xena2711 xena2711 komentáře u knih

Uzamčená minulost Uzamčená minulost Ella Carey

Krásná oddychová knížka na podzimní večery s tajemnou zápletkou z Paříže. Určitě doporučuji. Těším se na druhý díl ze série Časová schránka.

29.11.2020 4 z 5

Ta, která prohraje Ta, která prohraje Liv Constantine

Od začátku se příběh četl skvěle. Když jsem knihu dočítala, tak jsem začala přemýšlet, zda jsem nepopletla jména:-) Myšlenka super, ale rychle utnutá. I tak to stojí za přečtení.

05.11.2020 4 z 5

Chci jen dítě Chci jen dítě Susan Elizabeth Phillips

Vtipná a romantická oddychovka. Po všech thrillerech naprosto splnila úkol. Dokonalé hádky mezi Calem a Jane:-) Určitě stojí za přečtení.

28.10.2020 4 z 5

Vůně noci Vůně noci Markéta Harasimová

Moje první setkání s autorčinou tvorbou a musím napsat, že jsem nadšená. Kniha se četla skvěle, měla spád, pěkná zápletka. Super detektivka a trochu lásky bylo též:-) Dnes začínám Doktorku Viktorii a už se moc těším.. Doporučuji.

27.08.2020 5 z 5

Na loučení nebyl čas Na loučení nebyl čas Linwood Barclay

Tak to byla jízda od začátku až do konce. Knížka se parádně četla, dobře psaná, má spád. Moje první od autora a určitě né poslední. Až mi bylo líto, že je konec. Určitě doporučuji.

30.06.2020 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Tři příběhy tří žen. Hodně emotivní až depresivní. Po přečtení knihy Vrány jsem se dorazila Sítí..

09.02.2020 4 z 5

Dokud se budeš smát Dokud se budeš smát Hana Marie Körnerová (p)

Příjemná letní oddychovka...bohužel v životě nejsou jen samé příjemné věci a tato kniha to potvrzuje...hlavní hrdinky jsou ale silné holky a vše nakonec překonají.
Čtivě psané, určitě doporučuji přečíst.

05.08.2019 5 z 5

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Každá další knížka je jen lepší a lepší. Skvěle napsané, nedá se přestat číst. Naprosto Vás to chytne a nepustí. Doporučuji na 100%. Top.

10.12.2024 5 z 5

Tajemství pomocnice Tajemství pomocnice Freida McFadden

Autorčin styl psaní mám moc ráda, knihy se čtou na jeden zátah. Ale v tomto případě byl asi o trochu lepší první díl. Tady už to bylo dost překombinované.
Těším se na další..

24.11.2024 4 z 5

Manžel a... dítě z minulosti Manžel a... dítě z minulosti Alena Jakoubková

Předvídatelná pohádka na jeden večer.

23.02.2024 3 z 5

Moje léto v Řecku Moje léto v Řecku Mandy Baggot

Oddychovka na letní večery.

23.08.2023 3 z 5

Ty chladné oči Ty chladné oči Scarlett Wilková

Velmi silný příběh a také neuvěřitelně silná hlavní hrdinka Neonila. A závěr ten mě dostal..Doporučuji.

25.03.2023 4 z 5

Domeček pro panenky Domeček pro panenky Phoebe Morgan

Po přečtení komentářů zde, jsem se rozhodovala, jestli se mám do knihy pustit. Neodradilo mě to a nelituji. Nebylo to vůbec špatné. Pravdou je, že Corrine je opravdu ukňouraná a ze všeho šíleně vystrašená...ale celková zápletka je pěkná a konec vydařený.
Ale že by byl nějaký "wau efekt", to bohužel ne. Je to autorčina prvotina a určitě jí dám ještě šanci.

20.10.2021 3 z 5

Utajená tvář tisíce a jedné noci Utajená tvář tisíce a jedné noci Daniela Tully

Milé překvapení z krásné Dubaje. Hlavní postava Esther rozkrývá díky své zemřelé mamince svůj původ.. Hezký příběh.

28.08.2021 4 z 5

Obchůdek na rohu Obchůdek na rohu Nicola May

Taková pěkná limonáda na letní dny.

14.07.2021 4 z 5

Dokud mě nenajdou Dokud mě nenajdou Jo Jakeman

Čtivý příběh se zajímavou zápletkou. Ale mohlo tam být více akce a napětí.. Vše plynulo spíše v poklidu.

02.05.2021 4 z 5

O fous líp O fous líp Petra Zhřívalová

Hezky příběh ze života, místy vtipný, místy smutný, ale celkově fajn odreagování na dva večery. Prostě a jasně, když se člověk nebojí vystoupit ze své komfortní zóny a jít dál, vše zvládne. Super.

13.04.2021 4 z 5

Počkej na mě v Paříži Počkej na mě v Paříži Kristin Harmel

Nádherný román inspirovaný skutečným příběhem z druhé světové války odehrávající se nejvíce v Paříži. Láska, odvaha, nádherné přátelství a neuvěřitelná touha přežít a znovu se setkat. Krása. Na konci jsem si i pobrečela. Doporučuji...

15.10.2020 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Lehce vtipná, lehce sexy, lehce zamilovaná...prostě super oddychovka na dva večery. Doporučuji.

17.03.2020 4 z 5

Krutá volba Krutá volba Diane Chamberlain

Naprosto dokonalý příběh, jak už jsme od Diane zvyklé. Sice od začátku tušíte, jak vše dopadne, ale knihu v žádném případě nejde odložit. Hrdinka Eve, díky jedné nerozvážné chybě, trpí celý život a nakonec přijme i spravedlivý trest. Krásný příběh plný lásky, pomoci, spousta zápletek a vysvětlení...Nádherné dopisy od matky..Určitě doporučuji. Překrásná kniha.

19.01.2020 5 z 5