whiolet komentáře u knih
Třetí díl byl celkem nudný, ačkoliv to asi nebyl záměr neustálými přesuny a dialogy mezi hlavními hrdiny z toho autorka udělala uspávací pohádku pro děti.
Valek, který mě hodně bavil v prvním díle měl zde jen malinkou okrajovou roli,asi aby se nezapomnělo komu patří jeho srdce.
Škoda, čekala jsem excelentní zakončení série,ale dostalo se mi spíš průměrného příběhu.
Smutné, dojemné krátké povídání o smrti milované ženy, doplněné ilustracemi muže, který ji miloval,ale musí žít dál kvůli jejich dětem.
Hořkosladké čtení o dospívání, ztrátě a smutku. Zároveň je to,ale i příběh o nalezení nového smyslu, naděje a lásky.
Bylo to milé čtení,ale bohužel jsem čekala něco víc.
Jedna z nejslabších knih od této autorky.
Bohužel mě příběh nijak zvlášť za srdce nechytil, hlavní hrdinové mi přišli nemastní, neslaní a jejich lásku jsem jim moc nevěřila. V knize mi chybělo něco navíc.
Takhle jsem přečetla něco,co si za pár měsíců ani nebudu pamatovat, škoda.
Druhý díl byl pro mě oproti prvnímu dílu nudnější a utahanější.
Avšak o,to víc se těším na třetí díl, protože mám pocit, že to bude jízda.
Skvělé napsaná romantická knížka,kterou si nejde nezamilovat.
Oba hlavní hrdinové jsou prostě skvělí, vtipní a člověk jim to všechno věří.
Prostředí z New Yorku už byla jen taková příjemná třešnička na dortu.
Bylo to zvláštní čtení. Nebylo to špatné,ale něco mi tam chybělo.
Vtipně napsaná kniha o džungli mateřství.
Že být matkou není dovolená,ale spíše malá psychiatrická léčebna vám dojde až, když v tom kolotoči jste, pak taky máte tendenci se stydět, že to neni takové jak jste si představovala, a zbytečně se stresujete, že jste hrozná máma,a přesně pro vás je tahle knížka! Každá si tímhle projdeme,a tohle je skvělý průvodce se z toho nezbláznit,ale zkusit to prostě přežít.
První díl série a rovnou taková šleha.
Byla jsem spokojená v příběhu nechyběly emoce, intriky, boj o moc i malá vzplanutí, která však příběhu na čtivosti nebránila, ba naopak!
Těším se na pokračování.
První polovina knihy byla fajnova cesta dětstvím a Hollywoodem, ta druhá bohužel už byla nudná přeskakující kaše.
Gillmorky mám ráda, ostatně provázely mě pubertou,ale čtení o nich bylo nemastné, neslané, škoda.
Příjemná oddechovka s pořádnou dávkou erotiky. Kniha byla moc fajn, avšak ke konci už mě trochu nudila, prospělo by ji trochu osekat.
Hodnotím spíše 3+.
Velká porce deprese o osudu tří obyčejných lidí, kteří díky své potřebě "hlavně o tom nemluv" "neřeš to" "nech to být" se zamotávají do beznaděje a nepochopení, a přitom by stačilo spolu víc mluvit.
Tak jako každá kniha od této autorky i tahle je ze života. Je to takové malé nakouknuti do duší obyčejných lidí, skrývá se v tom pravda i poselství.
Tahle knížka opravdu dělá čest svému názvu.
Bylo to bizarní, místy úchylné,taky dost krvavé a komické.
Jako vždy u souboru povídek i zde jsou ty, které byly fakt skvělé a ty, které spíše nudily, každopádně celou knihu hodnotím spíše kladně.
No jde vidět, že nejsem cílová skupina.
Příběh by nebyl,tak špatný kdyby autorka neměla potřebu ho tolik obohatit hláškami z různých filmů, seriálu a muzikálu z toho jsem mela v hlavě slušný guláš, taky teda moc nechápu mozkové pochody hlavní hrdinky a její chování k věku.
Na druhou stranu si myslím, že dívky 12-14 let budou z téhle knížky nadšené, pro mě to byla spíše taková lobotomie a ztráta času.
Některé povídky byly lepší jiné horší, přesto všechny byly ze života a z některých jsem měla opravdu husí kůži.
Jinak autorka zmiňuje 13 příběhu,ale napočítala jsem jich jen 9,tak nevím:)
Ačkoliv to byla pomalá romance,nebylo to vůbec špatné. Oba hlavní hrdinové byli velcí sympaťáci a první polovina knihy ve formě emailů utíkala fakt rychle.
Tohle byla moje první kniha od autorky, takže nemám s čím srovnávat,ale i přesto to bylo fajn čtení.
Kniha se velmi dobře četla, líbilo se mi, že byla hodně ze života.
Prostě život dává,ale i dost bere, a někdy i malé rozhodnutí a špatně zvolené slovo může dost uškodit.
Bohužel se mi,ale tahle kniha zdála o něco slabší než jiné knihy od autorky.
Tohle mě nebavilo.
Příběh měl,tak plytký děj, že mě, ani za nic nedokázal vtáhnout do sebe.
Obě hlavní hrdinky mi přišly nesympatické a takové hmm- nezajímavé.
Nečekala jsem od toho moc,ale tohle bylo pro mě o ničem.
Silné a zároveň velmi smutné čtení.
Co by se stalo,kdyby Emilka svoje rozhodnutí neodejít, změnila a postavila se strachu čelem?
Možná by nebylo pak tolik nešťastných žen z jeji krve, no a možná taky ne.
Jestli z této knihy plynne nějaké ponaučení,tak snad,to, že nenávist, závist a zloba ještě nikdy nezplodili nic dobrého!!!
Hlavní hrdinka se s humorem a nadsázkou snaží čtenáře vpustit do svého nelehkého života, ženy farmáře.
Ačkoliv se velmi snaží se ze všeho nezbláznit, chybí ji jen kousíček k tomu,aby všechny sousedy i s Bobem nezavařila do sklenice.
Kniha mi přišla velmi zajímavá a styl psaní byl poutavý,jsem ráda, že jsem se k příběhu skrz čtenářskou výzvu dostala :)