Vlkova.kristyna

Excelentní příběh! Ze začátku mnoho postav, ve kterých jsem se motala. V některých možná až do konce. Nejdůležitější ale bylo rozdělit je na skupiny těch co jsou schopni rozlišit dobro a zlo a těch, kteří ne. Příběh o tom, jak může komunita ovlivnit vnímání jednotlivce a hlavně jediná událost ovlivnit život jejich účinkujících, rodiny a přátel. Smekam před F. Backmanem za vynikající příběh!!

Knížku jsem dočetla pouze z důvodu, že mám potřebu každou rozečtenou knihu dočíst, i když mě zpočátku nechytne. Asi doufám v to, že na dalších stránkách se to změní..... To se bohužel v tomto případě nestalo. Naopak od děje ve Hvězdy nám nepřáli mi přišel děj nezajímavý a Greenovi knížky pro mě tímto skončili:(

perfektní popis toho co může při blackoutu napsat. O tomto nikdy nepřemýšlíme, dokud situace nenastane.

Obsahuje spoustu citátů, některé jsou čtivé, jiné méně. Z Fulghumových knížek pro mě ta nejméně zajímavá.

Další ze skvělých Fulghumových povídek, které se dají číst neustále dokola:)

Mohla bych číst dokola a dokola a do kola:) Vtipné povídky Roberta Fulghuma ať už jsou pravdivé či ne. Knížka Vám dodá pocit, že pokud nejste o smrt, nejde o nic a že všichni jsme v jádru malými dětmi a neměli bychom brát život až tak vážně:)

Neuvěřitelná kniha, smála jsme se od začátku do konce:)

Inspirujici knížka, které mi hodně dala, Samozřejmě ale zaměřená hlavně na peníze.

Uprimne jsem se u ni nasmála. Cetla jsem hned druhy den po porodu a precetla najednou. Musí se brat s velkym nadhledem, ale za me all 5 stars!

Poslední aristokratka mi přišla zábavnější, též ale stojí za to:)

Nenáročná krátká knížečka, zajímavě napsaná, i když jsem plně nepochopila její cíl, tak byla zajímavá. Za ty tři hodinky četby stojí!

Robert Fulghum stále překvapuje a nikdy nebude nudit. Pastor, který dokáže žít podle svých snů a přání. Úžasnééééé:)

Ve své podstatě na danou dobu hodně zajímavá knížka s velice vytříbeným slovníkem:) Víceméně se ale opakuje stále dokola a po chvíli začala nudit tak, že jsem se musela nutit, abych knížku vůbec dočetla. Je to ale na druhou stranu nezapomenutelný zážitek:)

První dil byl skvely - shodou nahod jsem cetla v porodnici nadruhy den po porodu, takze me doslova vzpruzil a mela jsem ho precteny na jeden zatah:) Druhy me trochu zklamal, občas jsem se zasmála, povětšinou nebyl az tak nudny, nektere pasaze se ale opakuji. I tak velka cest za vydrz s takovym satankem!

Postava Dona mi prisla velice zajimava, hodne pripominajici Sheldona Coopera z Big bang th. Celkovy dej mne ale tolik nezaujal, tyto tipy romanu asi nebudou zrovna muj salek kavy:)

Člověka navnadí hned na to, jít do taneční školy tanga:) Krásná, čtivá knížka, kterou se dá přečíst za pár hodinek.

Pokračování Milion malých střípků, které ale drží úroveň první knížky. Dávám každopádně plný počet:)

Knížku mi půjčila kamarádka, která z ní byla nadšená. Očekávala jsem tedy od toho hodně, ale moje očekávání to ještě převýšilo. Neuvěřitelné vyprávění Freye ať už pravdivé nebo ne o léčbě ze závislosti. Navíc senzačně napsané, krásně se čte. Četla bych dokola a dokola:)