Zlá-Ňufie komentáře u knih
Bylo to fájn, zábavné, čtivé a tak. Za mě trošku pomalejší rozjezd, ale čím dál jsme byla, tím se mi kniha líbila více. Ke knížce už se asi nevrátím, což se o Off campus říct nedá (po 1. přečtení jsem si je pořídila domu), ale i tak to bylo vážně moc fajn a těším se na další díly. A cením o něco lepší obaly než u Off Campus ;D
Jsem z knihy lehce rozpacita. Nejlepsi se mi zdály prvni tři. Obsáhlý Symposion mě docela potrápil.
Opravdu skvělá kniha. Agatha je prostě nepřekonatelná, nestačila jsem se divit
Dala bych spíš 2.5 *. Hodně odpočinková červená kniha. Čtivé, občas i vtipné, ale něteré věci trošku přehnané a násldně hodně zjednodušené :)
Přečteno opět jedním dechem a musím říct, že tento díl se mi asi líbí nejvíce.. Nic mu neschází a i když tam jsou i temné chvilky, dil je snad ještě vtipnější předchozí! Miluju část se stmíváním :D ❤️
Bála jsemse, že poprvní díle budu z 2. zklamaná, ale naštěstístí zbytečně. Přečteno za den a zase paráda. Zábavné, čtivé a tak dále. 1. díl se mi líbil asi o malinko více, ale i tak sem nadšená :))
A ano, je to klišé, ale s tim tak trochu počítáme ne? :D
Jsem nadšená! Knihu mi doporučila sestra a jak jsem zacala cist, nemohla jsem prestat. Je to prijemne, ctive, trochu divci klasika, ale to clovek obcas potrebuje.
Moc se mi libi stridani pohledu, kombinace lovestory a tezsich zivotnich situaci a vazne prijemne napsane.. Přečteno ani ne za dva dny a jdu na další díl, snad bude taky tak skvělý!
Ps.: taky milujete Garretta? ❤️
Na začátku mě kniha moc nebavila a děsilo mě, že hlavní hrdina je zase kluk mimoň. Postupem času jsem se do knihy začetla a příběh mě začal bavit. Po dočtení jsem spokojená. Konec se mi líbil, konečně něco, co končí dobře.
Po Hvězdy nám nepřály je to první kniha od Greena, která mě opravdu potěšila. Nekončí divně ani smutně a filozofie tam není přemíra. Paráda :)
Asi po 7 letech jsem se ke knize vrátila, tentokrát v angličtině. V angličtině se mi to líbilo více než v čj. Naštěstí, už jsem šílenství po Stmívání nepropadla, ale Edwarda jsem si znovu oblíbila. Je to romanťárna, která se dobře čte.
Věděla jsme do čeho jdu a po "prvním" díle jsem nebyla nijak zvlášť škovaná. Obvykle vysvětluji, že je to porno v knize a že je to čtivé. Jediné, co mě trochu šokovalo, byla přemíra incestu..
Myslím, že člověk by si měl před knihou trochu zjistit do čeho jde a podle toho se rozhodnout jestli to snese. Já doporučuju.
Naprosto úžasná kniha! Velmi čtivě a živě napsaná. Několikrát mi bylo špatně, brečela jsem, ale přesto jsem nechtěla, aby příběh skončil. Klidně bych knihu zařadila do povinné četby, protože o tomhle se tolik nemluví. Zvlášť, když autorka čerpala ze skutečných příběhů.
Konec příběhu mě příjemně překvapil, nevěřila jsem, že by se to mohlo stát :). Kniha ve mně zanechala mnoho pocitů, určitě se k ní vrátím!
Třetí knížka od Greena, o trochu slabší než Hvězdy, ale lepší než Hledání Aljašky (to mě osobně dost zklamalo).
Rozjezd byl pomalejší,a le pak mě kniha opravdu zaujala. Někde.. Cca v 2/3 jsem měla trošku krizi, kdy mě honění se za Maro rochu unavovalo. Třetí část byla o proti druhé příjemně svižná. Konec jsem čekala jiný, možná trošku šťastnější, přesto mě samotnou překvapilo, že se mi konec vlastně docela líbil. Což se třeba u Hledání Aljašky říct nedá.
Příběh je občas trošku přitažený za vlasy, ale i tak se mi moc líbil. Filozofické otázky tu byly v snesitelné míře :D. Po téhle knize mám chuť se ke Greenovi určitě vrátit!
Knihu jsem četla k celotáborové hře. Kniha mě asi nijak zvlášť nezaujala, někdy to bylo lepší, ale když poněkolikáté ztratili oheň, těšila jsem se na konec.
Oproti jiným Agatham, mě tato nijk zvlášť nezaujala. Četla se mi dobře a opravdu jsem byla napjatá, kdo že čin spáchal, ale celkově spíše průměr. Svědčí o tom i to, že jsem úplně hapomněla, že jsem ji četla a to to bylo tohle léto :D
Mám z této knihy naprosto smíšené pocity. Jsou 3 hodiny ráno a já jsem se od knihy nemohla odtrhnout, takze jsme ji četla v podstatě na jeden zátah a možná mi kvuli tomu něco uniklo.
Od knihy sem možná čekala moc. Když jsem se loni přemluvila k Hvězdy nám nepřály, byla sem smutná, ale nadšená a pohlcená.. Po této knize mám, ale spíše prázdno. Prvni pulku Knihy mě poháněla zvědavost, pak sem brečela a byla smutná.. Ale pak už sem byla spíše otrávená! Příliš mnoho filozofie, podávné pro me nepříjemným způsobem a ještě ke všemu jsem se nedozvěděla, to co bych chtěla.. A že se tam vlastně nestalo nic tal dechberouciho.. Žádny velký naplnění cigů a to mi asi chybělo.
Nemůžu říct, že by se mi to vyloženě nelíbilo.. Jen sem asi čekala něco jiného. No každopádně díky čtenářské výzvě, že sem se k tomu dostala. Asi si teď radši od Greena odpočinu :D
Četla jsem několikrát a stále se ke knize sem tam vrátím a přečtu si alespoň jednu baladu. Kniha toho nabízí tolik, dojemné příběhy, strašidelné, pohádkové, dobře končící. Dobře se čte a rozhodně má, co dělat v povinné četbě.
Docela dlouho jsem se knize bránila. Tak něják mě odradilo obecné šílentví kolem knihy a zvláště kolem filmu. Už ani nevím proč a jak, ale ke knize jsem se přemluvila. A nelituji! Přečetla jsem jedním dechem a nemohla se odtrhnout. Príběh mě dojal, rozplakal a konec šokoval.
Jedna z mých nejmilejších knih, ke které seráda vracím. Miluji spletitost příběhu, osobitost a humor knihy. Od autorky jsemnic jiného nečetla, bojim se, že nych byla zklamaná.
Trochu zklamání.. Hodně vidět, že to píše žena.. Zase pěkně čtivé, ale asi sem čekala trocu více..