Všetko o údení podobné

Všetko o údení
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/395785/bmid_vse-o-uzeni-ljN-395785.jpg 5 4 4

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť. Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.... celý text

Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Vše o uzení, 2012


více info...

Podobné knihy (6)

Uzení Uzení Jeremy Schmid

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit... více


Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby Udírny a uzení: Maso, masné výrobky, ryby Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více


Udírny a uzení ryb Udírny a uzení ryb Egon Binder

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se ... více


Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky Cosima Bellersen Quirini

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste d... více


Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky Cosima Bellersen Quirini

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleni... více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně Domácí uzení masa na grilu i v udírně Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více

Štítky knihy

uzení masa a ryb udírny

Autorovy další knížky

2012  100%Vše o uzení
2023  70%Lovci lidí