Kuchyně a stůl našich předků tempo & emoce
Zikmund Winter
Kulturněhistorická kniha přibližuje staročeskou kuchyni a přináší řadu zajímavých informací z domácností našich předků. Neobsahuje pouze návody a recepty pro dny všední a sváteční, ale popisuje například také to, jak má správná kuchařka vypadat a jak má být kuchyně vybavena. Dále nabízí pohled tehdejší lékařské vědy na některé suroviny a mnoho dalších detailů z kulinářského umění.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
jídlo a pití gastronomie česká kuchyně
Autorovy další knížky
1947 | Mistr Kampanus |
1953 | Rozina sebranec |
1981 | Peklo |
1984 | Nezbedný bakalář |
1949 | Žeň českého humoru |