Weruschka komentáře u knih
Jednim slovem super, 2.dil je dokonce propracovanejsi a barvitejsi nez 1.dil, uz se tesim na zaverecnou knihu.
Super, dokonce propracovanejsi a barvitejsi nez prvni dil, uz se nemuzu dockat zaverecneho dilu.
Po dlouhe dobe jsem se tesila na ctenarsky zazitek..silny pribeh, inspirovany dejiny Spanelska, ukradene deti,zakazana laska...bohuzel me kniha nechala zcela chladnou. Styl psani je takovy bez emoci a konec je za me taky nijaky. Skoda
Kniha me zaujala, pribeh byl poutavy, docteno a tesim se na dalsi knihu od tohoto spisovatele.
Smutny pribeh, ale cetl se jednim dechem. Urcite si od teto spisovatelky jeste neco prectu.
Zajimavy pribeh, trosku zase neco jineho,ale nevim jestli uplne uveritelny, kazdopadne docteno, ale cist ji znovu urcite nebudu.
Docteno pred par dny, nevim, nejak me to uplne nedostalo, knihu jsem cetla docela dlouho a zaver byl na me az moc mysticky.
Bohuzel za me hodne slabe, predvidatelne, docetla jsem s premahanim.
Kniha pro me byla psychicky narocna, ta surovost, brutalita, to ohromne cislo lidskych obeti. Skoda ze to neni scifi ale nase dejiny.
Pecka! nemohla jsem se odtrhnout, i presto ze me v jedne fazi knizka prisla jako Padesat odstinu sedi, pak to ale autorka strhla a tim koncem dotahla k dokonalosti.
Tesila jsem se na dalsi knihu z italskeho prostredi viz Genialni pritelkyne, ale tohle fakt nee..uz po par strankach totalni deziluze. Roman lezel strasne dlouho v supliku nez byl vydan, no za me tam mel zustat.
Genialni pritelkyne patri mezi moje oblibene ale tenhle roman me moc nebavil..kniha vlastne ani nijak nekonci, takze tusim ze bude pokracovani.
Musim dat plny pocet, kniha me naprosto zasahla, je to silne tema, autorka dokazala popsat vztahy i svoje myslenky tak dokonale ze jsem nedokazala prestat cist.
Zajimava knizka, nenudila jsem se, ale vracet se k ni taky nebudu.
Kniha me mile prekvapila. Dej me vtahl a nepustil az do konce a hlavni postava me bavila svym duvtipem. Urcite se k ni za par let vratim.
Silne tema, podle skutecne udalosti. Za me je to prvni knizka o 2.svetove valce u ktere se mi nechtelo brecet. Tema za me mohlo byt zpracovano rozhodne lepe.
Knizka je sondou do nefungujicich vztahu a spisovatelka je docela dobre dokazala v knize popsat, Babovky budou mit urcite vzdy vetsi uspech, jsou lehci, komercni, ale uz si vlastne nepamatuji o cem byly. Tohle ve me neco zanechalo. Takze za me jen tak dal.