Zmrazené potraviny hodnocení
Miroslav Smotlacha
Publikácia informuje stručnou formou o výrobe zmrazených potravín a spôsoboch, ako s nimi zaobchádzať v predajniach, domácnostiach a v podnikoch spoločného stravovania a ako z nich pripravovať rôzne chutné jedlá. Kapitoly: Chlad ako konzervačný činiteľ, Výroba chladu, Vplyv chladu na potraviny, Zmrazovanie potravín, ich uskladňovanie a doprava, Zmrazené potraviny v predaji, domácnostiach a v spoločnom stravovaní, Príprava jedál zo zmrazených potravín. Prvé vydanie. Cena knihy v čase vydania: 16.- Kčs.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Zmrazené potraviny: 50 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky potraviny česká kuchyně konzervace a sterilace potravin potravinářský průmysl zmrazování potravin
Autorovy další knížky
1985 | Poznáváme houby |
1989 | Atlas tržních a jedovatých hub |
1989 | Houbařská kuchařka |
2011 | Smotlachův atlas hub |
2002 | Kapesní atlas hub |