Viky27 komentáře u knih
Někdy mám pocit, jestli on takhle náááhodou necestoval časem
Teda, musím říct, že už dlouho se mi nic tak hezky nečetlo. Má to děj, má to spád a opravdu se to čte samo. Je to takový Eragon s koulema:-) , takže se nemůžu dočkat dalších dílů. No a ten konec??? :-)
Tak tedy abych byla upřímná, vůbec jsem se nemohla začíst. Nejvíc mě asi štvalo to vaření. Italskou zbožňuju, ale čeho je moc... Celkově to bylo takové nijaké, nápad skvělý, příběh taky, ale takové nedotažené. Vím téměř jistě, že k této sérii se nejspíš nevrátím. Což je škoda, Ira je opravdu boží:-)
Teda, vím že je to pořád to samé, ale tohle se opravdu čte samo a jsem zvědavá jak to skončí. Je to opravdu povedená sága , která má svižný děj a tak nějak se nemotá v kruhu.
No, za mě obrovské zklamání. Jsem velký fanda série, opravdu jo, ale tohle si měla nechat úplně na konec, až bude příběh dokončený. Takhle je to výstřel do tmy.
No, za mě teda docela zklamání. Čekala jsem, že to bude pokračovat spíš v té akční lince a místo toho je z toho nijaké porno cosi, co se všemi dělá taky cosi. Jsem zvědavá, jak to dopadne, takže na pokračování se těším, ale z tohohle dílu jsem trochu kyselá.
Musím říct, že je to opravdu povedená série. Možná se mi to líbí víc než božský. Krásně čtivé a opravdu skvělá oddychovka.
Tohle se mi líbilo a těším se co dál. To že je to stejné jako další série je bohužel úděl tohoto odvětví. Ono se toho zase tolik vymyslet nedá. Je to škoda, ale je to tak. Každopádně, rozhodně nelituju, že jsem se do toho pustila. Je to hrozně hezky napsané a ten mix má něco do sebe.
Tuto knihu jsem dostala asi ve dvanácti. ačkoli není kdovíjak skvěle napsaná, tak se rychle stala putovní po spolužačkách a kamarádkách. A přečtu si ji ráda i dnes
nevím no, nepřišla mi k chuti. řekla bych spíš velká nuda.Do dalších pokračování se musím přemlouvat. Což je škoda, protože je to můj oblíbený autor.
Sice už to znám, ale stejně to bylo fajn. Jen mě překvapilo, že je to takový měkouš:-) a ten konec byl prostě fajn.
Noo, za mě zatím nejslabší, ale i tak hezký . Ubíram hvězdu za vulvu. To bylo opravdu těžké zkousnout. Jinak se to četlo hezky. Jak bylo již řečeno, opravdu to nabírá pohádkový rytmus. Takže jsem zvědavá, co bude dál
No... Upřímně nevím. Jako celek to není špatný, ale kusově je to horší. Jí bych rozbila tlamu a jemu vlastně taky... Oproti ostatním dost slabota :-/