VevodkyneLinda VevodkyneLinda komentáře u knih

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Tato kniha na mě působila trochu zmateně a nemohla jsem se do ní začíst. Trochu jsem se ztrácela v tom, co je přítomnost a co minulost a to mi bránilo si knihu užít.

25.10.2024 3 z 5

Teorie lásky Teorie lásky Ali Hazelwood

Skvělá oddechovka. Příjemný humorný příběh, který se čte úplně sám.

19.09.2024 5 z 5

Neodpovídej Neodpovídej Lucie Bechynková

Tak upřímně, tato kniha se mi svým stylem psaní nelíbila a dvě hvězdičky dávám jen pro to, že je autorkou Lucie Bechynková. Přijde mi, že zde chybí základní pravidla pro budování napětí a logiky detektivky. Do půlky máte pocit, že vás kniha strhává, od půlky se děj najednou zadrhává a začne se ubírat jiným a zvláštním směrem. A na konci knihy najednou vraha vypátrá policie a vy zjišťujete, že to je další obrat o 180 stupňů, že se objevuje úplně nová hlavní postava, o které doposud nebylo v knize vůbec nic naznačeno a nějak nechápete, kde a proč se tam ten vrah najednou vzal.

23.08.2024 2 z 5

Divé ženy Divé ženy Emilia Hart

Tři silné ženy, tři silné příběhy ze třech různých století. Moc doporučuji. Snad se dočkám další podobné knihy od této nadějné mladičké spisovatelky.

01.08.2024 4 z 5

Dokonalé léto Dokonalé léto Kasie West

Nenáročná četba o lásce. Na dovolenou úplně ideální.

04.06.2024 4 z 5

Duna Duna Frank Herbert

Knihu jsem začala číst poté, co jsem viděla film. A musím říct, že kniha je naprostá pecka. Pohltí a už vás nepustí.

02.05.2024 5 z 5

Ještě mě nezabíjej Ještě mě nezabíjej Joy Fielding

Kniha, která se hezky čte a svižně běží. Za měsíc si na ni už asi nevzpomenu, ale to mi vlastně ani nevadí.

21.01.2024 4 z 5

Neandrtálka hledá člověka Neandrtálka hledá člověka Penny Reid

Skvělá oddechovka, u které jsem se místy smála jako bláznivá. Na druhou stranu však byla místa, která mi přišla už hodně přitažená za vlasy.

27.11.2023 4 z 5

Zůstávám tu pro tebe Zůstávám tu pro tebe Zuzana Holčíková

Vcelku příjemný příběh, kde ale není nic hlubšího, zajímavého, neobvyklého. Kniha, u které po dvou dnech nebude vědět, že jste ji četli.

25.11.2023 3 z 5

Příběh akvamarínu Příběh akvamarínu Miriam Blahová

Kniha která mě absolutně dostala.

11.11.2023 5 z 5

Na knížku jsem dostala doporučení od několika známých. Před půlkou jsem ale čtení knihy vzdala. Nemám ráda používání vulgárních slov a v této knize jich bylo neuvěřitelně mnoho. Humor mi nesedl a nepřišel mi inteligentní. Prostě jedna blbost za druhou, jako podprůměrný zábavný pořad v televizi.

11.11.2023 1 z 5

Manželova žena Manželova žena Jane Corry

Z knihy mám rozpačité pocity. První půlka knihy vcelku ušla. Pak nastala hluchá část, aby následoval překotný, překombinovaný a těžko uvěřitelný konec.

22.10.2023 2 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Colleen Hooverovou mám moc ráda. Je to již několikátá kniha, kterou jsem od ní četla a vždy jsem byla nadšená. Tato kniha mi však nesedla. Nejdříve se jednalo o jakýsi sladký román, pak se z toho vyklubalo psychologické "drama". Bylo to ale celé poněkud nereálné, překombinované a chvílemi až přitažené za vlasy.

13.10.2023 2 z 5

Hlavně na to nemysli Hlavně na to nemysli Iva Hadj Moussa

Soubor povídek, které na sebe nijak nenavazují, vzájemně spolu nijak nesouvisí a přesto při čtení povídek nemůžete s koncem jedné povídky skončit, knihu odložit a další povídku přečíst až za nějaký čas.

24.09.2023 4 z 5

Etiketa pro elegantní ženu Etiketa pro elegantní ženu Julie Balobanova

Nezajímavá kniha. Nemyslím si, že by mi kniha v něčem výrazněji pomohla nebo že by přispěla k mým hlubším znalostem.

30.08.2023 1 z 5

Jen čas ukáže Jen čas ukáže Jeffrey Archer

Úžasné, neskutečné. To se nedá popsat, to se musí přečíst.

17.08.2023 5 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Kniha, který mi vyrazila dech. Začala jsem ji číst bez jakéhokoliv očekávání a bez jakéhokoliv doporučení. Tak nádherný příběh jsem už dlouho nečetla. Nejenže mi kniha rozšířila historické znalosti, ale nabídla také velmi silný příběh jedné rodiny a jejich blízkých. Vřele doporučuji.

28.07.2023 5 z 5

Vysvobození Vysvobození Elizabeth George

Tak toto jsem nezvládla. Velké množství postav, děj, ve kterém jsem se ztrácela. Nedokázala jsem se začíst a knihu jsem nakonec nedočtenou zpět vrátila do knihovny.

19.07.2023

Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

Čtivá kniha, nicméně četla jsem i lepší detektivky. Tato kniha byla místy předvídatelná, místy laciná a poměrně často nevěrohodná.

18.07.2023 3 z 5

Hacker Hacker M. K. Hardy

Dovolenková oddechovka, kterou přečtete za jedno odpoledne. Postavy jsou sympatické, příběh čtivý a romantický. Sice už od začátku víte, jak to dopadne, ale to nic na mém příjemném prožitku z knihy nezměnilo.

15.07.2023 4 z 5