Veverca87 Veverca87 komentáře u knih

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Moje první kniha od autorky, která mě zaujala tématem a tím, že sama mám doma dvojčata. Byla jsem velmi mile prekvapena, knizka napsaná krásnou češtinou, skvělé vykreslení jak míst tak charakterů. Moc dobře se mi četla, rychle ubihala a měla spád.
Ráda budu doporučovat dal :)

15.11.2024 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Kniha se mi moc líbila a četla se sama. Je zajímavé si občas připomenout, jak dobře se máme a jak by vše mohlo být jinak. Knihu ukládám do knihovny a rada se k ní zase jednou vrátím, stejně jako k Haně.

12.10.2022 5 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Mám přečtenou celou sérií Znovu a knihy od Mony Mám moc ráda a ráda se k nim vracím. Bohužel musím říct, že tato kniha je pro mě velkým zklamáním. Začátek vyloženě nudný, kdy jsem se musela přemáhat knihu neodložit, vydržela jsem do 3/4 a pak stejně odložila..třeba se k ní ještě vrátím, abych zjistila ten otevřený konec o kterém tu píšete, ale myslím, že to nebude tak hned...

22.07.2021 2 z 5

Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Knihu jsem četla na základě doporučení, jelikož mám ráda knihy Mony Kasten. Za mě musím říct, že kniha a příběh, mě zas tak neoslovily, a do některých částí jsem se musela vyloženě nutit abych dočetla do konce. Pokud chcete knihu číst, kupte si zrovna pokračování, jelikož tak useknuty konec mi moc smysl nedává...

13.03.2021 2 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Moc milá oddechovka, stejně jako předchozí díly. I když byl příběh predvidatelny, potěšil. Pokud se Vám líbily předchozí autorciny knihy, tak u této to nebude jiné:-)

13.03.2021 4 z 5

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Moc hezká knížka na poklidné zimni večery, děj sice předvídatelný, ale moc hezky popsáno. Klidně bych snesla některé pasáže méně popisnější, ale pan Reed a Animant byly skvělá dvojka a těším se na další autorčiny knihy :-)

27.01.2021 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Moc krásná kniha, četla se sama a dala mi spoustu podnětů k přemýšlení. Za mě určitě ano.

20.01.2021 5 z 5

Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

Pohodové prázdninové čtení, ideální k vodě :)

02.07.2016 4 z 5

Jeden plus jeden Jeden plus jeden Jojo Moyes

Jedním slovem krásná :-)

01.07.2016 5 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Krásný příběh o nezdolne síle žen a schopnosti překonat i ty nejtěžší překážky. Za jeden den přečteno 320 stran :) je dobré když si člověk občas připomene jak se má dobře.

01.07.2016 4 z 5

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Za mě spokojenost. Taková oddechovka na víkend, moc hezky napsaná. Možná trochu moc pohádkového světa, ale jako celek krásný, i slzička ukápla na závěr.

19.07.2015 4 z 5