1v8na komentáře u knih
Tentokrát jsem se v Colleen zklamala.
Prvně jsem se nemohla začíst.
Pak jsem měla problémy s hlavními hrdiny, ani jeden mi nebyl sympatický.
Příběh mi přišel neuvěřitelný.
Tentokrát bohužel pro mě všechno špatně.
Doufám že si Colleen další knihou u mě napraví reputaci.
Romantika až na půdu, ale hodně se mi líbila.
S Annie jsme se seznámili už ve třetím díle série. Už tehdy jsem byla zvědavá, jak to s Annie bude. Tenhle díl mě proto dostal.
Musím říct, že Annie nezklamala a obdivuju její silnou povahu.
Cole mě také naprosto překvapil.
Už teď se těším na další dil.
Příběh se mi hodně líbil. Byl velmi dojemný. Potřebovala jsem nějaký jednoduchý, lehký a romantický příběh a tohle moje kritéria splnilo.
Sérii Láska z Green Valley mám v oblibě a už teď mám rozečtený další díl.
Tohle byla moje první kniha od autorky a rozhodně nebyla poslední.
Musím říct, že wau.
Kniha byla čtivá, napínavá.
V případě, který řešil soukromý detektiv Erik, se prolíná i minulost a minulé hříchy a je potřeba se v nich orientovat.
Přiznám se, že jsem tušila, kdo je vrah, ale motiv mě vůbec, ale vůbec nenapadl a velmi mě překvapil.
Parádní, propracovaný a čtivý příběh.
Vztah Paula a Marie je podroben zkoušce. Zda ji zvládli, případně, jak, je výborně popsáno.
Oceňuji, že příběh není zaměřen jen na Paula a Marii, ale i na Paulovi sestry a i na služebnictvo.
Je to opravdu jízda a už teď se těším na další díly
Kniha je velmi čtivá.
Odehrává se v současnosti a v minulosti. Ta linka minulá mi přijde zajímavější a poutavejsi.
V té současné mi přijde po vztahové stránce trochu ujetá a přitažená za vlasy.
Je až s podivem s čím vším se lidé museli vyrovnat a jak byli silné osobnosti.
Co je pro mě taky novinkou je to, že parfém Miss sporty je pocta pro sestru Christiana Diora.
Životopisný román,. který byl čtivý. Sice mě mátlo přeskakování let, nicméně když už jsem se v tom zorientovala, bylo to fajn.
Velmi oceňuji tu možnost, že byla kniha psaná ve formě z pohledu Diany. Více mi ji to přiblížilo.
Parádní zakončení série. Byla jsem z ní nadšená. Z druhého dílu, respektive jeho konce jsem byla dost rozpačitá, nicméně třetí díl měl grady.
Nejvíc mě překvapila Creesta a to opravdu velmi.
Je mi líto, že už se s hrdiny neshledam v žádné knize, nicméně si určitě sérii přečtu ještě jednou.
Knížka je velmi útlá. Má jen 16 stran. Ovšem příběh v ní stojí za to.
Můžeme se dozvědět, co je malomocenství neboli lepra, jak s ní bojovat a jak lidem, kteří jí onemocněli, pomáhali.
Kniha je doplněna ilustracemi
Příběh byl velmi silný na emoce,. emotivní, propletený, plný lásky, pochopení, ale i zrady a intrik.
Kiva dostává prostor hledat sama sebe - to se mi na jednu stranu libilo, ale chvílemi mě to i štvalo. Kniha byla čtivá.
Zhltla jsem už i třetí díl v angličtině.
S touhle knihou jsem měla trochu problém se začíst kvůli mému odporu k hmyzu a komárům.
Nicméně i přesto když byla ale kniha parádní a měla super sešup.
Případ vyl zajímavě zamotaný.
Taky se mi líbila i psychologická stránka knihy, která příběh velmi oživila.
Už teď se těším na další díl ze série.
Knih d tématem druhé světové války jsem přečetla celou řadu. Ovšem bylo jich minimum z pohledu Německa, německé strany z pohledu.
Příběh je srozumitelný a jasně ukazuje, jak to tenkrát bylo.
Líbí se mi, jak autorka vykresluje naivitu puberty, kdy člověk věří těm nejbližším, ale zároveň si tvoří vlastní názory - jenže co dělat, když jsou proti proudu?
Walter byl velmi sympatický hrdina. A jeho věta "Lidi uvěří tomu, čemu chtějí věřit, i kdyby pro to nebyly důkazy." mi zůstala v hlavě.
Kniha byla velmi čtivá. Lucien byl velmi sympatický, i když se tak ze začátku zdát nemusel. Líbila se mi Lucienova nápaditost. Román je velmi napínavý, poutavý. Byla místa, kdy příběh byl i velmi smutný. na druhou stranu byly chvíle, kdy se poukazovalo na to, že mužský charakter stále neumřel a existuje.
Scéna s krbem byla brutální.
Pokud máte rádi příběhy z druhé světové války, určitě doporučuji.
Kniha je bombastická!
Čte se svižně, nejsou v ní žádná hluchá místa.
Líbí se mi přesný popis místa tábora a jednotlivé vykreslení charakterů postav. Je to pro děj velmi důležité.
Kniha je psána v přítomnosti, odkazuje však na události, které se staly před 15 lety - proto oceňuji prolínání kapitol přítomných s kapitolami (i když v malé míře) z minulosti. Mohla jsem si tak sama udělat obrázek a poskládat si příběh sama v hlavě.
Emma i Theo mi byli velmi sympatičtí - jen škoda, že spolu nekomunikovali otevřeněji.
Konec knihy vám nedá spát - musíte číst, dokud nevíte, jak to dopadne.
Závěr plný zvratů a překvapení příběh dokonale zakončil.
Maria byla velmi inspirativní a zvláštní osobnost. Na svoji dobu byla velmi pokroková, což dost lidem leželo v žaludku.
Kniha byla napsána čtivě. Nepřišlo mi, že bych četla životopisný román. Šlo to rychle, odsypalo to jako běžný román.
A musím říct, že mě to velmi inspirovalo ohledně vzdělávání vlastních dětí.
(SPOILER) Ze začátku mi dělalo problém se začíst. Měla jsem trochu zmatky v tom, kdo je kdo a z jakého pohledu je konkrétní kapitola psaná.
Jakmile jsem se však zorientovala, do příběhu jsem se ponořila a četla a četla.
Příběh měl spád, ubíhající děj, akci, napětí, dobrodružství.
Bylo zajímavé sledovat, jak se odvíjel příběh dětí v domě a z domu v Chelsea.
Kapitoly byly krátké a podporovaly čtivost.
Jen Henry - ten mi přišel jako solidní psychopat.
Příběh byl velmi čtivý. Líbí se mi vykreslení odvahy hlavní hrdinky a její úsilí pomáhat těm, kteří to potřebují.
Litovala jsem hrdinčinu matku, která se nedokázala smířit se situací, co její dcera dělá, nicméně i přes to se za dceru prala jako lev, i když svým mateřským způsobem.
Rémyho jsem si zamilovala.
Při čtení knihy jsem si uvědomila, jak jsem ráda, že nemusím zažívat to, co hrdinové v knize.
Tohle byla moje první kniha od autorky a vzhledem k tomu, že jsem z příběhu nadšená, tak určitě ne poslední.
Bylo to super, prostě parádní jízda. Knihu jsem měla půjčenou z knihovny a byla moje první od autora. Začínám číst od začátku sérii a chci ji mít doma.
Kniha byla čtivá, měla spád, gradaci děje, akci, napětí, dobrodružství. U příběhu jsem se nenudila. Mara mi byla věkově blízká. Kolikrát jsem přemýšlela, jak bych reagovala já na jejím místě. Byly chvilky, kdy mi Mara přišla neskutečně protivná a tvrdohlavá. Nicméně v knize vyko vysvětleno, proč tomu tak je.
Co se.mi líbilo a příběhu to jen dodalo na poutavosti, jsou doplňující černobílé ilustrace.
Za mě super.
Musím říct, že mě druhý díl zklamal. Oproti prvnímu dílu, měl druhý díl pasáže, které mi přišly natáhnuté a zdlouhavé. Díky nim jsem se chvílemi nudila. nicméně příběh byl zajímavý, Bloomova opět nezklamala. Líbila se mi i grafická úprava knihy.