6Nikki6 6Nikki6 komentáře u knih

Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Z celé série za mě nejslabší. Zbytečně natahovaný děj který mě místy dost nudil a prvních 350 stran jsem protrpěla. Snad bude další díl brzy a vrátí se lepší a dynamičtější děj

11.02.2024 3 z 5

Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Jsem naprosto uchvácená. Už bych si mohla zvyknout, že knihy tohoto žánru ve mě vyvolávají čtenářskou závislost, ale tahle série mě dostala. Jdu hned na další díl.

01.02.2024 5 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Pane bože! Začátek se trochu vlekl ale cca od 150 strany už jsem nemohla odtrhnout oči od stránek a odpoutat se od příběhu.

29.01.2024 5 z 5

Mrtvá zóna Mrtvá zóna M. W. Craven

Moc mě bavila, od autora pro mě už klasika, zatím mě žádná jeho kniha nezklamala a moc se těším na další!

16.01.2024 4 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

(SPOILER) Příjemná oddechovka, ale sedla mi z knih které jsem od autorky četla asi nejméně. Na mě málo romantiky mezi hlavními hrdiny. Přála bych si víc projevů lásky a trochu vzrušení. Stále jsem čekala kdy na to dojde a ono nic

09.01.2024 3 z 5

Království obávaných Království obávaných Kerri Maniscalco

Tahle série měla všechno Nestává se mi, že by mě kniha takhle pohltila, ale to, že jsem všechny tři přečetla za 4 dny asi mluví samo za sebe Miluju

28.12.2023 5 z 5

Království hříšných Království hříšných Kerri Maniscalco

Můj návrat k fantasy a jsem nadšená, přečteno za dva dny a už jsem za polovinou druhého dílu !

27.12.2023 5 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Opět krásná kniha která byla jako pohlazení :)

22.12.2023 5 z 5

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Opět jsem se u knihy hezky odreagovala, krásné čtení :)

07.12.2023 5 z 5

Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

(SPOILER) Předchozí díly se mi líbily, odlehčené čtení když nechci moc přemýšlet, ale tohle byl teda děs. Dvě hvězdy jen kvůli tomu, že minulé mi přišly opravdu fajn. Hlavní hrdinka je pěkná kráva, kluk svatý a absolutně si ho nezaslouží. Tak silné nesympatie jsem k hlavní hrdince nějaké knihy už dlouho necítila.

02.12.2023 1 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

(SPOILER) Knihu jsem přečetla celkem rychle, ale musela jsem přeskakovat nudnější pasáže nedělám to často, ale nemám ráda když je napínavá část knihy až moc natažená. Celkový dojem z knihy je takový průměr. Od Roberta mám radši jiné knihy napínavá hezky, konec se mi líbil.

17.11.2023 3 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Kniha je krásná. Ano, není to kdovíjak unikátní a nepředvídatelné atd. ale tohle ani od knih tohoto typu nečekám. Chci si přečíst něco, co koní neuvěřitelně krásným happy endem, což jsem u této knihy našla. Atmosféra na mě dýchala z každé stránky a knihu jako oddechovku mohu s klidem vřele doporučit :)

08.11.2023 5 z 5

Vetřelec Vetřelec Kristýna Trpková

(SPOILER) Za mě nejslabší z celé série. Bohužel. I když napětí a zápletka případu byla skvělá, autorce neodpustím Adama asi jsem beznadějný romantik, ale moc jsem doufala, že to s Laurou slepí... To co se s nimi stalo jsem opravdu nečekala. Adam mi v knize od začátku velice chyběl, měla jsem jeho postavu ráda, asi i radši než Lauru

04.11.2023 2 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

(SPOILER) Tento díl mě bavil více než ten první. Za mě lépe napsané a celkově a dobrá kniha Je vidět jak se autorka zlepšuje. U první knihy jsem si byla od začátku jistá tím, kdo je vrah a potvrdilo se to. Nyní jsem tápala do poslední chvíle. Jdu se vrhnout na další knihu s Laurou. A budu doufat, že s Adamem opět spojí (nejen) síly

31.10.2023 4 z 5

Škvíra Škvíra C. J. Tudor

Oproti ostatním knihám, byly povídky méně děsivé a napínavé, ale celkově se mi kniha líbila :) pěkná oddechovka :)

13.10.2023 4 z 5

Klíč k času Klíč k času Natalja Ščerba

Knihu jsem si přečetla v rámci knižní výzvy a asi by mě nikdy nenapadlo, číst ji jen tak. Musím ovšem říct, že se mi velmi líbila. Je to opravdu spíše pro děti, jsem zvyklá na jiný typ fantasy, ale vůbec mi to nevadilo. Četla se hezky a byla poutavá :) Další díl si určitě přečtu :))

03.10.2023 4 z 5

Zrádné mlhy Zrádné mlhy Katherine Arden

Četla jsem nejdříve sérii Medvěd a slavík a ta mě bavila neskutečně moc, tuto knihu jsem si přečetla jen proto, že byla dalším autorčiným dílem a i když nejsem na "dětské" knihy, tak tato mě dostala svou hororovou atmosférou a opravdu jsem se bála. Doporučuji :)

07.09.2023 5 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Super oddechovka :) kniha mě bavila, byla čtivá a na takový oddech naprosto ideální :) byla pro mě z této série první a rozhodně si hodlám přečíst i ostatní :)

19.07.2023 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

(SPOILER) První polovina mě vyloženě nudila, druhá byla lepší, ale stejně mi to přišlo nic moc. Ráda čtu thrillery a horory, ale na thriller to nebylo dost napínavé a na horor dost děsivé. Takové feťácké vyprávění. Popisovat na xy stránkách trezor a budovu starého blázince bylo na mě trochu moc zdlouhavé. Chápu, že autor se držel nějakého vyprávění ale v zájmu knihy, bych tyto pasáže takto dlouze nerozepisovala. Celkově takový průměr, proto dávám 3*

12.07.2023 2 z 5

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Moc hezky napsána kniha která mě velmi bavila. Ten příběh mě úplně dostal

09.07.2023 5 z 5