werick komentáře u knih
Pro mě neuvěřitelný příběh inspirovaný podle skutečné události.
Četla jsem kvůli výzvě, a jako náctileté se mi knížka líbila mnohem více. Teď už mě příběh spíše nudil
Četla jsem po druhé a super čtení jako všechny knížky od autorky. Vtipná, zábavná knížka ze života, kde se určitě najde spousta čtenářů
Pěkné čtení, i když je příběh pro mne ze smutného prostředí opuštěných hor na slepičí farmě, je to moc pěkné čtení. Autorka popsala život na farmě a okolí tak barvitě, že se čtenář ponoří do života na farmě.
Moc pěkný příběh z orientu, který má zajímavý děj a čtenář s rozhodně nenudí
Čtivé a poutavé, pěkný příběh z konce 2. světové války z pohledu života v Německu. Určitě si přečtu další díl
Smutný a pravdivý příběh, který se odehrává na Islandu. Knížka se mi líbila, dobře se četla.
Kniha nebyla špatná, ale asi jsem čekala trochu něco jiného. Pro mne je to spíše dokument než román, ale zase na druhou stranu je určitě přínosem zajímavých informací. Rozdělení a prolínaní kapitol, kde je popsaný život Fridy, život jejího syna a následné pátraní po předcích bylo fajn a tím se mi kniha dobře četla.
Zajímavé čtení, ale nijak zvlášť mě nenadchlo. Některé příběhy byly pro mne zajímavé, některé méně. Záleží co čtenář preferuje.
Knížka se mi líbila, stejně jako předešlé knihy od paní Kučíkové. Vtipné, krátké příběhy ze života v Itálii z pohledu Češky.
Další kniha z trilogie, poučná, velmi čtivá
Pěkná, poučná kniha na jedno odpoledne
Příběh matky, která popisuje život, kde její synové propadli heroinu.. knížka je velmi čtivá, i když některé pasáže mi přišly zdlouhavé. Myslím, že zrovna tahle knížka, může sloužit i jako příručka jak se v dané problematice zachovat.
Dobře naspaná, čtivá jednohubka, která má nepředvídatelný děj
Kniha je opravdu průvodcem po Miláně, doporučuje restaurace, obchody, kavárny a podobně. Pro mě žádným přínosem není, podniky a doporučení jsou trošku v jiné cenové úrovni, ale možná kdybych se někdy rozhodla Milán navštívit, do knihy bych nakoukla.
Kniha mě bohužel moc neoslovila, ale určitě si od přečtu ještě další knížky od paní Kábrtové
Chvílemi trochu bláznivé, ale velmi čtivé. Příjemná oddechovka na jedno odpoledne
Pěkně napsaná knížka s poutavým příběhem kde se prolíná minulost a současnost. Pro mě zase trochu jinak popsaný pohled na válku, určitě doporučuji přečíst.
Zajímavá kniha ze života v 16 století. Oddechovka, ale pro mě na jedno přečtení.