werick komentáře u knih
Knížka nebyla špatná, ale za mne to nemělo grády, jak jsme zvyklé v knížkách od Monyové
Zajímavá knížka na zajímavé téma, některý příběh mě bavil více a některý méně. Pro mne na jedno přečtení
Přečteno jedním dechem, ostatně jako všechny knížky pana Strausse
co na to říct, další šílený příběh .. knížka dlouho zanechá emoce
Knihu jsem si nejdříve půjčila v knihovně a hned věděla, že ji prostě musím mít. Skvěle zpracovaná, spousta výborných receptů i rad. Dlouho jsem hledala něco podobného
Knížka mě moc nebavila, dočetla jsem ji jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy. Až na pár vtipných pasáží, mě to nic neříkalo
Přečteno jedním dechem. Smutný příběh, který mi ještě dlouho zůstane v mysli
Houbové pohádky.. některé kratší, některé delší. Některé zaujmou více, některé už méně. Troufám si říct, že pro děti nejsou až tak zajímavé. Po knížce jsem sáhla díky krásné ilustraci
Od knížky jsem čekala něco jiného, deníky mám opravdu ráda, ale tahle knížka je spíše pro fanoušky tramvají a historie s tímhle tématem. I když to nebylo pro mne až tak záživné, knížku jsem dočetla a musím přiznat, že i něco nového dozvěděla.
Vtipně pojatá kuchařka, ne každému to musí vyhovovat. Recepty takové běžnější, nic nového
Moc hezky udělaná kuchařka, skvělé recepty z dostupných surovin, které jsou jednoduché na přípravu.
Zajímavý příběh, do teď jsem neměla ponětí, že modří lide existovali, ani že byly pojizdné knihovny. Knížka se mi moc líbila
Poslouchala jsem jako audio a opět se mi kniha formou rozhovoru velmi líbila. Pobavila jsem a zároveň něco nové dozvěděla. Už se těším na další knížky od pana Moravce.
Zajímavý příběh, který člověka nenechá lhostejného.. skvělá práce učitelky. Určitě si přečtu pokračování, zajímá mě jak se Sheile dařilo dál v životě
Na druhý díl jsem se moc těšila a knížka opět nezklamala. Zábavná, vtipná ... nasmála jsem :-)
Knížka má několik krátkých povídek, které mne upřímně nebavily. Jediná poslední povídka s názvem Sběratelka, byla zajímavá a dobře se četla. Jsem ráda, že jsem si knížku nekoupila, ale jen vypůjčila.
Čekala jsem trochu něco jiného, konverzace mezi Emmi a Leem mi do více jak půlky knihy přišla nudná a nic neříkající. Postava Emmi trochu otravná, vtíravá ..
Moc se mi to nelíbilo
Četla jsem ji po spoustě letech do čtenářské výzvy a stejně jako kdysi mě vůbec nebavila. Nejspíš to bude tím, že postava Dannyho mi přišla otravná od první chvíle
Pěkný čtivý příběh, vyprávěný ze dvou retrospektiv matky a dcery. Čekala jsem trochu jiný konec, ale to je jen o mé fantazii
Čtivá knížka se zajímavým tématem, přečteno za jeden den. Dvě verze příběhu se mi líbily, byli zajímavě propleteny.