venacava komentáře u knih
Tak jsem přečetla všech 6 knih a pěkný. Souhlasím s recenzí Lidudu...výstižně popsáno.
OMG! OMG! Když si představím, že teď budu čekat na 3 díl a pak na 4... četla jsem to jedním dechem!!! Jsem absolutně nadšená.
Možná Mare vedla neustále své vnitřní boje, ale ruku na srdce ... kdo ví jak by se ve válce choval a ztracená důvěra a absolutně podkopaná víra milovaným je zdrcující.
Musím se přiznat (opravdu se stydím), že se mi zvrhle líbí princ Maven ...zlobivý to chlapec :). Knihu určitě doporučuji, nemám, nic co bych ji vytkla.
Prvotně jsem si říkala, kdo tu pohádku čte, ale pak jsem si ji půjčila a nakonec jsem si HP koupila a mám ho doma. Tato série mě pomohla v horším období a nedám na něj dopustit...je to pro mě srdcovka a nečetla jsem to jen jednou. Miluji knihy HP a nijak se za to nestydím :)
Tuhle knihu jsem četla v 15 a absolutní masakr...chvílema jsem děsem nedýchala. Musím říct, že jsem absolutně chápala Joeyho v Přátelích proč tu knihu zavíral do mrazáku :). Pro mě jedna s nejlepších knih S. Kinga.
Nadšená...jako byl s tou holčičkou byla v lese
Co říct, mě se druhý díl líbil stejně jako první :).
Absolutně milé a vtipné, člověk u ní zapomene na všední starosti. Příběh je velice pěkně napsaný.
Souhlasím s Evule114, parádní díl a jsem absolutně vytočená, že u nás není ještě 3 díl přeložen!
Příjemné překvapení, moc hezky a čtivě napsané, ihned jsem si šla koupit 2 díl
Pěkné, milé, romantické, při této knize jsem si oddychla od reality :)
Pěkné, milé, romantické, při této knize jsem si oddychla od reality :)
No, tak jsem to přečetla, ale nenutí mě to číst další 2 díly. Něco, nevím co mě tam chybělo.
Pěkné, z velké části romantické a napínavé.. musím říct že všechny díly mě nadchly.
Kam se hrabe Hunger games a Divergence...tato kniha mě dostala ...hltala jsem slovo za slovem bez dechu. Zítra jdu pro 2 díl a jsem napnuta jak kšandy.
Věřím královně Aelin a Jeřáb je naprosto neodolatelný :). Už aby byl 4 díl