Veve131 Veve131 komentáře u knih

Zaříkávač nemocí Zaříkávač nemocí Jan Hnízdil

Skvělá kniha! Doporučovala bych všem jako povinnou četbu knih Mým marodům a Zaříkávač nemocí. Je to lepší než polykat prášky!

18.03.2015 5 z 5

Jakub a jeho pán Jakub a jeho pán Milan Kundera

Kniha se pěkně četla. Chtěla bych vidět hru naživo. Určitě to není moje poslední kniha od tohoto autora.

24.02.2015 5 z 5

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Deaver mě opět nezklamal. Napínavý příběh plný zvratů. Těším se na další jeho příběh.

05.02.2015 5 z 5

Ta druhá zapisovatelka Ta druhá zapisovatelka Suzanne Rindell

Kniha se mi dostala do ruky náhodou. Byla jsem mile překvapena. Kniha se četla lehce a děj měl spád. Určitě stojí za přečtení.

23.01.2015 5 z 5

O bílých slonech O bílých slonech Irena Dousková

Zajímavé čtení

10.01.2015 5 z 5

Stále nezvěstná Stále nezvěstná Chevy Stevens (p)

Knihu jsem četla jedním dechem, moc se mi líbila. Napínavé od začátku do konce.

29.07.2014 5 z 5

Parfém: Příběh vraha Parfém: Příběh vraha Patrick Süskind

Zajímavě a pěkně napsáno. Napínavé od začátku do konce. Takový žánr jsem četla poprvé a byla jsem mile překvapena. Příběh byl zfilmován a měl velký úspěch. Už se těším až film uvidím.

01.06.2014 5 z 5

Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Další dobrá detektivka. Napínavé až do konce. Těším se na další knihu :-))

04.05.2014 5 z 5

Chinaski poprvé Chinaski poprvé Michal Malátný

Chinaski je moje oblíbená skupina a jsem ráda, že mi kniha dostala do ruku. Kniha je velmi zajímavá a pěkně se čte. Moc se mi líbilo vyprávění Michala a vložené rozhovory.

29.01.2014 5 z 5

Mým marodům – Jak vyrobit pacienta Mým marodům – Jak vyrobit pacienta Jan Hnízdil

Kniha se mi velice líbila. Je to zajímavé a poučné čtení.

27.09.2013 5 z 5

Oběť Oběť Arnaldur Indriðason

Kniha se mi líbila. Zajímavý příběh z úplně jiného prostředí než jsem doposud četla. Určitě si přečtu od tohoto autora další knihu. Doporučuji.

18.09.2013 5 z 5

Nebezpečná žena Nebezpečná žena Jackie Collins

Napínavé od začátku do konce. Doporučuji.

05.05.2013

Nové povídky Nové povídky Zdeněk Svěrák

Moc pěkné povídky a krásná čeština. Pana Svěráka mám moc ráda. Doporučuji přečíst.

07.04.2013

Uprchlík na ptačím stromě Uprchlík na ptačím stromě Ondřej Sekora

Tak to je moje nejoblíbenější knížka z dětství. Ani nevím kolikrát jsem ji četla. Mám ji uloženou a čeká na vnoučata.

18.11.2012 5 z 5

Cirkadiánní kód Cirkadiánní kód Satchin Panda

Knihu mi doporučila známá a jsme moc ráda. Vše pěkně vysvětleno, jen některé pasáže poněkud zdlouhavé. Doporučuji!

09.02.2025 5 z 5

Hájemství: Příběh kluka z pohřebky Hájemství: Příběh kluka z pohřebky Daniel Krejčík

Kniha se mi dostala do ruky úplnou náhodou. Byla jsem na posledním rozloučení v pohřebce u babičky Aleny a večer jsem náhodou viděla rozhovor Dana v televizi, kde mluvil o svém dětství a knize. Ihned jsem ji objednala a přečetla jedním dechem. I když je to velmi citlivé téma, je kniha plná humoru, který neurazí.

21.12.2024 5 z 5

Změň svůj dech a začnou se dít věci Změň svůj dech a začnou se dít věci Rostislav Václavek

Sleduji Rosťu a Peťku ve skupině 5pz už delší dobu a zjistila jsem, že neumím dýchat, tak se to učím. Je úžasné jak dech dokáže zklidnit. Kniha se mi moc líbila, vše krásně vysvětleno a nikdo nikoho do ničeho nenutí. Je na každém jak si to přebere.

21.12.2024 5 z 5

Dornova metoda ... I ty můžeš! Dornova metoda ... I ty můžeš! Zuzana Prouzová-Lehrmann

Skvělá kniha a vše dává smysl! Všem doporučuji přečíst a kdo chce bude na sobě dál pracovat a kdo nechce nemusí. Volba je jasná.

23.09.2024

Výživná kniha o jídle Výživná kniha o jídle Karolína Fourová

Skvělá kniha, vše je srozumitelně vysvětleno. Hodně receptů jsme doma vyzkoušeli a jídlo je vynikající. Všem doporučuji si ji přečíst.

03.12.2023 5 z 5

Lekce chemie Lekce chemie Bonnie Garmus

Kniha se mi líbila. Pěkné odpočinkové čtení.

03.04.2023 5 z 5