Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. podobné
Renata Zlatá
Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, kteří se bez masa v jídelníčku neobejdou.
Podobné knihy (10)
Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěniny Roman VaněkJako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. ... více
Zeleninová kuchařka : 148 receptů Oldřich Dufek
Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny. více
Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl Petr Klíma
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravý... více
Vaříme ze zeleniny Jana Horecká
Zeleninová kuchařka uvádí recepty podle druhů zeleniny tak, že u každého druhu zeleniny jsou uvedeny recepty na přípravu polévky, teplé přílohy, salátu, pomazánky a nápoje. Jsou uvedeny druhy kořenové zeleniny, košťálové... více
Chutne so zimnou zeleninou Cornelia Adam
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Slovenská jídla ze zeleniny Mária Hajková
Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke k... více
Pochúťky a jedla so zeleninou Penka I. Čolčeva
Kuchařka: saláty ze syrové, pečené i vařené zeleniny. Masové, rybí saláty. Zeleninové pomazánky, obl. chlebíčky. Vaječné, zeleninové předkrmy. Omelety. Polévky, hotová jídla, přílohy. Jídla z masa. Konzervování. více
Chutné jedlá zo zeleniny Mari Lajos
Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny a tento nádherný pohľad zvádza aj zarytých odporcov varenia, aby porušli svoje zásady, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridá... více
Kouzlíme se zeleninou neznámý - neuveden
Lahodná a různorodá chuť, jedinečná struktura, štědré zásoby vitaminů a minerálních látek, pestrobarevná ozdoba každého jídla. To všechno znamená zelenina. Rozhodnutí zvýšit její podíl v každodenní stravě je jedním z nej... více
70 zeleninových jídel Anna Straková
Opět "sedmdesátka" věnovaná zeleninovým jídlům. Dávky všech receptur jsou určeny pro 4 osoby. Uvádí mnoho způsobů, jak zeleninu upravovat, např. zapékat, opékat, smažit, dusit, vařit či podávat jako zeleninový salát. více
Autorovy další knížky
2002 | Co budu dnes vařit? |
2004 | Kuchařka WOK |
2004 | Nové rodinné recepty |
2002 | Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. |