil. Již chápu, proč má tolik čtenářek slabost pro Dimitrije. :) Scény mezi ním a Rose pro mne byly velice osvěžující a milé. Ještě že se s nimi mohu setkat v dalších dílech. Těším se, těším.:)
Krásně napsaná kniha, velmi čtivá. Travis a Gabby jsem si velmi oblíbila a věřím, že si najdou své příznivce.:) Jsem vděčná za správnou ,,volbu". (dvojsmysl :) )
U všech hvězd a triumfů, miluji tuto knižní sérii! Při čtení člověk nemá pocit, že příběh čte - ale že jej prožívá. Zamiluje si hlavní postavy - je s nimi. Děkuji Marisso! Díky Tobě jsem objevila nový svět a úžasné postavy, které si nejde nezamilovat (ano, věřím, že i Levana má svůj fanklub :D ). A nyní, prosím, Winter, objev se hned na mém stole!!
Úžasné, tajemné, napínavé, romantické.....miluji tuto knihu, ve všech směrech. Autorka má opravdu talent a jsem šťastná za její práci, za svět a postavy, které vytvořila a které si najdou místo v srdcích čtenářů. Děkuji za Vlka a Scarlet!♥
5 hvězd, bez diskuze a s čistým svědomím!:) Kniha mě doslova pohltila do sebe, což svědčí o nadání autorky a originalitě příběhu. Nemyslím jen originalitu příběhu, který, byť se opírá o známou pohádku, dokáže jasně promluvit sám za sebe; ale i postav, které jsou naprosto uvěřitelné a ožívají ve vaší mysli. Máte chuť smát se, křičet, bát se, být nervózní, uculovat se. To vše při této knize můžete prožít, protože vám může poskytnout opravdové potěšení ze čtení. Vřele doporučuji a zároveň děkuji nakladatelství Egmont za vydání.:)
Chytne za srdce, vykouzlí Vám úsměv na rtech, ale zároveň budete mít v některých chvílích slzy v očích. Pasáže z písní skupiny The Avett Brothers na začátku každé kapitoly byly osvěžujícím prvkem a nedílnou součástí příběhu, mající plný význam. Poselství na Vás mluví skrze řádky a doslova se hlásí o slovo. Nemám co vytknout, vřele doporučuji.:)
Kniha, která Vás vtáhne do děje na delší dobu. Jedná se opravdu o obsahově bohaté dílo, kde se autor doslova mazlí s každým slůvkem, má obrovskou slovní zásobu a fantazii....vše je protkáno myšlenkami, které nutí k zamyšlení. V pozadí hraje láska a osud, na nichž je vše postaveno. Veškeré postavy či děje jsou dokonale vykreslené a popsané na více stranách, což mnohdy může vyvolat dojem přesycenosti, nicméně v konečné fázi všechno do sebe krásně zapadne. Myslím, že v tomto případě se jedná o čtenářský zážitek, který odmění Váš čas. Kvalitně odvedená práce.
Neotřelé, originální počteníčko. Čtivost vás vtáhne do příběhu jako magnet a stránka střídá druhou rychlostí blesku. :)
Ze začátku jen možná budete ztraceni v mnoha nových slovech, nicméně slovníček vám bude dobrým pomocníkem a průvodcem.:)
Jedná se o krásnou knihu, která ukazuje mnoho ,,lidských" vlastností v různých úhlech pohledu. Vřele doporučuji všem, kdo mají rádi nové příběhy zahalené ve fantasy kabátku, omotané romantikou a napětím.
Mé oblíbené postavy: Strážce, Nick, Michael, Liss.
Děkuji vydavatelství, překladatelce a všem, co se podíleli na vydání v češtině.:) A už se velmi těším na další díl.
Miluji být s nimi. S láskou a vděčností kráčím po jejich boku. Tento díl v sobě ukrývá mnoho. Děkuji Nesto a Cassiane.
Velice čtivá kniha. Jako kdyby si s vámi povídal kamarád. :) Bez příkras, upřímně a pravdivě. S láskou. Kniha plná naděje v lepší zítřky. Jsem moc ráda, že Raego tuto knihu napsal, jeho kouzlení se slovy mě fascinuje nejen v jeho hudební tvorbě. :) Přeji mu jen vše dobré.