666 komentáře u knih
Dobře se to četlo, ale to je asi tak všechno, co se o knize dá říci. Prostě další tuctový román pro ženy zasazený do dějinných událostí 20. století. Jeden by řekl, jak to ti chudáci Němci měli během obou válek těžké.
Tuto knihu bych zařadila do kategorie nedočtených knh. Velmi zajímavé téma, začala jsem číst knihu s nadšením, ale postupně mi styl psaní přestal nějak vyhovovat. Psáno trochu jednodušším jazykem, příliš mnoho nepravděpodobných náhod, vše vysvětlováno a nic neponecháno na fantazii čtenáře
od autora jsem přečetla všechny knihy, ale tato se mi bohužel nejméně líbila
kniha je sice napínavá, dobře se četla. ale nechápu ten obrovský humbuk kolem. Styl a stavba románu mi hodně připomínal Zmizelou.
přečteno za jeden den, žádný zvláštní zážitek to ve mě nezanechalo, i když možná nejzajímavější, co jsem od Viewega přečetla
kniha se četla úžasně, je šílené, čeho jsou lidé schopni, ale vadilo mi , že tam nebyl jediný záblesk naděje, jak říká v závěru Barbora, Gerta opravdu žila zbytečný život
hlavní hrdina mi byl velmi nesympatický, dělalo mi tedy problém mu fandit a přát si, aby mu to dobře dopadlo, vlastně tam nebyla žádná kladná postava, každý někoho podváděl či využíval
asi jsem příliš podlehla marketinkové masáži a knihu si koupila, ale byla jsem zklamaná - severská detektivka a odehrává se v Austrálii! hledání vraha bylo pro mě příliš komplikované, nějak jsem nestíhala, zajímavé ale byly ukázky z legend původních austrálců
přečetla jsem knihu jedním dechem - ale ten závěr!!!!!!!!! úplnej Bolywwod
vždy mě fascinuje, když se cizinci zajímají o naši historii, osobně si myslím, že oproti Polákům nemáme být na co hrdi
Naprosto úchvatná kniha! Přestože autorka napsala knihu před více než sedmdesáti lety, má stále co říci i současnému čtenáři.
Autorka vypráví příběh proti proudu času, chvilku trvá, než se v ději a v záplavě postav zorientujete. Čekala jsem od knihy víc, je to prostě jen takové kvalitnější čtení pro ženy.
I Finsko má svou temnou historii... Příběh začíná jako běžný společenský román, ale postupně a po troškách se dozvídáte hrozivé zážitky z minulosti záhadné paní Wiikové, které přímo souvisí s historickými událostmi Finska na sklonku 1. světové války. Velmi čtivý a zajímavý román, rozhodně doporučuji k přečtení.
Příjemné odpočinkové čtení, ideální na letní dovolenou.
Zpočátku velké nadšení a pak to celé nějak vyšumělo do ztracena. A spousta pravopisných chyb, které korektor neohlídal.
Doporučuji všem, kteří mají rádi Toskánsko nebo ho hodlají navštívit. Autorka vtipně glosuje mentalitu Italů a jejich životní styl poté , co se s manželem rozhodla strávit důchod v italském městě Prato.