Evoluce českého jídla tempo & emoce
Christian Szabo
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.... celý text
Tempo čtení (1x)
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
100 % | |
pomalé |
|
0 % |
Emoce z knihy (5x)
pobavení |
|
20 % | |
hrdost |
|
20 % | |
pohoda |
|
20 % | |
inspirace |
|
20 % | |
nostalgie |
|
20 % |
Štítky knihy
jídlo a pití potraviny jídlo hospody, hostince zemědělské plodiny dějiny pohostinství dějiny potravin
Skrýt reklamy