wendulka321 Online wendulka321 komentáře u knih

Poprava Poprava Yrsa Sigurðardóttir

Poslouchala jsem ve formě audioknihy, a opět musím pochválit výběr interpretky paní Klára Cibulková ji opět načetla skvěle díky ní jsem protivnou Erlu snášela o malinko líp . Bylo to zase napínavé od začátku do konce. A musím říct že Yrsa umí vždycky mě tím rozuzlením dostane a tak to má být.

06.01.2022 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Měla jsem ji přečtenou během jednoho dne... Takže to myslím dost vypovídá jak moc se mi líbila! ❤
Určitě se brzy pustím do dalších dílů.

11.01.2021 5 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Skvělý, naprosto splnila účel, a to odreagování se od všech těch negativností okolo.

13.04.2020 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Přesně ta oddechovka jakou jsem potřebovala. :)

19.01.2020 5 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Velmi hezké čtení.

29.11.2019 5 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Pěkné, sladké, romantické čtení.

23.08.2019 5 z 5

Zpětný ráz Zpětný ráz Peter May

Opět skvělý příběh. Už se nemůžu dočkat dalšího pokračování. Snad jediná "vada" je že z toho popisu jídla a vína na ně člověk okamžitě dostane chuť :D

27.04.2019 5 z 5

Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět Jonas Jonasson

První díl byl úžasný, bavila jsem se od začátku do konce, ale tenhle druhý... tak za prvé mi hrozně dlouho trvalo než jsem se začetla, vtipného jsem tam taky moc neobjevila. A navíc kdybych si chtěla číst o politice, tak si otevřu kterékoli noviny a nemusím si na to kupovat knížku.

17.03.2019 2 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Čtivě napsáno, napínavé až do konce. Rozhodně stojí za přečtení. A navíc ta obálka že.... :)

21.11.2018 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Bezvadná knížka, měla jsem ji přečtenou za jedno odpoledne.

29.07.2018 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Byla jsem trochu skeptická protože jak je na něčem nálepka světový bestseller tak mám tendence dát od knihy ruce pryč, ale byla skvělá krásně odsýpala díky poměrně krátkým kapitolám, napnutá jsem byla od začátku do konce,místy jsem si i poplakala. A jak to u správné detektivky má být udělal to ten do kterého bych to neřekla.

12.06.2018 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

U prvních dvou dílů jsem se sice nasmála o mnoho víc, ale ani tenhle mě nezklamal, příjemná oddechovka jen mohla být delšíííííí :D

19.10.2016 5 z 5

Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Tak tohle bylo pěkné, sice mi chvíli trvalo se začíst, ale pak už to stálo za to.

06.01.2024 5 z 5

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Knihu jsem si vybrala kvůli čtenářské výzvě a byla to první audiokniha kterou jsem poslouchala zrychleně jak jsem ji chtěla mít za sebou. Čekala jsem něco jiného, téma nepochybně zajímavé, ale bohužel mi nesedlo zpracování.

26.11.2022 2 z 5

Všechny kočky milují Valerianu Všechny kočky milují Valerianu Andrew Cartmel

No tak Poslední deska se mi líbila o mnoho víc. Nebylo to špatné, ale chvilkama jsem se ztrácela v příběhu a nemůžu říct že by mě zajímalo kdo za tím vším stál... Dočetla jsem to jen proto že to nebylo tak dlouhé.

26.07.2022 3 z 5

Noční brána Noční brána Peter May

Docela jsem se bála že to bude jen natahování série, která už měla být ukončená, ale bylo to skvělé. Moc se mi to líbilo.

05.07.2022 5 z 5

Bez duše Bez duše Martin Stručovský

(SPOILER) Doposlechnuto.
Tak v první řadě musím pochválit výběr interpretů oba dva byli skvělí.
A i když jsem se že začátku trochu ztrácela ve všech těch jménech tak to byl docela dobrý příběh. Hlavní hrdina bývalý policista nyní knihkupec který se ve volném čase věnuje detektivní práci mi sice přišel jako super hrdina který i přes značné množství alkoholu které konzumoval (i když to v detektivkách není nic nového) dokázal přežít všechny ty rvačky a napadení. Ale jo poslouchalo se to dobře.

10.11.2021 4 z 5

Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Další dočtená,to bylo tak hezké, sladké a úžasné. I když už dávno nejsem cílová skupina tak mě kniha moc bavila i když mi chvilkama bylo hodně smutno.

14.08.2021 5 z 5

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Jako ty předchozí moc se mi líbila, jen asi potřebuju hodně rychle nějaké pokračování,protože potřebuju vědět co bude s Lottie dál.

14.08.2021 5 z 5

Medvědín Medvědín Fredrik Backman

Rovnou se přiznávám asi v půlce jsem to chtěla vzdát, ale jsem docela ráda že jsem vytrvala až do konce. Jsem ráda že jsem tomu dala druhou šanci, poprvé když jsem ji zkoušela poslouchat jako audio tak mě to nebavilo ani trochu. Ale stále zůstává mou ❤️Muž jménem Ove.

14.02.2021 4 z 5