xena2711 komentáře u knih
Překrásný příběh plný lásky, velkého trápení, ztráty, poznání, ale i přátelství a znovu nalezení.. Přečteno za dnešní odpoledne. Stojí určitě za přečtení..
Jeden nevěrný manžel a jedno životní škobrtnutí v dospívání Vám může otočit život o 180°....a je tu příběh pro ženy na podzimní večer. Ach jo:-)
Jedna nevinná lež a jaké dokáže napáchat nevratné změny, nejen v dlouholetém přátelství, ale i rodinných vztazích. Zajímavá zápletka.
Odpočinkové čtení na dva večery. Hned bych jela do Itálie...
Krásný a moc dojemný příběh 96leté Doris a její praneteře Jenny. Trochu mi to připomínalo Dopisy, které nikdo nečetl. Je to moc pěkný příběh o lásce, přátelství, zároveň i válce, odloučení a také umírání. Druhou půlku jsem probrečela. Doporučuji.
Přeji Ti dostatek, Dorinko....
Nádherný román, který mě vzal za srdce a na konci jsem si pobrečela. Jsem ráda, že mám tuto knihu v knihovně. Určitě doporučuji..
Musím napsat, že mě kniha mile překvapila. Svižně čtivá, zajímavá zápletka a ještě lepší konec, který jsem nečekala:-)
Takový pohodový a nenáročný román na dva večery. Žádné velké drama nečekejte, ale stojí za přečtení.
Tak thriller určitě ne. Krátký příběh o citové posedlosti.
Čekala jsem thriller a nakonec se z toho vyklubala trochu zdlouhavější červená knihovna:-)
Hodně rychlá a naivní jednohubka. Mezi thrillery akorát na proložení.
Tak já nejsem asi cílová skupina, protože mě kniha moc neoslovila.. Přečetla jsem, ale dalo mi to zabrat.
Určitě působivý psychologický román. Ukazuje, jak jedno rozhodnutí může změnit životy všem, a jak záleží na úhlu pohledu...
Zajímavý životní příběh a moc pěkně psaný životopis.
Přesně jak píše jeny-v. Strašně dlouho trvalo, než se příběh trochu rozjel a konec byl naopak děsně rychlý a předpokládaný. Takový příběh bych si asi vzala k moři na dovolenou. Nemusíte moc přemýšlet a život plyne dál.
Zajímavá kniha o mateřské lásce a klinické smrti s trochou tajemna..Konec je určitě nepředvídatelný.
Humorné i kritické fejetony ze života. Myslím, že každá se tam někde najdeme:-)
Nebylo to vůbec špatné. Poutavé čtení, které vás nutilo neustále číst a zjistit, jak to tedy doopravdy bylo. První kniha od autorky a určitě né poslední.
Napínavý příběh od začátku do konce. Ale popravdě první dva díly by úplně stačily. Přišlo mi to už dost nalepované. V květnu 2021 pokračování...