Verys58 komentáře u knih
Hana je první kniha, kterou jsem od paní Mornštajnove přečetla.
Ještě nikdy jsem v rukou neměla tak smutnou knihu, jako je tahle.
Dá se říct o knihách z válečného období, zda se mi líbila? Těžko říct. Každá tahle kniha má svou specifičnost, ale Hana si mě opravdu získala.
Okolo téhle knížky jsem četla samý "boom" a čekala, až opadne a přečetla si ji až nyní.
Hodnotím velmi kladně, byl to krásný příběh. Předvídatelný, jako u každé z knih z této branže ale moc hezký. Sice si člověk říká, že by někdy hlavním hrdinům plácnul, ale stejně to vždy dopadne dopadne dobře
Když vyšla Balada o ptácích a hadech, odolávala jsem, zda si koupit. Ale jelikož THG miluji, musela jsem si ji koupit.
Bylo to úplně jiné prostředí, než jak známe Hladové hry ,,dnes". Čekala jsem, že budu Snowa nenávidět, ale v určitých chvílích jsem ho měla dokonce i ráda.
Hltala jsem stranu za stranou až do třetí části, která mě tolik nebavila, ale na konci skutečně překvapila.
Ještě tedy čekám, jestli někdy v budoucnu vyjde kniha s Haymitchem a jeho výhrou v Hunger games, neboť by mě to velmi zajímalo.
Jediné, co mi v knize chybělo je nějaký alespoň krátký popis, jak se Snow postupně dostal k moci.
Přečetla jsem na doporučení maminky.
Četla se jedním dechem. Nemůžu se dočkat dalších dílů.
Má první kniha s touto tématikou. Velice silný příběh, jenž ve mě zanechal něco, což neumím ani popsat.
Člověku se ani nechce věřit, že toto všechno si mladá Viola prožila.
Mě se kniha velice líbila. Napínavá, super děj, konec mě mírně překvapil :) Nemůžu hodnotit podobnost s Kingem, neboť jsem od něj žádnou knihu nečetla, protože mě na začátku nechytly.
Selekci mi doporučila kamarádka, dlouho do mě hučela, jestli jsem ji četla. Nečekala jsem, že ji zhltnu tak rychle jako všechny ostatní díly.
Tuto knihu hodnotím spíš negativně. Začátek byl skvělý, moc se mi to líbilo, ale zhruba od poloviny knihy jsem se začala zamotávat a konec mě dostal úplně. Byla to moje první a taky i poslední kniha s nádechem psychologie
No, co k tomu jen říct. Na Zvon jsem se opravdu těšila, ale trochu jsem byla zklamaná. Kniha mi přišla až moc dlouhá, některé věci bych úplně vypustila, nepřišly mi podstatné. Co mi opravdu vyrazilo dech bylo Goddardovo zachování při velké podívané s tisícema lidí.
Chladnokrevně je jediná kniha z této série mě jediná tolik nenadchla, jako ostatní díly, ale přece jenom to byla jízda a velice mě překvapil konec.
Celá série se četla jedním dechem. Za mě nejlepší detektivky, co jsem kdy četla.
Smrtka, Nimbus i Sucho se mi od Shustermana velice líbily. Bez šance jsem si přečetla, jelikož jsem viděla velké recenze a každý mi říkal, že jestli jsem nečetla toto, nemůžu ani existovat. Za mě slabá kniha, některé pasáže byly moc zdlouhavé, kniha by se obešla bez nich. Jak píší ostatní, nejlepší část byla o rozpojení.
Tatér z Osvětimi je teprve má druhá kniha s tématikou koncentračních táborů. První je Mengeleho děvče.
Byl to silný příběh, ale v některých okamžicích se mi zdál pohádkový, když si vezmu, jaké zvěrstva se v těchto místech děly.
Oproti Mengeleho děvčeti to ve mě takový pocit nezanechalo.
Druhý díl stejně fajn jako ten první.
Nový James se mi po rodinné tragédii zamlouval ještě víc. Líbil se mi vývoj vztahu Jamese a Ruby, kapitoly z pohledu Lydie taky neuškodily.
Ale ten konec? Nutně potřebuji třetí díl!
Za mě naprostá bomba! Od Mony Kasten jsem zatím nic nečetla, ale určitě si přečtu i druhý díl a někdy se dostanu i k její sérii Začít znovu.
Na Nejkrásnější dárek jsem se velice těšila, neboť mě uchvátila nádherná obálka a dobré recenze. Povídky hodnotím jakým si průměrem. Nejvíc se mi líbily povídky Od mámy z lásky a Bratrské pouto.
Kniha se mi líbila, ale říkala jsem si, že jedna kniha by stačila.
Ke přečtení druhého dílu mě navnadila poslední věta Anabel v závěrečné kapitole a dodatek samotné Kerstin. Tak uvidíme, co další kniha přinese.
Na tuto knihu jsem přišla díky instagramu Yoli. Moc jsem nevěděla, co od knihy očekávat a překvapila mě.
Velice se mi líbila. Určitě si brzy přečtu i Černookou.
Má první kniha této autorky. Po Bryndzovy, který se čte sám, jsem se do této knihy nemohla začít, místy mě i nebavila.
Dcera a Koruna mi přišly napsány jen kvůli honoráři. Neuchvátilo mě to, čekala jsem víc. Dočetla jsem jen pro to, abych se dozvěděla, zda to dopadne tak, jak jsem předpokládala.