Konzervace a ukládání potravin v domácnosti podobné
Karel Půhoný

Praktická příručka pro domácnost, která přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady.
Podobné knihy (20)

Ovocie a zelenina v čerstvom stave predstavujú ideálne potraviny, nenahraditeľný zdroj biologicky hodnotných látok, ktoré sa akoukoľvek úpravou narúšajú a znehodnocujú. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může ... více

Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno... více

V této publikaci zdaleka nejsou všechny způsoby a možnosti konzervace ovoce a zeleniny. Jsou zde uvedeny nejzákladnější a nejčastější způsoby úprav. Jde totiž o to, aby ani kousek ovoce nepřišel nazmar. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více
Publikace je určena každému, kdo hodlá konservací v domácnosti využít jakostních potravin po celý rok. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Možno tiež povedať aj zdravo. V knihe nájdete veľké množstvo osvedčených receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa... více

Konzervování potravin více
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy uskladnění potravinAutorovy další knížky
1976 | ![]() |
1995 | ![]() |
1991 | ![]() |
1986 | ![]() |