Vlkova.kristyna

Excelentní příběh! Ze začátku mnoho postav, ve kterých jsem se motala. V některých možná až do konce. Nejdůležitější ale bylo rozdělit je na skupiny těch co jsou schopni rozlišit dobro a zlo a těch, kteří ne. Příběh o tom, jak může komunita ovlivnit vnímání jednotlivce a hlavně jediná událost ovlivnit život jejich účinkujících, rodiny a přátel. Smekam před F. Backmanem za vynikající příběh!!

perfektní popis toho co může při blackoutu napsat. O tomto nikdy nepřemýšlíme, dokud situace nenastane.

Uprimne jsem se u ni nasmála. Cetla jsem hned druhy den po porodu a precetla najednou. Musí se brat s velkym nadhledem, ale za me all 5 stars!

První dil byl skvely - shodou nahod jsem cetla v porodnici nadruhy den po porodu, takze me doslova vzpruzil a mela jsem ho precteny na jeden zatah:) Druhy me trochu zklamal, občas jsem se zasmála, povětšinou nebyl az tak nudny, nektere pasaze se ale opakuji. I tak velka cest za vydrz s takovym satankem!

Knížku jsem dočetla pouze z důvodu, že mám potřebu každou rozečtenou knihu dočíst, i když mě zpočátku nechytne. Asi doufám v to, že na dalších stránkách se to změní..... To se bohužel v tomto případě nestalo. Naopak od děje ve Hvězdy nám nepřáli mi přišel děj nezajímavý a Greenovi knížky pro mě tímto skončili:(

Postava Dona mi prisla velice zajimava, hodne pripominajici Sheldona Coopera z Big bang th. Celkovy dej mne ale tolik nezaujal, tyto tipy romanu asi nebudou zrovna muj salek kavy:)

Poslední aristokratka mi přišla zábavnější, též ale stojí za to:)

Neuvěřitelná kniha, smála jsme se od začátku do konce:)

Nenáročná krátká knížečka, zajímavě napsaná, i když jsem plně nepochopila její cíl, tak byla zajímavá. Za ty tři hodinky četby stojí!

Inspirujici knížka, které mi hodně dala, Samozřejmě ale zaměřená hlavně na peníze.

Robert Fulghum stále překvapuje a nikdy nebude nudit. Pastor, který dokáže žít podle svých snů a přání. Úžasnééééé:)

Obsahuje spoustu citátů, některé jsou čtivé, jiné méně. Z Fulghumových knížek pro mě ta nejméně zajímavá.

Další ze skvělých Fulghumových povídek, které se dají číst neustále dokola:)

Člověka navnadí hned na to, jít do taneční školy tanga:) Krásná, čtivá knížka, kterou se dá přečíst za pár hodinek.

Mohla bych číst dokola a dokola a do kola:) Vtipné povídky Roberta Fulghuma ať už jsou pravdivé či ne. Knížka Vám dodá pocit, že pokud nejste o smrt, nejde o nic a že všichni jsme v jádru malými dětmi a neměli bychom brát život až tak vážně:)

Pokračování Milion malých střípků, které ale drží úroveň první knížky. Dávám každopádně plný počet:)

Knížku mi půjčila kamarádka, která z ní byla nadšená. Očekávala jsem tedy od toho hodně, ale moje očekávání to ještě převýšilo. Neuvěřitelné vyprávění Freye ať už pravdivé nebo ne o léčbě ze závislosti. Navíc senzačně napsané, krásně se čte. Četla bych dokola a dokola:)

Ve své podstatě na danou dobu hodně zajímavá knížka s velice vytříbeným slovníkem:) Víceméně se ale opakuje stále dokola a po chvíli začala nudit tak, že jsem se musela nutit, abych knížku vůbec dočetla. Je to ale na druhou stranu nezapomenutelný zážitek:)