Vivetkav komentáře u knih
Velmi příjemná kniha ... Začíná jakoby snem, ale vlastně je to skutečné.. násilí, které se stále děje a taky mstivost a nepochopení.. vyprávění svého života a pátrání jiného minulého vás vtáhne a už nepustí
Nádherné životní příběhy 3 žen, které měly odvahu změnit osud, který jim byl předurčen. Cop, jak výstižné propletení 3 pramenů...
Nádherný čtivý příběh u kterého si občas myslíte jak dopadne a ejhle zase ne... Takže chcete stále vědět jak to dopadne .. doporučuji
Opět krásná silná kniha .. zajímavý lidský osudy .. život nejde nalajnovat dokonce, ale můžeme si zvolit cestu sami nebo taky ne...
Skvělá oddechovka.. poslouchala jsem audio a díky p. Ebenovi úplně skvělé..usmívám se ještě po týdnu .. doporučuji
Nádherná kniha která mě dostala.. byl to krásný příběh .. leč životní ... Dramatický, melancholicky, smutný, krutý ale i veselý , napínavý, šťastný a zanechal ve mě spoustu myšlenek..ráda si knihu časem přečtu znova a vrátim se s Liesel to prožít znovu.. doporučuji
Opět mrazivá ale chytlavá kniha od začátku.. říkám si, ještě že nezůstalo za tou železnou oponou... Je třeba nezapomínat a uvědomovat si svobodu
Čtivá kniha z pohledu minulosti.. i přítomnosti.. jsem ráda za náhled z Francie.. a i za nahled charakteru francouzů a američanů ..velmi emotivní příběh ..děkuji autorce
Nádherná kniha i když jsem uronila i slzicku..čtivá od začátku do konce .. krásně napsané ...moc děkuji autorce ..stejně jako Heřmánkové údolí zajímavé životni příběhy .
Opět začátek řekla bych složitý ale potom se začalo vyjasňovat a vše do sebe zapadat.. smutné vtipné melancholické a chytré zároveň jak to autor umí.. krásná kniha
Začátek byl pro mě zmatečný , ale pak se to rozjelo a nabralo obrátky.. velmi silný námět a pěkne řešení ...
Zajímavá kniha.. lehká ale pasáže k zamyšlení .. jsem ráda že se mi dostala do ruky
Úžasná kniha nenechala mě chvíli klidnou.. chtěla jsem číst a číst a hltala jsem každou stránku.. napínavé překvapive zajímavé poučné jedním slovem jsem byla unesena do jiného světa.. moc děkuji a vřele knihu doporučuji
Nemohla jsem se prokousat do 1/3 ale potom se mi to rozjelo a už jsem nemohla přestat a hltala každé slovo.. krásná romantická kniha s překvapením a je jedním.. doporučuji
Četla jsem před 20 lety a pobavila mě opět, dokonce zjišťuji, že jsem tenkrát některý věci nevnímala .. doporučuji krásná Veselá pohodovka
Pohodovka u které jsem se pobavila.. nic jsem ale neočekávala
Nádherná kniha vžila jsem se do příběhů a hltala tu čistou lásku a její nástrahy ... Ráda přečtu znovu
3 kniha od autora a pro mě nejslabší... Ale hodnotím pořád dobře.. Byla chvilkami vtipná i zajímavá
Jako mnozí jsem nějak tuto knihu opomíjela.. nová autorka super hodnocení ..stále jsem ji odsouvala, ale nakonec jsem se k ní dostala a četla a četla a doslov mě málem rozbrečel .. uvědomění a snad i ztotožnění s postavami.. krásný historický román se zajímavými informacemi.. jdu hned na druhý díl
Super .. byla jsem nadšená.. velmi jsem se pobavila .. uvědomí taky silné.. krásná kniha doporučuji