werick komentáře u knih
Pěkný příběh, ze života. Vše je v naprostém pořádku, a pak se najednou vše postupně začně bortit...příběh neurazí, nenadchne...pro někoho blízké, pro někoho nezajímavé
Příběhy ze života, plné bolesti a smutku...jednoduše napsané, dobře se četla. Pro mne i zajímavé téma, kde jsem se dozvěděla něco nového.
Čtivá, ale jak už to u podobných témat bývá, tak velice smutná kniha
Strašně smutný a děsivý příběh, o to horší, že není smyšlený. Věděla jsem o čem kniha je, ale tohle jsem opravdu nečekala. Naprostá lhostejnost okolí něco řešit, je mi z toho smutno. Každý rodič a kantor by si ji měl přečíst.
Musím se přiznat, že kniha mne vůbec nebavila. Přečetla jsem ji jen v rámci čtenářské výzvy. Příběh není až tak špatný, ale forma vypravování a některé nezáživné pasáže se mne neoslovily.
Moc smutný příběh, nečekala jsem takový konec. Moc nechápu maminku Gábiny, že jí nevěřila a nechala v tom samotnou
První část knihy se mi líbila, jen jsem si musela zvyknout na vyprávění v druhé osobě, ale nevadilo mi. Poté co se Lada vdala, působilo na mě vyprávění dost překotné, už mi to nepřišlo zajímavé a občas jsem se vracela zpět, jestli jsem náhodou nepřeskočila stránku.
Nejdříve mě kniha moc neoslovila, ale postupně jsem se začetla víc a víc a nechtěla přestat. Moc pěkně sepsané vzpomínky, čtivé a vyvolávající úsměv. Jen konec byl pro mě trochu uspěchaný, čekala jsem ještě nějaké příhody z Nového stavení.
Za mě určitě dobře napsaná knížka, obdivuji autorku za otevřenost a detailně popsání svého příběhu. Určitě to mnohým pomůže v boji se závislosti.
Knížka nebyla špatná, ale za mne to nemělo grády, jak jsme zvyklé v knížkách od Monyové
Přečteno jedním dechem, ostatně jako všechny knížky pana Strausse
Knížka mě moc nebavila, dočetla jsem ji jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy. Až na pár vtipných pasáží, mě to nic neříkalo
Čekala jsem trochu něco jiného, konverzace mezi Emmi a Leem mi do více jak půlky knihy přišla nudná a nic neříkající. Postava Emmi trochu otravná, vtíravá ..
Moc se mi to nelíbilo
Četla jsem ji po spoustě letech do čtenářské výzvy a stejně jako kdysi mě vůbec nebavila. Nejspíš to bude tím, že postava Dannyho mi přišla otravná od první chvíle
Kniha, která se čte sama... bohužel další smutný příběh ze života
Moc pěkný příběh z orientu, který má zajímavý děj a čtenář s rozhodně nenudí
Smutný a pravdivý příběh, který se odehrává na Islandu. Knížka se mi líbila, dobře se četla.
Kniha mě bohužel moc neoslovila, ale určitě si od přečtu ještě další knížky od paní Kábrtové
První dvě kapitoly mě nejdříve neoslovily, ale pak jsem se na čtení naladila jinak a je to moc povedená knížka, která nás (snad) donutí k zamyšlení nad životem ve stáří